Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Ben spam çalışmıyorum ki başkasının bir şeyini çalayım güldürme beni :D

Ben özgün çalışıyorum :)

ıhıh eminim,hepte özgün çalışıyoruma dönmüyor mu şu muhabbet:Dkanalını merak ettim özgün kardeş bir bakalım belki faydalı tavsiyelerimiz olur nasılsa özgün tehlikesi de yok

ıhıh eminim,hepte özgün çalışıyoruma dönmüyor mu şu muhabbet:Dkanalını merak ettim özgün kardeş bir bakalım belki faydalı tavsiyelerimiz olur nasılsa özgün tehlikesi de yok

Buyur kanalım

https://www.youtube.com/user/burakyogunchannel

Bir oyunun gameplay ve tutorial videolarını çekmeye kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum kontrol et bakalım bu videolar benden başkasında yüklenmiş mi tamam mı :D

Kardeş bilmiyorum kim kesiyor kim alıyor vergiye mi gidiyor bana adam akıllı anlatın bende anlayayım :D

Hocam google iş ortağı olunca ister partner ol ister olma senin kazancın yüzde 45 ini alıyo bu 1 bu neden kesiyo dersen adam patron istediği kadar keser ona birşey yapamazsın 2.side partnerler sana belli ek özellikler veriyolar onun için yüzde 20 yüzde 30 kesiyolar adsensede olsan gene kesicek yüzdesi pek belli olmazsada ama partnerde olunca en azından videoların fazla izleneceğinden kazancın artıcak kesinti çok farketmiyecek faiz haram tamam ama sen normal bir işte çalışınca patron senin üstünden 2 bin kazanır sana 1 verir bu doğal kanundur yoksa o iş devam etmez.

Kardeş işte bilmediğim için soruyorum düzgünce şu şöyledir bu böyledir diye anlatan yokki dini bakımdan bir sıkıntı olmadıkça benim için sorun yok ama varsa sıkıntı ben de de sıkıntı çıkıyor.

Ha devlet vergi alır ona bir şey demem tamam o faiz gibi bir şey değil ama faize benzer bir iş ise benim için sıkıntılı kardeşim :)

Bu benim düşüncem kesin bilgi sahibi olmak için diyanet işlerini arayıp sorarsın.
Din konusunda fetva verecek kadar yetkili değilim ;)

Hocam google iş ortağı olunca ister partner ol ister olma senin kazancın yüzde 45 ini alıyo bu 1 bu neden kesiyo dersen adam patron istediği kadar keser ona birşey yapamazsın 2.side partnerler sana belli ek özellikler veriyolar onun için yüzde 20 yüzde 30 kesiyolar adsensede olsan gene kesicek yüzdesi pek belli olmazsada ama partnerde olunca en azından videoların fazla izleneceğinden kazancın artıcak kesinti çok farketmiyecek faiz haram tamam ama sen normal bir işte çalışınca patron senin üstünden 2 bin kazanır sana 1 verir bu doğal kanundur yoksa o iş devam etmez.

Hah ağzına sağlık bana böyle anlatın bende anlayayım kardeşim :)

Bas telifi acıma,spam değil alınteri:D

Ya senden tarafa bir sıkıntı yok kardeş de geçen burada konumu açtım adam o kadar süzme ki gelmiş oh spamlayacak kanal bulduk diyor ya böyle insanlara denk geldim forumda vallahi ben ne spam nede hakkım olmayan kazancı istemem başkası alsın ben almayayım çünkü hesap var ahirette orada terletirler azap ederler bunları düşünmem lazım.

Yoksa konuyu buraya açarım kendime güveniyorum da bir sürü kişi şimdi kopyalayacak benden fazla kazanacak kazansın hesabın sorarlar ona da ben daha hiç kazanmamışken adam benim üstümden kaç dolar kazanacak ALLAH bilir :D

kazançlar ayın kacında kesinleşiyor ?

Arkadaşlar şimdi partnerden çıkma isteği göndersek kanalın içindeki parayı öderler mi ? Ödemeleri geç yaptığından dolayı life a geçmek istiyorum, ayrıca life atarsa felan tekrardan başvuru yapma şansımız var mı freedom a ?

1 hesaba birden fazla kanal eklenebiliyor sanırım adsense gibi . Birikmlerde toplu olarakmı yansıyor dashboard a ?

Arkadaşlar freedoma kaydolduktan sonra, onaylandığımızı nasıl anlıcaz ? mail felan mi gelecek yoksa kontrol panelinden davetimi kontrol etmem gerekecek

Arkadaşlar freedoma kaydolduktan sonra, onaylandığımızı nasıl anlıcaz ? mail felan mi gelecek yoksa kontrol panelinden davetimi kontrol etmem gerekecek

mail gelecek, ve ardından youtube kontrol paneline girip freedom davetiyesini kabul edeceksin işlem bu kaadar.

mail gelecek, ve ardından youtube kontrol paneline girip freedom davetiyesini kabul edeceksin işlem bu kaadar.

davetiyeyi kabul ettim, kaydolurken sadece işveren olarak seçmiştim, bunda herhangi bi sıkıntı çıkar mı ? Dolarlar yeşil yanıyor şu anda ve kazançlarımızı nasıl takip edeceğiz :) çok soru sordum kusura bakmayın a be dostlaaaaaaaaaar :) keşke birisi detaylı anlatsaymış.

davetiyeyi kabul ettim, kaydolurken sadece işveren olarak seçmiştim, bunda herhangi bi sıkıntı çıkar mı ? Dolarlar yeşil yanıyor şu anda ve kazançlarımızı nasıl takip edeceğiz :) çok soru sordum kusura bakmayın a be dostlaaaaaaaaaar :) keşke birisi detaylı anlatsaymış.

bende ilk defa partnerliğe girdim dashboard ı nersinde bulamıyom

yav arkadas ne zaman kesinleşecek bu nalet network ya yıl oldu anasını satayım

freedom u adam akıllı bilen biri varsa yardımcı olabilir mi bana her kanaldan ayrı ayrı mı girecem freddom sitesine. çözemedim bir türlü karışık biraz pm atan olursa sevinirm teamvewer la yardım istyrm.bir hafta oldu nerdeyse kazanç 0 tl yazıyor ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri