Furkan nickli kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız fotoya güldümde arkadaş 10000 lira aldıysa ne bilim ya ben farklı hülyalara dalardım ayda 10 bin ne demek yahu mükemmel kaç yıllık memurum on binim yok valla yt manyaksın kimlere ne kazandırdın

Dün aksam youtube belgeselini izledim tvde alman kanalinda adam 7 - 8 bin euro kesinlesmis kazanc aliyormus 21 bin tl hemde özgün adamin telif korkusu yok dört gözle izlemistim:)

Dertsiz başına dert almak bu duruma denir. İlginç bir deneyim yaşamışsın [MENTION=832]furkan[/MENTION]

Aslında bu tür şikayet konularına sadece taraf olan kişilerin yazması daha doğru olur. R10'da sistem bu şekilde işliyor ve bu şekilde olmalıydı. Taraf olan olmayan herkes balıklama dalıyor çok yanlış buluyorum.

Bunun dışında elinde bulunan ebook ları başkasına vermek hiç etik değil.

Aslında bu tür şikayet konularına sadece taraf olan kişilerin yazması daha doğru olur. R10'da sistem bu şekilde işliyor ve bu şekilde olmalıydı. Taraf olan olmayan herkes balıklama dalıyor çok yanlış buluyorum.

Bunun dışında elinde bulunan ebook ları başkasına vermek hiç etik değil.

Şu ebook konusunu görsek de kim nerede hata yapmış anlayabilsek. Herkesin bildiği şeyleri ebook yapıp satmak da bence bir kazanç kapısı. sonuçta benim yanımda oturan iş arkadaşım bile ağzımdan iki kelime alabilmek için yemek v.s ısmarlıyor :)

[MENTION=832]furkan[/MENTION] kendine yakışanı yapmalısın, azıcık sana emeğim geçti ise kardeşim..Yarı yarıya kaybınız olsun 25 tl ödeme yapmalısın ve bu konu tatlıya bağlanmalı..

ben arkadaşa dedimki sana 1 aylık bot veriyim dedim kabul etmedi neyse

bu saatten sonra bu bedavacı zihniyete değil yarısı 1 kuruş dahi vermem
bir yardım kuruluşun hesap numarasını verin oraya 50 TL bağış yapıcam
ben kesinlikle parasında değilim
bu şahsiyete ben 3 saat bişeyler anlattım
ey arkadaşım elini vicdanına koy bu 3 saatte anlattığım şeylerin hepsi forumda anlatılan şeylermi
mesela para meselesi değil

koray sizden rica ediyorum
bir yardım kuruluşun garanti bankası hesap numarasını verin parayı oraya havale yapıyım
benim bu şahsiyete verecek kuruş param yok

forumda aynı amaç için uğraşan insanların böyle karşı karşıya gelmesini görmek kötü.. umarım tatlıya bağlanır bir şekilde...

[MENTION=832]furkan[/MENTION] Koray abimizin de dedigi gibi durumu tatliya baglamak lazim ayrica hocam baskalarinin hazirlayip yaptigi kitabi paylasdiginiz icin size ceza puani ekliyorum [MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] sende ortaligi ayaga kaldirma adam vermis bilgileri daha ne olsun aklini kullan ondan daha fazla kazan mesela atiyorum ben simdi desem ki koray abi senden 80 kanal aldim kazandirmiyor al kanalini geri bu ne kadar dogru olur sence ? durumu tatliya baglayin derim...

Arkadaşlar ben sonuna kadar haksızım
beni banlamalarını rica ediyorum
son sözüm bu
başkada bişey demiyorum
ben sonuna kadar haksızım ve beni banlayın

Furkan bak o kilitli konunda son mesajına şunu yazmışsın ;

arkadaşlar fikrimi değiştrdim
bot için bu işe girdim ama şuanda fikrimi değiştrdim
2 arkadaşla anlaştım
ödemeleri yaptı eğer olumlu sonuçlanırsa haftada bir iki kişiye özel ders vermek istiyorum sırf kazanamayan arkadaşlar kazansın diye
şuanda iki arkadaşla anlaştım eğer olumsuz sonuçlanırsa yani bu iki arkadaş belli bir seviyeye gelmezse verdikleri parayı geri yollıycam

Kırmızı ile alıntıladığım bu mesaj sana ait.Yani bunu yazmış isen ve karşındaki kişi kazanç yada vaad ettiklerini kazanamamışsa bu hakkı sen zaten ona tanımışın.Bence yapman gereken Güzel bir şekilde kendisine özürlerini belirtip iadesini yapmandır.

Ki zaten iaede edeceğinide yazdıkdan sonra geri dönüş yapmamışsın arkadaşa.Bence konuyu fazla uzatmayın ve büyütmeyin.iadesini yap arkadaşın konu kapansın.Bu şekilde kalırsa ve konu uzarsa ceza alabilirsin.Lütfen sakin ol ve yapılması gerekeni yap.

İlgili kişiler hariç konuyu dağıtacak mesajlar yazmayalım lütfen.

bu arkadaş 5 lira mı 8 lira mı ne kanalı kapandığı için bana gelip paramı istiyorum diye yazan birisi..yaşı da muhtemelen 18 den küçük
herşeyin bir adabı var , biz zaten bizden dolayı bir hata olursa iade ederiz diyoruz
ama gelip paramı at , paramı istiyorum , 1 saat geçti nerde kaldı param yazan bir zihniyetin 50 lirada nası krizlere gireceğini düşünemiyorum..korayın da dediği gibi şahıs almıyorsunuz kanal alıyorsunuz..öyle köle gibi hayvan muamelesi göstermek yersiz...furkan başın sağolsun abi

@furkan Koray abimizin de dedigi gibi durumu tatliya baglamak lazim ayrica hocam baskalarinin hazirlayip yaptigi kitabi paylasdiginiz icin size ceza puani ekliyorum @marcustanley sende ortaligi ayaga kaldirma adam vermis bilgileri daha ne olsun aklini kullan ondan daha fazla kazan mesela atiyorum ben simdi desem ki koray abi senden 80 kanal aldim kazandirmiyor al kanalini geri bu ne kadar dogru olur sence ? durumu tatliya baglayin derim...
Ortalığı ayağa mı kaldırdım kardeşim ? Hocam verdiğininz örnekte tam oturdu!

Ortalığı ayağa mı kaldırdım kardeşim ? Hocam verdiğininz örnekte tam oturdu!
form bir birine girdi madem var bi sorununuz adminlere sikayet edin burda konu aciyorsunuz bos yere 2 gun icersinde milyoner olunuyorsa ne guzel benim patrona soyliyim ekip falan isi buraksinlar yt ye dalsinlar her sey azim ve birazda bilgi isidir yt de

Şu ebook konusunu görsek de kim nerede hata yapmış anlayabilsek. Herkesin bildiği şeyleri ebook yapıp satmak da bence bir kazanç kapısı. sonuçta benim yanımda oturan iş arkadaşım bile ağzımdan iki kelime alabilmek için yemek v.s ısmarlıyor :)
Aynen ustad. E book yapıp satan bir arkadaşım vardı R10 da yaklaşık 100 kişiye sattıydı. 30-40TL den. Fakat nedense Adsense ebook ları çok yüksek fiyatlı olmuyor. Bir Gold Book vardı yüksek fiyatlı olan. Bende yazıp 5TL ye satmıştım Sigara fiyatına ebook diye :). 7-8 kişi aldıydı sanırım. Aslında ytpara varken ebook a gerek yok. YTparanında tek kötü yanı her kategoride binlerce konu olmuş. Hepsini okumaya zaman yetmez.

Benimde çevremde var nasıl yapıyon vb diyen de yöntemi söylüyorum yapan yok :D . İnsanlar kolay sanıyor oysa deneyim tecrübe sonucu bu şekilde oluyor. Misal bi arkadaşıma anlatmıştım. Önce kanal aç günde 10 tane diye. Sonra twillodan 15 dakika onaylat dedim. Bu ikisini gösterdim 2. gün bıraktıydı, yapamam dediydi.

---------
Muslera06 ustad mesajı yazdıktan sonra gördüm yorumunu.

bu arkadaş 5 lira mı 8 lira mı ne kanalı kapandığı için bana gelip paramı istiyorum diye yazan birisi..yaşı da muhtemelen 18 den küçük
herşeyin bir adabı var , biz zaten bizden dolayı bir hata olursa iade ederiz diyoruz
ama gelip paramı at , paramı istiyorum , 1 saat geçti nerde kaldı param yazan bir zihniyetin 50 lirada nası krizlere gireceğini düşünemiyorum..korayın da dediği gibi şahıs almıyorsunuz kanal alıyorsunuz..öyle köle gibi hayvan muamelesi göstermek yersiz...furkan başın sağolsun abi
Sen neyin kafasındasın ya oraya yazdık di mi konuyla alakasız yorumlar yapmayalım diye !

Serkan abi bu saatten sonra benin banlayıp banlamamanız böyle umurumda bile değil
doğru ben yazdım, eğer arkadaşlar kazanamamazlarsa paralarını geri vericeğimi ben söyledim
ama bu şahıs yemin ederim böyle tam 2 gün sonra geldi ve benden parasını istedi
ben ona 1 2 günde kazanacağını söylemedim
ben kendisine kategoriyi söyledim ve bununla alakalı spam yapmasını söyledim
iki haftada belli bir seviyeye geleceğini söyledim kendisine

neyse fazla uzatmıycam
biraz önce 50 TL yi loseve bağış yaptım
bu şahısla aramdaki sorundan dolayı kurallar gereği bana ceza vermenizi istiyorum süresiz

bu bedavacı şahısa verecek kuruş param yok
dahada foruma girmiyorum nasıl karar veriyorsanız siizn bileceğiniz bişey

Tamam karşı şahısa verin bi yardım kuruluşunun numarasını ödesin makbuzu da koysun buraya konu tatlıya bağlansın. Ben ayın 7 sin de bursumu alırım ev arkadaşıma borcumu öderim akıllandım artık bu alemde... Yönetici arkadaşlar makbuzu koyana kadar konuyu kilitlerse sevinirim.
Edit : şahısın mesajı görmedim konu kilit.

Furkan süresiz olarak uzaklaştırıldı.Allah yaptığı bağışı kabul etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri