Furkan nickli kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marcustanley

Kayıtlı Üye
Yaklaşık bi kaç hafta önce [MENTION=832]furkan[/MENTION] nickli üyeye Abdurrahman AY adına 50 tl paypalla ödedim http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir.html bu link için anlaşmıştık, daha sonra anlattıkları zaten çoğu forumda olan şeylerdi ve yaptığım şeylerdi ben yine de arkadaştan iade talep etmedim deneyim bir daha diye ve anlatıklarıyla dediği seviyeyi bırakın eski kazandığım kadar bile kazanamadım ve arkadaştan iade talep ettim( kendisi zaten konuda belirtti dediğim seviyeye gelmezlerse parayı iade ederim diye) 20 nisan da arkadaş tamam veririm 24-25 inde dedi ve bende bekledim doğal olarak 22 nisan salı günü gece skype da selam verdi ben de selam verdim sonra kardeş ben sana paranı geri veremiycem o kadar şey anlattım falan dedi sonra bu arkadaş bot yaptırmak için parayı başkasına vermiş o da dolandırmış mı ne ben senin parayı ona verdim elimde toplamda 1 ay süresi olan ytkazan botu var dedi bende kabul etmedim ve sonra bakarız falan bişeyler dedi , arkadaşa dün akşam bugün için para lazım olduğunu söyledim ve rica ettim arkadaş ne soruma cevap verdi ne de muhattap oldu başka zaman olsa hemen cevap verirdi ve kendisi dün http://www.ytpara.com/e-ticaret/30625-bu-cpa-sitesine-parasiyla-beni-uye-yapabilirmsiiniz.html böyle bi konu açtı ve bir daha yazdım benim parayı 2-3 gün erteliyonuz arkadaşa nasıl parayı verceniz diye ben de öğrenciyim benim halimden de anlayın lütfen benim paramı da bir an önce yatırın lazım dedim ve zaten bu işi yapacak arkadaşa da perşembe vercem diye sonun da mesaj attı ve arkadaş bugün parayı yatırmadı ve ev arkadaşımdan borç aldım , yine skype dan yazdım cevap vermedi site den mesaj attım yine cevap vermedi siteye zaten son girişi Dün: 23:56:40 mesajımı daha önce atmıştım .Arkadaş forumun en eski üyelerinden ve o kadar para kazandığını o gün konuda boy boy resimlerle gösterdi benim 50 tl ye mi kaldı diye düşünsem de yazdığım mesajlara cevap vermeyişi maalesef düşündüklerimi kanıtlar gibi... Şimdi ne yapayım paypal la itiraz edilirmi ?
(Not: lütfen konuyu okumadan alakasız yorumlar yapmayalım .)

o gün konunun altına şüphelerimizi yazmıştık ama....geçmiş olsun.

saolasın. kardeş dedim forumun en eski üyelerinden buna da güvenemiyceksek kime güvenecez...

Yaklaşık bi kaç hafta önce @furkan nickli üyeye Abdurrahman AY adına 50 tl paypalla ödedim http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir.html bu link için anlaşmıştık, daha sonra anlattıkları zaten çoğu forumda olan şeylerdi ve yaptığım şeylerdi ben yine de arkadaştan iade talep etmedim deneyim bir daha diye ve anlatıklarıyla dediği seviyeyi bırakın eski kazandığım kadar bile kazanamadım ve arkadaştan iade talep ettim( kendisi zaten konuda belirtti dediğim seviyeye gelmezlerse parayı iade ederim diye) 20 nisan da arkadaş tamam veririm 24-25 inde dedi ve bende bekledim doğal olarak 22 nisan salı günü gece skype da selam verdi ben de selam verdim sonra kardeş ben sana paranı geri veremiycem o kadar şey anlattım falan dedi sonra bu arkadaş bot yaptırmak için parayı başkasına vermiş o da dolandırmış mı ne ben senin parayı ona verdim elimde toplamda 1 ay süresi olan ytkazan botu var dedi bende kabul etmedim ve sonra bakarız falan bişeyler dedi , arkadaşa dün akşam bugün için para lazım olduğunu söyledim ve rica ettim arkadaş ne soruma cevap verdi ne de muhattap oldu başka zaman olsa hemen cevap verirdi ve kendisi dün http://www.ytpara.com/e-ticaret/30625-bu-cpa-sitesine-parasiyla-beni-uye-yapabilirmsiiniz.html böyle bi konu açtı ve bir daha yazdım benim parayı 2-3 gün erteliyonuz arkadaşa nasıl parayı verceniz diye ben de öğrenciyim benim halimden de anlayın lütfen benim paramı da bir an önce yatırın lazım dedim ve zaten bu işi yapacak arkadaşa da perşembe vercem diye sonun da mesaj attı ve arkadaş bugün parayı yatırmadı ve ev arkadaşımdan borç aldım , yine skype dan yazdım cevap vermedi site den mesaj attım yine cevap vermedi siteye zaten son girişi Dün: 23:56:40 mesajımı daha önce atmıştım .Arkadaş forumun en eski üyelerinden ve o kadar para kazandığını o gün konuda boy boy resimlerle gösterdi benim 50 tl ye mi kaldı diye düşünsem de yazdığım mesajlara cevap vermeyişi maalesef düşündüklerimi kanıtlar gibi... Şimdi ne yapayım paypal la itiraz edilirmi ?
(Not: lütfen konuyu okumadan alakasız yorumlar yapmayalım .)
Bu arkadas bende ekliydi az önce konunun linkini verdim vermemle birlikte 10sn sonra yok oldu :)

İlginç boy boy kazanç fotoğrafı paylaşan insanların 50 tl için milleti mağdur etmelerini anlamam mümkün değil. Her neyse tavsiyem bu tür arkadaşlara özel ders hikayelerine aldanmayın. Zaten malum bilgiler bu forumda fazlasıyla mevcut. Kişilerin verebileceği en değerli şey çalıştığı kategori ve kategorideki özel konudur onu da vermeyeceğine göre genellikle başarısızlıkla sonuçlanır.

Bu yt işi windows kurmak gibi teknik bir konu değildir yani şunu şöyle yaparsan kesin sonuca ulaşırsın diye bir şeyi kimse söyleyemez ortada birçok farklı faktör vardır o açıdan bu tip kazanç zırvalarına inanmamanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun umarım alırsın paranı alamazsan da bu parayla yırttığına sayarsın. Sadece bu şahıs için demiyorum belki de verecek tanımam etmem ama kimseyle bu şekilde iş yapılması taraftarı değilim.

Berber dükkanında ustanın yanına çırak olarak girip karşılıksız zanaat öğrendikten sonra , yan dükkanda kendi berber salonunu açmak gibi bir şey.
Benzer şeyleri okuyorum da gerçekten utanıyorum ben.

Umarım zararını karşılarsın hocam ne diyim.

Arkadaşlar
ben adamın bilgisayarına bağlandım 3 saat böyle ne biliyosam heryeri en ince ayrıntısına kadar anlattım
adam 2 gün sonra gelmiş bana diyor ki
abi kazanamadım paramı geri ver
Allah aşkına söyleyin böyle saçmalık olabirmi
iki günde sen neyin çalışmasını yaptında hemen kazanamadın

Arkadaşlar eğer yalan söylüyosam bilmem nolıyım
ben adama en önemlisi çalıştığım kategoriyi söyledim
yemin ediyorum ben bu kategoriyle mart ayında 10bin para yaptım
ben ekmek yediğim kategorimi söyledim, adama tam olarak nasıl çalışması gerektiğini söyledim
böyle en en en ince ayrıntısına kadar anlattım
adamın tam bilgisayarında 2buçuk 3 saat kaldım
mikrofonda yoktu bende
öyle klavyeyle 3 saat yazıştım
böyle vallahi ne biliyosam en ince ayrıntısına kadar anlattım
adam 2 gün sonra gelip bana diyo ki
paramı ver ben kazanamadım falan
ya insaf ya 2 günde sen neyin çalışmasını yaptın
benim anlattığım çalışma şekliyle en az 10 gün sonra günlük bir seviyeye gelinir
adama anlattım
vallahide billahide arkadaşlar 3 saat adama anlatana kadar canım çıktı
adam 2 gün sonra kalkıp geliyor ben kazanamadım diyor
ben zaten öyle hemen tak 1 günde kazanırsın falanda demedim
yani arkadaşlar ben adama düzenli her ay sabit 5bin TL ve üstü para aldığım kategorimi söyledim
bu kategoriyle alakalı nasıl binlerce kanal bulucağını anlattım
ve adama bende bulunan bugüne kadar r10 da ve burda satılmış 18 tane ebook verdimki bu ebookların bile fiyatı 100 TL den fazla eder

şimjdi bu şahıs elini vicdanına koysun
anlattıklarım ın binde biri ya bu forumda vardı

ben başka hiçbişey söylemiyorum
ders verdiğim 2 arkadaşı konuya davet edicem
onlar ders vermemle birlikte nerden nereye geldiklerini yazarlar
başkada bişey söylemiyorum

NOT
AYrıca eğerki amacım dolandırılmak olsaydı arkadaşlar
o gün bana 20 tane pm geldi
yemin ediyorum millet sıraya girdi
ben sadece 4 kişiye anlattım ve konuyu kapattırdım
amacım dolandırıcılık olsaydı
o 20 kişiyede anlatırdım

Forum yöneticilerin her önüne gelenin forumda birşeyler satması veya pazarlamasını ve verilen hizmetler dahil , bir düzene sokması şart ve yaptırımlar getirmesi gereklilliği hakkında düşüncemdir.

Böyle insaların bu forumda işi olamaz Barındırılmamlıdır

Arkadaşlar
ben adamın bilgisayarına bağlandım 3 saat böyle ne biliyosam heryeri en ince ayrıntısına kadar anlattım

ben ekmek yediğim kategorimi söyledim, adama tam olarak nasıl çalışması gerektiğini söyledim
mikrofonda yoktu bende
benim anlattığım çalışma şekliyle en az 10 gün sonra günlük bir seviyeye gelinir
adama anlattım
yani arkadaşlar ben adama düzenli her ay sabit 5bin TL ve üstü para aldığım kategorimi söyledim
ve adama bende bulunan bugüne kadar r10 da ve burda satılmış 18 tane ebook verdimki bu ebookların bile fiyatı 100 TL den fazla eder

NOT
o 20 kişiyede anlatırdım

yani uzun lafın kısası ben adama 3 saat parmaklarım ağrıyana kadar anlattım
ve kendisine parasını geri verirsem kendime haksızlık etmiş olurum
Hocam madem 10bin tl kazanıyorsunuz 50tl yi sorun yapmayın ozaman.

Arkadaşlar

mikrofonda yoktu bende
adama anlattım

NOT
o 20 kişiyede anlatırdım

yani uzun lafın kısası ben adama 3 saat parmaklarım ağrıyana kadar anlattım
ve kendisine parasını geri verirsem kendime haksızlık etmiş olurum

Kardesim, ön yargili davrandigim icin senden özür dilerim. Skype'den sana konu linki verilmis sende hemen kaybolunca dogal olarak insan hemen kötü düsünüyor... Hakkini helal et insaAllah

[MENTION=832]furkan[/MENTION] hakkınızda ki iddialara cevap vermek için acilen konuya bekleniyorsunuz. Bu işten iyi para kazandığını söyleyen bir insan neden 3-5 kuruş için ders vermeye kalkar anlıyamıyorum. Kimse bana yardım mardım demesin yardım edecek insan ücret talep etmez.

güzel kardeşim
ben o gün bot yaptrcaktım
paraya ihtiyacım vardı
yemin ederim bak Allah şahidim bu 4 kişiye ders verdikten sonra inanılmaz pişman oldum
adamlara 3 kuruş için her ya düzenli çalıştığım kategorimi söyledim

arkadaşlar ilk önce kim 2 gün içerisinde 1k 5k para kazanmış ? 6 Aydır cabalıyorum günde 20 tl geliri anca elde ettim lütfen biraz duyarlı olun.Dediğim gibi kim 1 günde k ları vurmuş ki Adam anlatmış bu arkadaş 2 günde milyar kazanacağını sanmış konunun özeti bu.

Para ödeyerek öğrenmediğin şeylerin , para alınarak öğretilmesi hoş değil.

Hocam madem 10bin tl kazanıyorsunuz 50tl yi sorun yapmayın ozaman.

güzel kardeşim
mesele 50 TL değil yemişim 50 TL yi
ben adamın bilgisayarına bağlandım 3 saat anlattım
yeminle kafam şişti o gün
okadar anlattım bide adamın paarsını geri vericem
adama bedava gelicek

valla hiçkisme kusura bakmasın
adamın parasını vermiyorum ben kesinlikle parasındada değilim
sırf adama bedavadan anlatmışım gibi olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri