FullScreen Network Katilim Sartlari ve Bilgileri.

top class bir network... çok zor kanal alıyor ama girdikten sonra farkınıda gösteriyor. serkan abiye tanıtımından ötürü teşekkür ederim.

top class bir network... çok zor kanal alıyor ama girdikten sonra farkınıda gösteriyor. serkan abiye tanıtımından ötürü teşekkür ederim.

ilyas belki inanmazsın cünkü bende inanamıstım ta ki gecen haftaya kadar :D cok basit kosullarda hatta mn creative gibi mcnlerin almayacagı düsük kriterlerde olan bir kanal basvurdum sırf deneme amaclı ve kabul ettiler su an fullscreende kanal bos bos duruyo öyle :D (spam degil ama özensiz basit vidyolar)

cok kalite network ama content id icerik koruma olmaması büyük eksiklik böyle bi networkte kesin olmalı

Son düzenleme:
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] aşağıda yanıtını vermiş [MENTION=15440]nothing[/MENTION] :)

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] aşağıda yanıtını vermiş [MENTION=15440]nothing[/MENTION] :)

ta nezamandır uğraşıp istediğim partnere sokamadığım özgün kanalalrımı buraya bağlamayı deniycem bağlayabilirsem sizlere bol bol dua edicem :)

Son düzenleme:
@Hemedo fullscreen kanalını alırsa ve sonradan sen spam olayına falan girip adamları rahatsız etmezsen networka bağlı kanalın evde köşeye konan altın bilezik değerinde, geleceğe yönelik sağlam yatırım, garanti para, temiz para... şuan iki tane networkta ısrar ediyorum biri buzzmyvideos diğeri fullscreen... bu ikisine girmek için kanal üretiyorum...ne diyeyim allah güzel dualarını kabul etsin :)

@Hemedo fullscreen kanalını alırsa ve sonradan sen spam olayına falan girip adamları rahatsız etmezsen networka bağlı kanalın evde köşeye konan altın bilezik değerinde, geleceğe yönelik sağlam yatırım, garanti para, temiz para... şuan iki tane networkta ısrar ediyorum biri buzzmyvideos diğeri fullscreen... bu ikisine girmek için kanal üretiyorum...ne diyeyim allah güzel dualarını kabul etsin :)

spama girmek için içeri girmeye çalışıyorum malesef özgünle işim yok benim köprüyü geçene kadar özgünüm :)

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] az önce bir arkadaş özelden sormuşta abi girek spam basak diye de adamlar da kara liste var sistemi tarıyor film dizi işi böyle mcn ler de zor dene ama zor.

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] az önce bir arkadaş özelden sormuşta abi girek spam basak diye de adamlar da kara liste var sistemi tarıyor film dizi işi böyle mcn ler de zor dene ama zor.

işin b*unu çıkaranlardan değilim ben bir kanalda bir video toplasan 10 kanalı geçmez benim kanallar aylardır para kazanmıyorum bi şansımı deniyim :)

30 Nisan da başvurdum hala bir sonuç yok. Başvuru sonucu ne kadar sürüyor.

şimdi freedom, cis, recstudios, music nation, creative nation, quiz ve benzerleri ne yapacaklarını belli olmayan çakallıkta nam salmış bir çete

buzzmyvideos, fullscreen, machinima ve benzerleri ayrı dünya... sırf bu adamlar için kanal planlaması yapıyorum.

Kanalımın izlenim oranları aşağıda. Neden hala dönüş yapmadılar. Bir türlü anlam veremedim.

şimdi freedom, cis, recstudios, music nation, creative nation, quiz ve benzerleri ne yapacaklarını belli olmayan çakallıkta nam salmış bir çete

buzzmyvideos, fullscreen, machinima ve benzerleri ayrı dünya... sırf bu adamlar için kanal planlaması yapıyorum.

özgünmü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri