FullScreen Partnerlik şartları

• Kullanıcı FGorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

FGorkem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, daha önce buraya başvuru yapmıştım bir kanalımda fakat onay verilmemişti. Cevap olarak gelen mail'de güzelce belirtmişler şartlarını. Başvuruda bulunmak isteyen arkadaşlar için yazayım.

1. +500 abone, ortalama 30.000 aylık izlenme
2. Videolara olumlu yorumlar yapılması ve videoların beğeniye sahip olması
3. Telif hakkı sorununuz olmayacak, eşsiz ve değerli videolarınız olacak
4. Aktif olarak büyüyen bir kanal olmalısınız, sabit bir içeriğiniz olmalı

Bunlar deneyerek reddedildiğinizde size gelen bilgiler arkadaşlar başvurmadan önce göz atmanız faydanıza olacaktır. Herkese bol kazançlar :).

Unutmadan başvuru linki: http://apply.fullscreen.net/creatorx

Arkadaşlar, daha önce buraya başvuru yapmıştım bir kanalımda fakat onay verilmemişti. Cevap olarak gelen mail'de güzelce belirtmişler şartlarını. Başvuruda bulunmak isteyen arkadaşlar için yazayım.

1. +500 abone, ortalama 30.000 aylık izlenme
2. Videolara olumlu yorumlar yapılması ve videoların beğeniye sahip olması
3. Telif hakkı sorununuz olmayacak, eşsiz ve değerli videolarınız olacak
4. Aktif olarak büyüyen bir kanal olmalısınız, sabit bir içeriğiniz olmalı

Bunlar deneyerek reddedildiğinizde size gelen bilgiler arkadaşlar başvurmadan önce göz atmanız faydanıza olacaktır. Herkese bol kazançlar :).

Unutmadan başvuru linki: http://apply.fullscreen.net/creatorx

Cok daha azina bir kanalimi kabul ettirdim.

k9zgj.png

Her soylenine,okudugunuza gore hareket etmeyin. Unutmayin karsinizdaki networklerin sahiplerinin hepsi sizin ,bizim gibi youtuber olarak baslamislardi bu partnerlik isine. Yabanci dil ve tatli dil yabancilarin uzerinde de ise yariyor ,bunu ekleyeyim.

Cok daha azina bir kanalimi kabul ettirdim.

Her soylenine,okudugunuza gore hareket etmeyin. Unutmayin karsinizdaki networklerin sahiplerinin hepsi sizin ,bizim gibi youtuber olarak baslamislardi bu partnerlik isine. Yabanci dil ve tatli dil yabancilarin uzerinde de ise yariyor ,bunu ekleyeyim.

Aynen katiliyorum,dogru bir konuya deginmissin.

bence en iyi partnerlik şirketi budur
bin gösterime 15 dolara kadar para veriyormuş son duyduklarıma göre

hocam peki kazanclar nasıl iyimi?

partner konularında kazanç oranı neden belirtilmiyor minimum kazancı yada ortalama bi kazancı yokmu

Ben uzun zamandır düşünüyorum bi kanalımı partner kanal yapmak için networkler arasında en iyisi fullscreen sanırsam dediklerinize göre.

valla en güzeli yabancı kanal acıp izlenım saglamak youtube partnerlıgı almak

Dun 300 aboneli , 250k izlenmeli bir kanalimi kabul ettirdim. Daha oncede yazdim , hersey biraz da sizde. Hitap seklinizden tutun da ,kanalinizi bir pazarlamaci gibi onlara nasil tanicaginiza kadar etkenler var. Ben tekliflerini kabul etmedim ,cunku %40 kendi paylari olarak belirlemisler. Kanalim guclu olsaydi %20 onerecektim fakat sansimizi zorlamaya gerek yok...

Yolladiklari sozlesmenin bir ornegini ileriki saatlerde buraya koyacagim.

Kazanılandan %40 pay almaları çok abartı değil mi? :) %40 pay vermeyi göze alarak partner olan var mı? Günlük ortalama izlenme sayısı ne olmalı ki partnerlik iyi gelir sağlasın?
İşte özgün videoların olacak, izlenecek ve abone getirecek. Sonra yap başvuruyu youtube' a tamamdır. En güzeli :)

Kazanılandan %40 pay almaları çok abartı değil mi? :) %40 pay vermeyi göze alarak partner olan var mı? Günlük ortalama izlenme sayısı ne olmalı ki partnerlik iyi gelir sağlasın?
İşte özgün videoların olacak, izlenecek ve abone getirecek. Sonra yap başvuruyu youtube' a tamamdır. En güzeli :)

Abarti kelimesini biz bazi partnerlerin 80/85 oranlarini youtuberlara verdiginden dolayi kullaniyoruz. 10k izlenmesi olan bir kanal ,eger 10k reklam gosterimi yapabiliyor ise %40lik payi networke verse bile normal adsense gelirinin 2katini kazanir. Soz konusu network Fullscreen ise Cpm(1000 reklam gosterimi)'e $20-30 bile verebiliyor. Cunku kendileri ozel reklam aliyorlar. 1000Reklam gosterimi ortalama $5 der isek 10k reklam gosteriminden $50 kazanir.

Bu tur hesaplamalari yapar iken lutfen cogu tr youtube uploaderlarinin dustugu hataya dusmeyin... Partnerler sizlere izlenme basi ucret odemez. Reklam gosterimine para verir. Avantaji tiklanmak zorunda olmadigidir.

Adsense'de 10k izlenmede alacaginiz ortalama tiklama %3, tbm maaliyeti $0,5 dan $15'dir.

Fullscreen cpm oranlarinin yabanci bir forumda $6-7 asagi olmadigini okudum.Ki bu da kazanci 10k reklam gosteriminde $60-70 arasi yapar.

Mantikli mi mantiksiz mi? ,hesabini siz yapin artik.

%40 abarti diye dusunen arkadaslar acaba youtube yuzde kac veriyor? hic sozlesmeyi okumadiniz sanirim youtube ile, youtube %55 kanala veriyor, %45 kendine aliyor, partnerlik icin ise oyle ucmaya gerek yok, gercek veri paylasmak en guzeli, buyrun benim partnerli kanalim, 3 gunde 300.000e yakin izlenme oldu kazanc toplami 18 dolar, yani 11dolar bana 7dolar partnere gidecek, 1000 gosterime su kazanc falan yok, yabanci ingilizce icerik, herseyi dogal, izleme ucusta, gunde 300 kadar abone geliyor, 91 video var ve tamami izleniyor, beklentimden cok az kazanc verdi acikcasi, bir hafta on gun daha bakacagim ona gore yeni partner kanali olusturmayi dusunuyorum, kazanc az ise youtube ile devam. Anlamadigim husus paylasim var ama neden kendi sonuclariniz ile paylasmiyorsunuz? Kac izlenim kac verecek sehir efsanesi durumunda, basvurdun mu panelin acildi mi, paylas gercekleri.Benim basvurumu ayni gun kabul edip ayni gun icinde 3 mail gonderdiler, kacirmamak icin, hemen panel de acildi bir hafta beklemedim, su anki sayimlar 5gun geriden geliyor, kanalim zaten 8 gunluk, ilk 3gune 300.000 izlenme ve 1000e yakin aboneye 11 dolar :) kimi diyor izenme icin su para, kimi diyor her abone icin de odeme var, %100 herseyi ile organik kanalin icler acisi durumu

%40 abarti diye dusunen arkadaslar acaba youtube yuzde kac veriyor? hic sozlesmeyi okumadiniz sanirim youtube ile, youtube %55 kanala veriyor, %45 kendine aliyor, partnerlik icin ise oyle ucmaya gerek yok, gercek veri paylasmak en guzeli, buyrun...

İlk 3 güne 300b izlenme demişsiniz. Sizi sosyal medyadan takip edenler mi çok yoksa kendi videonuzu çektiğiniz için youtube kıyak mı geçiyor?

Soruyorum çünkü izlenme rakamlari ilk 3 güne göre beklentinin çok üstünde.

%40 abarti diye dusunen arkadaslar acaba youtube yuzde kac veriyor? hic sozlesmeyi okumadiniz sanirim youtube ile, youtube %55 kanala veriyor, %45 kendine aliyor, partnerlik icin ise oyle ucmaya gerek yok, gercek veri paylasmak en guzeli, buyrun benim partnerli kanalim, 3 gunde 300.000e yakin izlenme oldu kazanc toplami 18 dolar, yani 11dolar bana 7dolar partnere gidecek, 1000 gosterime su kazanc falan yok, yabanci ingilizce icerik, herseyi dogal, izleme ucusta, gunde 300 kadar abone geliyor, 91 video var ve tamami izleniyor, beklentimden cok az kazanc verdi acikcasi, bir hafta on gun daha bakacagim ona gore yeni partner kanali olusturmayi dusunuyorum, kazanc az ise youtube ile devam. Anlamadigim husus paylasim var ama neden kendi sonuclariniz ile paylasmiyorsunuz? Kac izlenim kac verecek sehir efsanesi durumunda, basvurdun mu panelin acildi mi, paylas gercekleri.Benim basvurumu ayni gun kabul edip ayni gun icinde 3 mail gonderdiler, kacirmamak icin, hemen panel de acildi bir hafta beklemedim, su anki sayimlar 5gun geriden geliyor, kanalim zaten 8 gunluk, ilk 3gune 300.000 izlenme ve 1000e yakin aboneye 11 dolar :) kimi diyor izenme icin su para, kimi diyor her abone icin de odeme var, %100 herseyi ile organik kanalin icler acisi durumu
Basvurdum ,panelim acildi ,paylasayim gercekleri.Kanaliniz 5 gunluk geriden geldigine gore Rpm kullaniyorsunuz.Ben size Rpm 'in panelinden ornek vereyim.Turkce icerik girmeyecegim diye kendime telkin ettigim halde, havasindan midir suyundan midir bilmem bir turlu girdim turkceye.Yabanci icerigimi zaten %80 odeme almadigim surece hicbir partnere sokmam .Zira benim yabanci kanallarimin aylik izlenimi 2milyona kadar cikiyor. Fullscreen'in Cpm ucretlerinin yuksek oldugunu bilmeyen yok sanirim.Fakat sizin rpm networke bagli iceriginizin ingilizce olduguna inananamiyorum soylediginiz ucrete gore. Benim turkce icerikli ise yaramaz kanalim bile ,avrupa izlenmesi olan ulkelerden 400k ile $257 aliyor ise , sizin ingilizce iceriginiz eger ki kaliteli ise ,ki ingilizce olduguna gore adsense'in en cok odedigi ulkelere hitap etmesi demek bu ,en az 300k ile $1000 almasi lazim. Siz panelinizden 300k ile $18 kazandiginiz resimi yayinlayin lutfen.Zira benim rpm deki kazancini az bulduktan sonra paylasimi kestigim ,paylasimlari ozele aldigim,odemeyi aldiktan sonra kapayacagim kanalimin kazanci asagidadir. Siz izlenime gore az aldim diyemezsiniz. Youtube hesabinizdaki analistikteki para kazanma sekmesinde bulunan PARA KAZANDIRAN GORUNTULEMELER kismina bakin. Gosterimlerinizin %kacindan reklam goruntulemesi yapmissiniz ortaya cikar.

Tekrar Tekrar NOT : Kanal turkcedir, kazanclar avrupa ve tr disindaki tahminim gurbetciler ve turk cumhuriyetlerinden gelenlerden saglanmistir

Unutkanliktan bir not daha 400k ,video izlenmesini gosterir. Sizin 400k reklam gosterimi yaptiginiz anlama gelmez. Buradan da su cikiyor. Sistemi bilmeden girersen , panele girisinde olsa kisiye pek faydasi olmuyormus.

kanali 26 subat aksami actim, maker studios ile partner, tamami ingilizce icerik, tamami da youtube dan gelen gercek izleme, face falan kasma yok, kazanc ortada, ilk birkac gun kazanc az gorunebilir diye dusundugum icin bir hafta on gun daha beklemeyi dusunuyorum olmazsa o kanali yok sayacagim kendi kendine eglensin.
kr905.jpg

Not: Benim gunluk izlenmem bu rakam oldugu icin cizgi degil nokta olarak cunku daha yein basladi, merak edenler olursa arasira goruntuyu paylasirim, tek turkce yada degisk dil yok, sadece ingilizce, gunde 80 dolar kazanc aldigim kanalim var ingilizce, yani neyin ne verecegini az cok biliyorum, sadece meraktan girdim hani 1000 izlenme 2-3 dolar ve ek olarak tiklanma oduyor denildigi icin ama pek gercek degil

Millet kazanıyor arkadaş :) Hayırlı kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri