Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine dalga geçmeye çalışanlar olucak ama Amerika az önce Suriyeye 50den fazla tomahawk füzesi fırlattı.
CnnTürk, Ntv diğer haber kanalları ve siteler. Dua edelimde Rusya buna karşılık vermesin.Kaynak nedir hocam nerede yazıyor
İstanbul Esenyurt (esencılıs) da evler neredeyse diğer semtlere göre bedava ama kimse oraya yerleşmek istemiyor, kafanıza molotof düşebilir. O misal, ortadoğunun karışmasında her türlü desteği sağladık. Ortadoğu = İstanbul, Türkiye = Esenyurt
Bu savaş falan değil, işgaldir. Ne amerika, ne türkiye suriyede söz sahibi olamaz tıpkı onlarında Türkiye söz sahibi olmaması gerektiği gibi.
"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) Demek ki amerika ve rusya düşman değilmişBop adım adım bize geliyor. Herif akdenizdeki gemiden suriyede hava üssünü vuruyor. tomahawk kullanmalarının sebebi heralde suriyenin s400 lerini atlatmak. Yoksa s400 ler nasıl vuramamış tomahawkları düşündürücü belkide rusya sistemi kullandırmadı . Bizimde bir an önce milli bir hava savunma sistemi bir de 1000+km karadan ve denizden atılabilen seyir füzelerimizi yapıp caydırıcılığımızı göstermemiz lazım. Gezgin biter inşallah biran önce
yav he he bu kafayla geçeriz milli hava savunma sistemine. yahudi hristiyan gavur müslümana garşı. bunların hepsi haçlı.
Bıraksanız insanlar dini kendi içinde yaşasa bu bataklığa girmezdi ortadoğu da türkiye de. Bakın dini duygularla ülke imam hatip cehennemine döndü. imam hatiplerden çıkan mezunlarla mı kurucaz hava savunma sistemini.
Önce şunu dini her konunun içine sokmaktan vazgeçin.
bir şey olmaz da direk şamı ateş altına almalıydılar, amerika ile dalga geçmek iyi bir şey dğeil sam amca kızdımı önünde ülke duramaz malesef, ben diyordum trump delikanlıdır umarım dleikanlılığı devam eder. Mazlumların yanında duran adam gibi adam donald trump azcık ırkçı ama olsun.
ADMİN KONU KİLİTLENSİN YİNE SİYASETE DÖNÜYOR ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIN TARTIŞMA KAPASİTESİ ZAYIF.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.