Full Otomatik Yükleme Botu Sınırsız Lisans 75 TL... Siz yatın, uyuyun bot yüklesin..

YoutubeHizmet

Kayıtlı Üye

YoutubeHizmet ile kazancınızı ikiye katlayın, siz söyleyin, biz yapalım​

YoutubeHizmet Bot Sistemleri

Canlı Destek

v69pz.png

Botu kullanarak kasım ayı kazancım
usfqs.jpg

bu programlar işe yarıyormu dostlar ? ben düşünüyodum. bu para kazanmalar kapanınca spamlar felan çıkınca soğudum ne dersınız? kullanan arkadaşlar ?

bu programlar işe yarıyormu dostlar ? ben düşünüyodum. bu para kazanmalar kapanınca spamlar felan çıkınca soğudum ne dersınız? kullanan arkadaşlar ?
kanal düzene girdikten sonra riske atmamak için günde 10 video atıyorum.

ayrıca bu full otomatik yükleme botundan ne anlayacağız.özellikler ne ?sadece youtube dan -youtuba mı?

Hocam para kazanma aktif ediyor mu? Eşleşen ve dünya geneli engellerini siliyor mu?

kanal düzene girdikten sonra riske atmamak için günde 10 video atıyorum.

ayrıca bu full otomatik yükleme botundan ne anlayacağız.özellikler ne ?sadece youtube dan -youtuba mı?

Hayır kaynak siteler üzerinden. İster youtube kanalı ister kaynak sitelerden kategoriler eklersiniz her eklenen yeni videoları kanalınıza ekliyor. Hem videoyu ilk siz yüklemiş oluyorsunuz hemde belli zamanlarda attıgı için güvenli oluyor.

siteyi duzeltin yada bu sayfada özellikleri yayınlayın ki bilelim ne alacağımızı

Hocam para kazanma aktif ediyor mu? Eşleşen ve dünya geneli engellerini siliyor mu?

Malesef bu özellikler mevcut değil.

---------- Mesaj saat 14:46:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:44:56 civarında gönderildi. ----------

siteyi duzeltin yada bu sayfada özellikleri yayınlayın ki bilelim ne alacağımızı

Resimde açık açık yazıyor aslında herşey.
Otomatik bot sistemi
Kaynaklara yüklenen videoları otomatik olarak anında sizin kanalınıza yükler videoları ilk siz yüklemiş olursunuz kısaca açıklamak gerekirse.

22inden sonra ne oldu hocam?

resim falan yok görünmüyor, tekrar yükleyebilirmisin
Güncellendi resim teşekkürler.

22inden sonra ne oldu hocam?

Resmi 22 sinde çekmiştim önceki konumdan görebilrisiniz 22 sinde bir konu daha açmıştım.

benim geçen ayın 22sinde gümlemişti kanallar.aynısı olmuştur:D

yarım saat falan kullanım hakkı veriyor musunuz?kaynak siteler ne bilmek lazım.

Akşam üzeri deneme sağlayabilrim skype ekleyin kaynak siteleri oradan belirtirim.

otomatik para kazanma aktiflestimredikce, eslesen videolari silmedikce, pek bir ise yaramaz bu bot kardesim. Bunlarin öncemli oldugunu biliyorsun. Keske bunlarida ekleyecerek satisa sunsaydin senin icin daha iy olurdu.

otomatik para kazanma aktiflestimredikce, eslesen videolari silmedikce, pek bir ise yaramaz bu bot kardesim. Bunlarin öncemli oldugunu biliyorsun. Keske bunlarida ekleyecerek satisa sunsaydin senin icin daha iy olurdu.
Site açılmadıktan sonra o özellikler olsa ne işe yarar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri