YoutubeHizmet ile kazancınızı ikiye katlayın, siz söyleyin, biz yapalım
Botu kullanarak kasım ayı kazancım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Site açılmıyor. Referans olabiirim bu arada.
kanal düzene girdikten sonra riske atmamak için günde 10 video atıyorum.bu programlar işe yarıyormu dostlar ? ben düşünüyodum. bu para kazanmalar kapanınca spamlar felan çıkınca soğudum ne dersınız? kullanan arkadaşlar ?
kanal düzene girdikten sonra riske atmamak için günde 10 video atıyorum.
ayrıca bu full otomatik yükleme botundan ne anlayacağız.özellikler ne ?sadece youtube dan -youtuba mı?
Hocam para kazanma aktif ediyor mu? Eşleşen ve dünya geneli engellerini siliyor mu?
siteyi duzeltin yada bu sayfada özellikleri yayınlayın ki bilelim ne alacağımızı
Otomatik para kazanma Aktif oluyormu..
YoutubeHizmet ile kazancınızı ikiye katlayın, siz söyleyin, biz yapalım
![]()
benim geçen ayın 22sinde gümlemişti kanallar.aynısı olmuştur22inden sonra ne oldu hocam?
Güncellendi resim teşekkürler.resim falan yok görünmüyor, tekrar yükleyebilirmisin
22inden sonra ne oldu hocam?
benim geçen ayın 22sinde gümlemişti kanallar.aynısı olmuştur
yarım saat falan kullanım hakkı veriyor musunuz?kaynak siteler ne bilmek lazım.
Site açılmadıktan sonra o özellikler olsa ne işe yarar ?otomatik para kazanma aktiflestimredikce, eslesen videolari silmedikce, pek bir ise yaramaz bu bot kardesim. Bunlarin öncemli oldugunu biliyorsun. Keske bunlarida ekleyecerek satisa sunsaydin senin icin daha iy olurdu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.