Galiba 3cü Dünya savaşı başladı

• Kullanıcı YTcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YTcu

Kayıtlı Üye
Yine dalga geçmeye çalışanlar olucak ama Amerika az önce Suriyeye 50den fazla tomahawk füzesi fırlattı.

3'cümü 5'cimi kaçıncı çıkıyorsa çıksın! Olan hep masum insanlara oluyor savunmasız kadınlara çocuklara oluyor. Madem masumların canı yanacak madem masum insanlar öldürülüyor varsın 3,5 savaşının kaçıncısı çıkıyorsa çıksın!

Bu arada abd suriyeye girecekmiş yok dünya savaşı çıkacakmış vs. vs. hocam sen hiç canını sıkma gavurun canı çok tatlıdır bunlar arka kapılarda alacakları toprakların anlaşmasını çoktan yapmıştır. Bu dünya nelere şahit oldu.

Edit:

Dün, "TRUMP: SURİYE'YE ASKERİ MÜDAHALE OLABİLİR" dedikten sonra rusyada "Rusya'nın Esad'a desteği sınırsız değildir" demiş. Kısacası ABD'ye yeşil ışık yanmış.

Son düzenleme:
İt Gibi Havlayan Ne İrandan Nede Rusyadan Ses Çıkacak..
Buda Kurdukları Oyunun Bir Parçası.....

Savaş Filan Çıkacağı Yok..
Olan Yine Sadece Mazlumlara Olacak Ve O şekildede Kalacak...

Maksadları Kürdistan Diyer Adı Büyük israil Projesi...

İstanbul Esenyurt (esencılıs :) ) da evler neredeyse diğer semtlere göre bedava ama kimse oraya yerleşmek istemiyor, kafanıza molotof düşebilir. O misal, ortadoğunun karışmasında her türlü desteği sağladık. Ortadoğu = İstanbul, Türkiye = Esenyurt

Bu savaş falan değil, işgaldir. Ne amerika, ne türkiye suriyede söz sahibi olamaz tıpkı onlarında Türkiye söz sahibi olmaması gerektiği gibi.

İstanbul Esenyurt (esencılıs :) ) da evler neredeyse diğer semtlere göre bedava ama kimse oraya yerleşmek istemiyor, kafanıza molotof düşebilir. O misal, ortadoğunun karışmasında her türlü desteği sağladık. Ortadoğu = İstanbul, Türkiye = Esenyurt

Bu savaş falan değil, işgaldir. Ne amerika, ne türkiye suriyede söz sahibi olamaz tıpkı onlarında Türkiye söz sahibi olmaması gerektiği gibi.

Biri esenyurtta laf yapmı ati bana mi oyle geldi üstad :) :) :)

Başlık abartı olmuş , Amerika vurmadan önce Rusya'ya bildirmiş ve Rus askerleri hava üssünü boşaltmış. Anlaştılar büyük ihtimal.
Yalnız ABD hep aynı hikaye Irak'tan sonra Suriye'de de kimyasal bahanesiyle vurdular. Buzdağının görünmeyen kısımında kimbilir neler var bu 3'lünün arasında.Olan hep masum insanlara oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
yine elinde kimyasal silah var diye bahane edip girdiler,sonrada yanlış haber almışız aslında yokmuş diyecekler saddama yaptıkları gibi.ama bu arada istediklerini alacaklar,ölenler boşu boşuna ölecek...

"ABD'NİN GÜVENLİĞİ İÇİN ELZEMDİ"

Trump, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu gece kimyasal saldırının yapıldığı askeri üssü hedef alan bir saldırı emrini verdim. Suriye'deki füze operasyonu ABD'nin güvenliği için elzemdi. Daha önceki girişimler başarısız olduğu için mülteci krizi devam ediyor ve bölgedeki istikrarsızlık ABD'yi ve müttefiklerini tehdit ediyor. Bu akşam tüm medeni ülkeleri, Suriye'deki katliamı ve her türlü terörizmi durdurmak için ABD'ye katılmaya davet ediyorum."

Haberi önceden verdikleri için üssü boşaltmışlar şuan ölü yaralı yokmuş

59 tane füze atılıp sadece 1 askerin ölmesi, bildiğin danışıklı dövüş. Dünyanın tepkisini dindirmek için yapılmış bir hamle olduğunu düşünüyorum.

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) Demek ki amerika ve rusya düşman değilmiş :) Bop adım adım bize geliyor. Herif akdenizdeki gemiden suriyede hava üssünü vuruyor. tomahawk kullanmalarının sebebi heralde suriyenin s400 lerini atlatmak. Yoksa s400 ler nasıl vuramamış tomahawkları düşündürücü belkide rusya sistemi kullandırmadı . Bizimde bir an önce milli bir hava savunma sistemi bir de 1000+km karadan ve denizden atılabilen seyir füzelerimizi yapıp caydırıcılığımızı göstermemiz lazım. Gezgin biter inşallah biran önce

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) Demek ki amerika ve rusya düşman değilmiş :) Bop adım adım bize geliyor. Herif akdenizdeki gemiden suriyede hava üssünü vuruyor. tomahawk kullanmalarının sebebi heralde suriyenin s400 lerini atlatmak. Yoksa s400 ler nasıl vuramamış tomahawkları düşündürücü belkide rusya sistemi kullandırmadı . Bizimde bir an önce milli bir hava savunma sistemi bir de 1000+km karadan ve denizden atılabilen seyir füzelerimizi yapıp caydırıcılığımızı göstermemiz lazım. Gezgin biter inşallah biran önce

yav he he bu kafayla geçeriz milli hava savunma sistemine. yahudi hristiyan gavur müslümana garşı. bunların hepsi haçlı.

Bıraksanız insanlar dini kendi içinde yaşasa bu bataklığa girmezdi ortadoğu da türkiye de. Bakın dini duygularla ülke imam hatip cehennemine döndü. imam hatiplerden çıkan mezunlarla mı kurucaz hava savunma sistemini.

Önce şunu dini her konunun içine sokmaktan vazgeçin.

yav he he bu kafayla geçeriz milli hava savunma sistemine. yahudi hristiyan gavur müslümana garşı. bunların hepsi haçlı.

Bıraksanız insanlar dini kendi içinde yaşasa bu bataklığa girmezdi ortadoğu da türkiye de. Bakın dini duygularla ülke imam hatip cehennemine döndü. imam hatiplerden çıkan mezunlarla mı kurucaz hava savunma sistemini.

Önce şunu dini her konunun içine sokmaktan vazgeçin.

Ya yürü git sabah sabah insanın asabını bozma. Dost olarak görüyosan gör ben görmüyorum.

bir şey olmaz da direk şamı ateş altına almalıydılar, amerika ile dalga geçmek iyi bir şey dğeil sam amca kızdımı önünde ülke duramaz malesef, ben diyordum trump delikanlıdır umarım dleikanlılığı devam eder. Mazlumların yanında duran adam gibi adam donald trump azcık ırkçı ama olsun.

ADMİN KONU KİLİTLENSİN YİNE SİYASETE DÖNÜYOR ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIN TARTIŞMA KAPASİTESİ ZAYIF.

bir şey olmaz da direk şamı ateş altına almalıydılar, amerika ile dalga geçmek iyi bir şey dğeil sam amca kızdımı önünde ülke duramaz malesef, ben diyordum trump delikanlıdır umarım dleikanlılığı devam eder. Mazlumların yanında duran adam gibi adam donald trump azcık ırkçı ama olsun.

ADMİN KONU KİLİTLENSİN YİNE SİYASETE DÖNÜYOR ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIN TARTIŞMA KAPASİTESİ ZAYIF.

Forumda bunun gibi zevat sürüsüne bereket kurandan ayet yazıyorum gelip havlıyor. Ne konuşabilirsin bu adamla .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri