Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
dahsboard şifresini nereden değiştiriyoruz yaw

bu arada kendi kanalımdan diğer kanalı davet ettim kabul edilirse 1 yıllık %15 fazladan mı alıcam doğru mu anladım ?

Şifreyi üste verdiğim destek mailine mail atarak değiştiriyorsun. %40'ın %15 yani %6'yı bir yıl boyunca alacaksın.

Biri şunu tam olarak çevirebilir mi bana acaba?

You're currently listed as preconfirmed, this means you have applied under a subnetwork and either Freedom! or the subnetwork have yet to accept your application.
But I can't see what subnetwork you have applied under, which is weird. Did you even apply under a subnetwork?

Hangi alt networke başvurdun mu diyor? Neyin kafasını yaşıyor anlamadım bildiğin resmi sitesinden başvurdum oysaki

yt işine bu networke 2 kanal bağlayarak başladım.

günlük kazanca bakabiliyor muyuz yoksa 1 ay tamamlandığında kazançları toplu mu görüyoruz?

Biri şunu tam olarak çevirebilir mi bana acaba?

You're currently listed as preconfirmed, this means you have applied under a subnetwork and either Freedom! or the subnetwork have yet to accept your application.
But I can't see what subnetwork you have applied under, which is weird. Did you even apply under a subnetwork?

Hangi alt networke başvurdun mu diyor? Neyin kafasını yaşıyor anlamadım bildiğin resmi sitesinden başvurdum oysaki

Refli linkle mi başvurdun sen?Yoksa refsizden mi? Refli link 2 gün boyunca kaldı böyle bir srorunu olan çıkmadı.Bugun refsiz linkide koymuştum sanırım ordan başvuru yaptınız.

---------- Mesaj saat 14:49:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:38 civarında gönderildi. ----------

yt işine bu networke 2 kanal bağlayarak başladım.

günlük kazanca bakabiliyor muyuz yoksa 1 ay tamamlandığında kazançları toplu mu görüyoruz?

Youtube analyticten bakıyorsun günlük kazanca, verilerin youtube tarafında ilk kez işlenmesi bir kaç gün sürebiliyor diyorlar.

Evet bugün başvurdum ama ben linkleri görmedim gözümden kaçmış googleden yazıp buldum o şekilde başvurdum. Dashboard için gerekli mesajı attım, sonra bana ;

Hey,

If you haven't received log in credentials for our dashboard yet, you are not a partner.

yazdı..

Kabul edildiğime dair resim attım. Cevap olarakda son yazdığım yazıyı yazdı bana.. Nasıl bir yol izlemem lazım şu anda acaba?

Evet bugün başvurdum ama ben linkleri görmedim gözümden kaçmış googleden yazıp buldum o şekilde başvurdum. Dashboard için gerekli mesajı attım, sonra bana ;

Hey,

If you haven't received log in credentials for our dashboard yet, you are not a partner.

yazdı..

Kabul edildiğime dair resim attım. Cevap olarakda son yazdığım yazıyı yazdı bana.. Nasıl bir yol izlemem lazım şu anda acaba?

Partner değilmişsin o zaman şimdi yeniden başvur.İlk mesajdaki linkten.

Alt kanalla nasıl başvuruyoruz ilk başta maili seçiyorum 2.adıma geçtiğimde kanalın ana maili gözüküyor ne yapayım ?

anladım hocam eyvallah.
bu 2 kanalında aynı dashboardda görünmesi normal mi

normal hocam, tek bir hesapta birikiyor adsense gibi.

---------- Mesaj saat 15:21:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:21 civarında gönderildi. ----------

Alt kanalla nasıl başvuruyoruz ilk başta maili seçiyorum 2.adıma geçtiğimde kanalın ana maili gözüküyor ne yapayım ?

bende alt kanalla başvuru yapmıştım, mail olarak ana maili görüyor. Sorun cıkacagını sanmıyorum, ama tam eminde değilim.

Ben müracat ettim halen mail bekliyorum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri