Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam izlenim ve abone nereden aldınız yardımcı olurmusunuzizlenim + abone aldım benimkisi 2 haftaya onaylandı.
Full özgün kanal yaptım 5 adet hepsi ek incelemeye girmiş kanallarım projelik kullanacaktım.Şansıma tüküreyim. Sizinde full özgün kanal yapıp ek incelemeye giren kanalınız var mı ? Ek incelemeye girip onay alanlar ek incelemeye girdikten ne kadar sonra onay aldı acaba ?
Nasıl onay aldınız ki benim ki full özgündü ek inceleme girdi bende mi şans yok nedir anlamadım![]()
izlenim + abone aldım benimkisi 2 haftaya onaylandı.
adsense nereye ait tr , yurtdışı
katılıyorum 190k kanalım var oyun videosu çekiyrum sesim ve yüzüm yok tüm kopya içerikten para kazanma kapandı tekrar başvurdum 5 aydır bekliyorumBenim tahminime göre red veremeyecekleri kadar özgün ama onaylayamayacak kadar kalitesiz olan kanalları bekletiyorlar onaylamiyolar ...
izlenim + abone aldım benimkisi 2 haftaya onaylandı.
Benim de bir kanalım ek incelemeye girdi sizler de durum nedir bu ek incelemeye girip onay alan var mı?
Evet kamera hepsi %100özgün bana ait farklı projeler için çekmiştim ama ek inceleme geldi
ek incelemeler ne durumda hocam ?
Bekleyen en az 2 ay bekliyor sanırımHalen beklemedeyim hocam nasıl bir şans varsa bende![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.