Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
bizim refli linkimiz ile partnere katılan her bir kanal için %6 mı alıyoruz hocam
bi de bu %6 lik oran bir ay için mi geçerli,sınırsız mı ?

bir yıl boyunca bir kanal için %6 alıyoruz yani,doğru anladım demi hocam,%15 falan olayı varda orda

Yok mu forumdan ödeme alan bi babayiğit hala ona göre geçicem awesomenessla çalışıyorum hiç içime sinmio nedense kaçış yolu arıyorum

Yok mu forumdan ödeme alan bi babayiğit hala ona göre geçicem awesomenessla çalışıyorum hiç içime sinmio nedense kaçış yolu arıyorum

mercurial almış..ama haber kategorisi ile
çizgi film vs kategorilerde zorluk çıkarırlar diyor.
onun dışında zaten hepimiz sonradan öğrendik ve diğer partnerler gibi bir ay değil iki ay geçmesi lazım..bekleyip görcez yani.

mercurial almış..ama haber kategorisi ile
çizgi film vs kategorilerde zorluk çıkarırlar diyor.
onun dışında zaten hepimiz sonradan öğrendik ve diğer partnerler gibi bir ay değil iki ay geçmesi lazım..bekleyip görcez yani.

Deneyip gormek lazim o zaman ben de en kisa zamanda 2-3 kanal bagliyim denemelik dizi film atip dayanirsa 2 ay bekler goruruz. Tesekkurler cevap icin

yüklediğim video dünya engeli olunca partnerlikten attılar,yüklediğim video sayısıda 5 idi,

dün akşamda haber kanalımdan attılar beni,bize kalan kar kanallar 15 dakika onaylı oldu,

yüklediğim video dünya engeli olunca partnerlikten attılar,yüklediğim video sayısıda 5 idi,

dün akşamda haber kanalımdan attılar beni,bize kalan kar kanallar 15 dakika onaylı oldu,

:D yapma ya , dünya engeline de atıyorlarsa bırakın arkadaşlar bunu .d

mart ayı dashboard'a ne zaman yansır?

evet bilen varmı arkadaşlar yada yansıyan varmı mart ayı

---------- Mesaj saat 08:19:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:17:01 civarında gönderildi. ----------

birde freedom kullanıcı adımı ve şifremi kaybettim şifremi unuttum diyip şifre de istenmiyor heralde google mail adresi ile giriyorum böyle giriş yapmam farkedermi yoksa aynı şeymidir.

O kanallar adsense e baglayinca problem olur mu ki acaba? Olmazsa o da fena sayilmazmis :) temizinden onayli kanal iste. Ama bir ay boyunca dunya geneline takilmadan kanal nasil ayakta durur o biraz rahatsiz edici acikcasi

Mart ayı gözüken var mı bende hala gözükmedi aylar bölümünde. İşin komik tarafı aralıktan kazanç gözüküyor 0.23 dolar.Ben martta bağladım hepsini. :)

mart ayı bendede gözükmüyor haala
aslında en iyisi adsense imiş yinede anında bakabiliyorsun durumuna ama işde oda kolay ekmek yedirmiyor artık :D

bugün 60 videoda dünya engeli yedim.atılmadım :D

arkadaşlar patlıcam artık kanalda tahmini kazanç 370$ diyor freedom ta tık yok.
Birde kanaldan atılınca önceki tahmini kazançın ödemesini yapıyor mu?

Arkadaslar freedom dashboard da kazanc gorebilen var mi

mart ayı yansımadı hala.
galiba yt analytics martı komple gösterdikten sonra dashboarda yansıyacak

Kesinleşmeden yansıtmazlar bence kesinleşince panele alacagınızı yansıtır,mantıklısı da dedigim şekildedir,yoksa baştan yansıtırdı analytics aldıgı verileri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri