Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
top class bir network... çok zor kanal alıyor ama girdikten sonra farkınıda gösteriyor. serkan abiye tanıtımından ötürü teşekkür ederim.
top class bir network... çok zor kanal alıyor ama girdikten sonra farkınıda gösteriyor. serkan abiye tanıtımından ötürü teşekkür ederim.
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] aşağıda yanıtını vermiş [MENTION=15440]nothing[/MENTION]![]()
minimum kaç k izlenimli kanalları alıyor hocam ?
@Hemedo fullscreen kanalını alırsa ve sonradan sen spam olayına falan girip adamları rahatsız etmezsen networka bağlı kanalın evde köşeye konan altın bilezik değerinde, geleceğe yönelik sağlam yatırım, garanti para, temiz para... şuan iki tane networkta ısrar ediyorum biri buzzmyvideos diğeri fullscreen... bu ikisine girmek için kanal üretiyorum...ne diyeyim allah güzel dualarını kabul etsin![]()
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] az önce bir arkadaş özelden sormuşta abi girek spam basak diye de adamlar da kara liste var sistemi tarıyor film dizi işi böyle mcn ler de zor dene ama zor.
30 Nisan da başvurdum hala bir sonuç yok. Başvuru sonucu ne kadar sürüyor.
30 Nisan da başvurdum hala bir sonuç yok. Başvuru sonucu ne kadar sürüyor.
3 gün içinde unforçinitli diye olumsuz veya congirifilaşin diye olumlu cvap veriyorlar hocam.
ben 2.gün olumlu cevap aldım
2 aylik kanalimi soktum 50 abone 5k izlenimi vardikanalınızın hiti nekadardı hocam ?
şimdi freedom, cis, recstudios, music nation, creative nation, quiz ve benzerleri ne yapacaklarını belli olmayan çakallıkta nam salmış bir çete
buzzmyvideos, fullscreen, machinima ve benzerleri ayrı dünya... sırf bu adamlar için kanal planlaması yapıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.