Yaklaşık bi kaç hafta önce [MENTION=832]furkan[/MENTION] nickli üyeye Abdurrahman AY adına 50 tl paypalla ödedim http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir.html bu link için anlaşmıştık, daha sonra anlattıkları zaten çoğu forumda olan şeylerdi ve yaptığım şeylerdi ben yine de arkadaştan iade talep etmedim deneyim bir daha diye ve anlatıklarıyla dediği seviyeyi bırakın eski kazandığım kadar bile kazanamadım ve arkadaştan iade talep ettim( kendisi zaten konuda belirtti dediğim seviyeye gelmezlerse parayı iade ederim diye) 20 nisan da arkadaş tamam veririm 24-25 inde dedi ve bende bekledim doğal olarak 22 nisan salı günü gece skype da selam verdi ben de selam verdim sonra kardeş ben sana paranı geri veremiycem o kadar şey anlattım falan dedi sonra bu arkadaş bot yaptırmak için parayı başkasına vermiş o da dolandırmış mı ne ben senin parayı ona verdim elimde toplamda 1 ay süresi olan ytkazan botu var dedi bende kabul etmedim ve sonra bakarız falan bişeyler dedi , arkadaşa dün akşam bugün için para lazım olduğunu söyledim ve rica ettim arkadaş ne soruma cevap verdi ne de muhattap oldu başka zaman olsa hemen cevap verirdi ve kendisi dün http://www.ytpara.com/e-ticaret/30625-bu-cpa-sitesine-parasiyla-beni-uye-yapabilirmsiiniz.html böyle bi konu açtı ve bir daha yazdım benim parayı 2-3 gün erteliyonuz arkadaşa nasıl parayı verceniz diye ben de öğrenciyim benim halimden de anlayın lütfen benim paramı da bir an önce yatırın lazım dedim ve zaten bu işi yapacak arkadaşa da perşembe vercem diye sonun da mesaj attı ve arkadaş bugün parayı yatırmadı ve ev arkadaşımdan borç aldım , yine skype dan yazdım cevap vermedi site den mesaj attım yine cevap vermedi siteye zaten son girişi Dün: 23:56:40 mesajımı daha önce atmıştım .Arkadaş forumun en eski üyelerinden ve o kadar para kazandığını o gün konuda boy boy resimlerle gösterdi benim 50 tl ye mi kaldı diye düşünsem de yazdığım mesajlara cevap vermeyişi maalesef düşündüklerimi kanıtlar gibi... Şimdi ne yapayım paypal la itiraz edilirmi ?
(Not: lütfen konuyu okumadan alakasız yorumlar yapmayalım .)
(Not: lütfen konuyu okumadan alakasız yorumlar yapmayalım .)