Galatasaray - Anderlecht

Anderlect'te fena gençler var, gençlerden her zaman korkmak lazım.

Zor maç olur.
Gs hiçbirşey oynamıyor ne bir taktiği var nede oyun felsefesi, saldım çayıra oyun oynuyorlar.
Beraberlik biter yada Ander alır diyorum.

Yorumları Dinledim de Anderlecht'in As Kalecisi Cezalıymış, İkinci Kalecisi Sakat ve Bu Maça 3. Kaleciyle Çıkacakmış. Daha Önce NE Lig Maçına Çıkmış Ne de Herhangi Bir Şampiyonlar Ligi Maçına. Bu Durum Bizim için Avantaj Olabilir... İddacılar Bu Durumu Bence Göz Önünde Bulundursun...

Gençler saçmalamayın ya. Berabere diyenleri anlarım da Anderlecht farklı kazanır ne. Biri iki sezondur üst üste gruplardan çıkmış bir takım. Biri 10 sezondur gruplarda sadece 4. olan, geçen sezon 1 puan kazanabilmiş bir takım. Gol yemeyiz.

Arada büyük kalite farkı var beyler. Galatasaray gol yemez bu takımdan.

Yorumları Dinledim de Anderlecht'in As Kalecisi Cezalıymış, İkinci Kalecisi Sakat ve Bu Maça 3. Kaleciyle Çıkacakmış. Daha Önce NE Lig Maçına Çıkmış Ne de Herhangi Bir Şampiyonlar Ligi Maçına. Bu Durum Bizim için Avantaj Olabilir... İddacılar Bu Durumu Bence Göz Önünde Bulundursun...

1.65 de tertemiz maç 3 resmi maçta gol yemedik savunma taş gibi kalecimiz zaten dünyanın sayılı kalecilerinden bruma hızını sneijder yıldızlığını göstersin görün bakalım lig maçlarını cl maçıyla aynı kefeye koyanlar için söylenecek söz yok zaten şikeli liglerinde oynasınlar.

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Gençler saçmalamayın ya. Berabere diyenleri anlarım da Anderlecht farklı kazanır ne. Biri iki sezondur üst üste gruplardan çıkmış bir takım. Biri 10 sezondur gruplarda sadece 4. olan, geçen sezon 1 puan kazanabilmiş bir takım. Gol yemeyiz.

Anderlechtin hangi ülkede olduğunu bilmeyenler bile anderlecht kazanır diyo :D

Maaşallah Siz Futboldan Çok İyi Anlıyorsunuz =)

Okuma Yazma Bilen Herkes Sizin Söylediğinizi Söyleyebilir..

En Azından Sakatları Var Yeneriz Deseniz Tamam Derdim De İstatistiklerle Konuşmak Boş İş..

Anderlecht Sürprizlerin Takımıdır.. Bakarsın Farklı Galip Gelir Bir Bakarsın Farklı Mağlup Olmuş.. Yani Her Skora Açık Bir Takım.. Dediğim Gibi İlk Golü Anderlecht Atarsa Galip Gelecektir..

Son düzenleme:
GS: 0 - Andarlet: 3
Açıkçası Gs lilerin son Bjk maçlarından sonraki tavırlarından sonra yenilmesini en çok isteyenlerden biriside benim. Birde Arsenal maçı var. Bize laf çakanları bu maçta da göreceğiz inşallah. Burada Beşiktaş 5 -0, 8 - 0 yenilir diyen adamları göreceğiz o maçta..

GS: 0 - Andarlet: 3
Açıkçası Gs lilerin son Bjk maçlarından sonraki tavırlarından sonra yenilmesini en çok isteyenlerden biriside benim. Birde Arsenal maçı var. Bize laf çakanları bu maçta da göreceğiz inşallah. Burada Beşiktaş 5 -0, 8 - 0 yenilir diyen adamları göreceğiz o maçta..
Andarlet ?

Ortalığı kizistirmanin amacı ne ? Neden bir türk takımının yenilmesini istiyorsun. Ben arsenal maçında hop oturup hop kalktm. Demba banin kafa ile kacirdigi pozisyonu hala unutamiyorum.

Bir kaç taraftarin yaptığı şeyleri bütün taraftarlara yikmayin artik.

Andarlet ?

Ortalığı kizistirmanin amacı ne ? Neden bir türk takımının yenilmesini istiyorsun. Ben arsenal maçında hop oturup hop kalktm. Demba banin kafa ile kacirdigi pozisyonu hala unutamiyorum.

Bir kaç taraftarin yaptığı şeyleri bütün taraftarlara yikmayin artik.

Herkes için demiyorum yazanlar için diyorum. Ayrıca yenilmesini istiyorum GS nin. Bunu değiştiremezsin ki. Bu benim isteğim.. İnşallah yenilir.

Belçika liginde adamlar lider. 7 maç oynamışlar ve mağlubiyetleri yok. GS nin henüz 2 lig maçına çıktığını ve oynadığı futbolla kimseye umut vermediğini ve hazır olmadığını düşünecek olursak, beraberlik ağır basıyor. Eğer GS defans hattında açıklar verirse, gençlerden kurulu Anderlecht'in süpriz yapma ihtimalini yüksek görüyorum.

futbol bu isterse 1 puan kazansın gol yemez diye birşey yok ya :D

celtic_barcelona_istatistik_haberici.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri