FullScreen Network Katilim Sartlari ve Bilgileri.

bitane kanal buldum spam +18 fullscreende :D
ne iş anlamadım :D

2.604 abone • 1.351.441 görüntüleme
Katıldığı tarih: 25 Ağu 2015
eşleşenlimi dicem ama

birkaç yüz abone alıp - 10-20 bin sahte izlenim ve özgün içerikle alıyorlardı önceden. sonra da spama çevirilebiliyordu kanal. youtube'un yeni kuralından sonra almamaya başladılar

kaç gün içinde haber veriyorlar acaba onaylanıp onaylanmadığını?

iptal ediliyor mu peki cevap gelmeden :D ödeme yolu paypal kabul ediyor mu peki hocam bi bilginiz var mı

içerik koruma yok evet fakat özel olarak kanal için desteğe yazıp isteyebilirsin veya prosedürü nedir öğrenebilirsin. fakat geri kalan şeyler de kanalın sahte teliften topluluktan kapanırsa en fazla 3 güne çözüyorlar telifi bilmiyorum ama topluluk ihtarını da kaldırıyorlar bizzat birebir deneyip yaşadım kanala topluluk geldi özgün %100 desteğe yazdım 2 günde topluluk ihtarı kanaldan kalktı itiraz etmiştim red edilmişti. telifte aynı şey oluyor mu bilmiyorum. bir çok partner de bu destekler bu kadar kısa sürede sağlanmıyor olsa bile. ödemeler sekmez gününde ödenir ayrıca devletmiş gibi güvenebiliyorsun. hayal kırıklığına uğratmaz.

içerik koruma yok evet fakat özel olarak kanal için desteğe yazıp isteyebilirsin veya prosedürü nedir öğrenebilirsin. fakat geri kalan şeyler de kanalın sahte teliften topluluktan kapanırsa en fazla 3 güne çözüyorlar telifi bilmiyorum ama topluluk ihtarını da kaldırıyorlar bizzat birebir deneyip yaşadım kanala topluluk geldi özgün %100 desteğe yazdım 2 günde topluluk ihtarı kanaldan kalktı itiraz etmiştim red edilmişti. telifte aynı şey oluyor mu bilmiyorum. bir çok partner de bu destekler bu kadar kısa sürede sağlanmıyor olsa bile. ödemeler sekmez gününde ödenir ayrıca devletmiş gibi güvenebiliyorsun. hayal kırıklığına uğratmaz.
.....

Son düzenleme:
Sanırım kesinti oranları %40 bu kesinti oranı küçük kazançlarda pek etkilemiyor ama ciddi kazançlarda çok ciddi bir kesinti miktarı.

özgün ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir kanalım için arıyorum partner şu an. fullscreenın okuduğum yorumları genelde iyi yönde fakat kararsızım başladığım partnerle sorunsuz devam etmek istiyorum 1 yıl biriyle 6 ay biriyle uğraşmayı sevmiyorum açıkcası. Ama karşımda türk bir muhattap olur mu peki iletişim için görüşebileceğim bir kişi?

Sanırım kesinti oranları %40 bu kesinti oranı küçük kazançlarda pek etkilemiyor ama ciddi kazançlarda çok ciddi bir kesinti miktarı.

30 diye yazıyor hocam sözleşmede

özgün ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir kanalım için arıyorum partner şu an. fullscreenın okuduğum yorumları genelde iyi yönde fakat kararsızım başladığım partnerle sorunsuz devam etmek istiyorum 1 yıl biriyle 6 ay biriyle uğraşmayı sevmiyorum açıkcası. Ama karşımda türk bir muhattap olur mu peki iletişim için görüşebileceğim bir kişi?

30 diye yazıyor hocam sözleşmede

maalesef hocam Türk bir muhattab yok İngilizce olarak iletişim kurmak zorundasınız.

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

nasıl yani destege yazıp içerik koruma istersek yapıyolarmı.. aslında yazdıklarına bakılırsa baya saglam bi partner tek kötü yanı icerik koruma olmaması
içerik koruma yok evet fakat özel olarak kanal için desteğe yazıp isteyebilirsin veya prosedürü nedir öğrenebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

sağladığı destekler çok iyi kanalın kapanırsa en geç 3 güne açtırıyorlar 4. günü yok sahte topluluğu flagdan geleni kaldırıyorlar bildiriyorsun onu da hallediyorlar. ben başka partnerler de böyle bir destek görmedim aynı kesintiyi bbtvde yapıyor ama bu destekleri vermiyor YouTube ile seni baş başa bırakıyor.

dashboard girişi için 5$ mı istiyor ben mi yanlış anlıyorum acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri