Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
1 kanalımı bağladım videolar attım ama yine ünleme düşenler oldu neden olur böyle birşey?

sorgusuz sualsiz 3-4 tane kanalımı postalamışlar kimine tekrar davetiye gelmiş neoluyor yaw

Arkadaşlar normal para kazanmayı açıyoruz değil mi partnerde.Ben açıyorum ünlem de çıkıyor çıkmaması lazım değil mi?

dashboardda kanal adım video sayısı izlenimler çıkıyor.Başka birşey var mı bakacağım

kanal durumu kısmında partner firmasının adı çıkıyor mu?

kontrol panelinde kanal logomun altında youtube iş ortağı yazıyor, beklemem mi lazım acaba ne yapmalıyım

3 5 gün partnerde durdu kanal dün çıkarmışlar. Herhangi bir bilgide vermemişler. Telif filan sorunuda yok ortada. Madem atıyosun bilgi ver.

Benim kanalıda dün çıkarmışlar. Ayıp denilen birşey var bir mail atar insan.

Sitem edenleri anlamiyorum, hangi partner cikartirken mail atiyor? Yuklediginiz icerik goze batacak tarzda iceriklerse atarlar tabii ki. Film, cizgifilm, dizi yada logolu videolar atmayin iste hic bi partner kabul etmez artik o tarz icerigi.

Benim bir arkadaştan aldığım 10 adet boş kanal bile atılmış

sırf denemek icin giriyim dedim...kabul edildikten 2 saat sonra partnerlikten atmışlar sanırım..30 dakka önce baktıgımda bütün videolar yeşildi..şimdi hepsi gri.. işin garibi para kazanmayı açmaya çalışında 'ayarlarınız kaydedilmedi ' diye sunucu hatası alıyorum..kanal sapıttı

Haber kanalımdan tutun , normal videosuz kanallarımı da atmışlar , mailleşiyorum daha açıklayıcı olun diyolar . STelifsiz sorunsuz kanal hepsi de, ve sayelerinde hepsi ünleme düştü 3bin videom da anlık silmek zorunda kaldım adsense'e döndüğü için atılınca .

Haber kanalımdan tutun , normal videosuz kanallarımı da atmışlar , mailleşiyorum daha açıklayıcı olun diyolar . STelifsiz sorunsuz kanal hepsi de, ve sayelerinde hepsi ünleme düştü 3bin videom da anlık silmek zorunda kaldım adsense'e döndüğü için atılınca .

hocam ben atıldım mı onu da anlamadım.. bütün videolar gri dolar şu anda.. para kazanmaya acmaya calısıyorum... sunucu hatası veriyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri