Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Arkadaşlar Dashboarda Yansıyan oldu mu? 1 haftaya yaklaştı Dashboard Hala 0$. şuan onarım var bitince tekrar bakarım

Sitenin dashboardde sadece ilk üyeliği açtığım kanalımın kazanç kısmı approved ve yüzde 60 halde görünüyor diğer 9 tanesinde bi belirti yok nedendir acaba?

[MENTION=864]cemil2006[/MENTION] yukardaki soruya bi cevap alamadık.

Bende kanal bağladım aynı sorun mevcut, sebebi kanalı henüz onaylamamalarından kaynaklıymış(Partnere tam olarak kabul edilmemiş).. Onayladıklarında approved yazacak.. 3 gündür onaylanmasını bekliyorum adama mail atıyorum diye bi dövmediği kaldı beni, neymiş efenim mail atmayacakmışım çok yoğunlarmış beyefendiler, onaylanacağı zaman onaylanırmış :)

NOT: Forum yöneticileri ile konuştum, o yazanı fazla dikkate almamamız gerektiğini artık onlarla çalıştığımı söyledi.. Yani kazanmaya başlamışım. Dashboard bilgileri gelmediysede google ile giriş yapabilirmişiz.

ödeme bekleyen varmı şubat ayı için?

Videoda George'un anlattıgı şey 1000+ google+ takipçin ve 3k youtube takipçin olursa, kanalıyın isminin yanında doğrulanmış rozeti olur diyor. Yani kanal isminin yanında bir tick işareti olur.
Bu da seni youtube ta bir marka yapmayı sağlar diyor.

The "Verified" badge (it looks like a tick) appears next to your YouTube channel name when YouTube believes your channel is the official channel representing you or your brand and not just a fan-made channel.

This helps identify genuine brands and personalities among impersonators.

To get the "Verified" badge, we recommend:
1,000 Google+ followers
3,000 YouTube subscribers

Ayrıca bunu almak için dedikleri kadar takipçi, hem youtube hem de google da
olucak, sonrasında [email protected] mesaj atıcaksın , onlarda başvuru yapacaklar.

Video da bu doğrulanmış rozetini aldıktan sonra kanalın ismini değiştirmiş, ve rozet kaybolmuş.Sizde böyle yapmayın, yaparsanız kaybolur ve yeniden başvurmak zorunda kalırsınız diyor.

Arkadaşlar Dashboarda Yansıyan oldu mu? 1 haftaya yaklaştı Dashboard Hala 0$. şuan onarım var bitince tekrar bakarım

Dashboard'a sanırım aylık yansıyor kazanç takibini yt üzerinden yapabilirsin -2 gün arayla.

Aynen 5 gündür yansıyan yok hala 0$ !

Bence sorunlu bi sistemleri var son eklediğim 2 kanal sitelerinde onaylı kanallar arasında gözüküyor ama youtube giriyorum kanal bi yere bağlı değil gözüküyor.Tekrar bağlamaya çalıştığımda zaten ekli diyor.

Yt Analytics 'te yazıyor şu an kazanc , Freedom 'a girdim gireli . Ayrıca kendi dashboardlarında aralık , ocak , şubat var .MArt ayı yok.

Beyler bu partnerin kazançları baya iyi, kesintisi fazla olmasaydı 10 numara olacaktı.. Bir creativeye bakıyorum bir buna neredeyse %30 daha fazla para getiriyor bu network.. Buna kesin emin oldum.. Kanal Creativedede durdu biraz oradan sonra adsenseye oradanda ne olur ne olmaz diye buraya soktum ciddi anlamda fark var.. Adsensenin getirisi bile Creativeden kat kat iyi.. Nasıl oluyor bu anlamadım Creative kazanmamız gereken parayıda mı cukkalıyor acaba? :D

Madem dashboard aylik gösterecekti dashboarda gerek yoktu ki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BENDE 2 KANALI SOKTUM BAKALIM NE OLACAK haala onların yönetim paneline hiç bir ücret yansımadı

Madem dashboard aylik gösterecekti dashboarda gerek yoktu ki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dashboard dan takip etmekle analytics den takip etmek arasındaki farkı biri bana söylesin kurban kesicem.Dashboard dan ne bekliyorsunuz anlamıyorumki onlarda gidiyor youtube sisteminden alıyorlar veriyi,gir paypal adresini,ödeme detaylarını takip et bitti işte,dashboard başka ne işe yarayacak.hergün kontrol etmenin ne lüzumu var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri