Galiba açık yakaladım :D

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Benmi açık yakaladım yoksa öylemi bilmiyorum valla. Ama bu 1 haftadır telifli videolar üzerinde duruyorum yada telif olabilecek. ama izlenimleri iyi. Her neyse konuya gelelim şimdi arkadaşlar 10 gündür videolar koyuyorum bazıları 3. taraf geliyo siliyorum bazıları o an gelmiyor ilerde geliyor o zamanda para kazanma statüm kapanıyor tamamen. o an bakıyorum hangi videolara gelmiş hiçbirşey yapmadan o videoları siliyorum 3 saat sonra bakıyorumki para kazanma geri gelmiş tüm videolara :D Bence para kazanma devre dısı olanlar bunu kesin denesin :D ben şimdi eski kanallarımın girişlerini hatırlamya çalısıyorum :D :D

FGA hastasıyız

---------- Mesaj saat 20:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:02 civarında gönderildi. ----------

bu arada konu başlığıma bittim :D heyecandan açtım valla :D

Hocam Şuan yüklediğim videolara herhangi bi ihlal veya telif geldiği anda kaldırıyorum mesela videolara sonrada ihlal gelse ve ben bunu sonradan görmüş olsam aradan 1 gün geçtikten sonra kaldırsam para kazanma reklamlarımız v.s kapanıyormu hemen ?

valla şöyle diyim. ben 3. taraf içeriğinden bahsetmiyorum normal atıyorum. Öbürgün telif hakkı geliyor diyo gmaile para kazanma devre dısı oluyor kanalın. Sonra o gün yüklediklerimi felan siliyorum veya o telif vereni 3 saat içinde geri geliyor para kazanma statüsü. 1 haftadır 3 4 kere yaptım

Aciklamalarin icin tesekkurler ama aslında tam olarak neyi deneyecegimi anlamadım. Şimdi dünya genelinde engellenen veya 3.taraf gelen videoları zaten siliyorum. Ancak su ana kadar para kazanması kapanan kanallarda herhangi bir düzelme yok. Silmekten başka bir şey yapıyor musun?

şöyle yapın tam olarak mesela videolar yüklediniz 3. taraf felan geldiyse sildiniz. öbür gün bakmışsınız gmaile mesaj yazıyorki telif flean verdi kapandı. Baktınız kanalınızda para kazanma kapanmış üzülmeyin çözümü var ! :D gidin o telif olan ve o gun yüklediğniiz telif alabilecekleri kaldırın videoları 3 güne banko aktif oluyor para kazanma geri geliyor yani :D şuana kadar 4 5 kere oldu. İlk oldugunda mükemmel bir aktif haber kanalıma olmuştu az daha ağladım :D sonra sinirden o videoyu sildm o gunkileri sildm silebdilğim kadar sinirim geçene kdar :D sonra baktım geri gelmiş diğer gün yine ağladım sevinçten :D sorna 2 günde bir olmaya bağlaıdı telifler yine aynı şeyi yaptım :D bugunde oldu 2 kanalda yine yaptım yine oldu :D deneyin arkdaşlar bana dua edin :D iyi forumlar

şöyle yapın tam olarak mesela videolar yüklediniz 3. taraf felan geldiyse sildiniz. öbür gün bakmışsınız gmaile mesaj yazıyorki telif flean verdi kapandı. Baktınız kanalınızda para kazanma kapanmış üzülmeyin çözümü var ! :D gidin o telif olan ve o gun yüklediğniiz telif alabilecekleri kaldırın videoları 3 güne banko aktif oluyor para kazanma geri geliyor yani :D şuana kadar 4 5 kere oldu. İlk oldugunda mükemmel bir aktif haber kanalıma olmuştu az daha ağladım :D sonra sinirden o videoyu sildm o gunkileri sildm silebdilğim kadar sinirim geçene kdar :D sonra baktım geri gelmiş diğer gün yine ağladım sevinçten :D sorna 2 günde bir olmaya bağlaıdı telifler yine aynı şeyi yaptım :D bugunde oldu 2 kanalda yine yaptım yine oldu :D deneyin arkdaşlar bana dua edin :D iyi forumlar

aynısı bana da olmuştu. bazen para kazanma geri geliyor bazen gelmiyor. bi kanalımda tüm videoları sildim yine geri gelmedi.

Yokluyacam Simdi )) 97 tane vido bulunan kanalimda 90 video silib sadece 7 sini saxliyacam )) Ise yararsa ne ala )

Wimdiden Tesekkur

Arkadas iyi guzelde simdi bomba bi kanalim var,kazanmasi kapatildi,ve telif veren 2 video var birisi 2.2 Milyon izlenmeli birisi 1.4 milyon,yani sil hadi silebilirsen bunlari :).

Arkadas iyi guzelde simdi bomba bi kanalim var,kazanmasi kapatildi,ve telif veren 2 video var birisi 2.2 Milyon izlenmeli birisi 1.4 milyon,yani sil hadi silebilirsen bunlari :).

Serkan abi abonesinden sende kaymağını yersin para kazanma aktif olmassa ben öle videoları kullanıyorum.Abone oluyorlar sonuçta ama hem izlenme alıp hem para kazanamıyınca hemde bu izlenim alan 1.000.000 ise insanın canı yanıyor:)

Serkan abi abonesinden sende kaymağını yersin para kazanma aktif olmassa ben öle videoları kullanıyorum.Abone oluyorlar sonuçta ama hem izlenme alıp hem para kazanamıyınca hemde bu izlenim alan 1.000.000 ise insanın canı yanıyor:)
Zaten evet aktif olmasi icin silecem bakalim ne olacak,abonesi cok onlari kullanirim acilirsa..

Valla hocam bende sildim bakalım dünkü yüklediklerimi sonucu 3 güne belli olur diyorsun bakalım görelim sağol bilgi içinde inşallah olumlu sonuç çıkar.

mesajım bulunsun hemen bir kanalımda denedim beklemedeyim. 3 gün mü bekslemek gerek daha erken olur mu?

mesajım bulunsun hemen bir kanalımda denedim beklemedeyim. 3 gün mü bekslemek gerek daha erken olur mu?

valla millet bana umut bağladı :D :D : D

kardeşim ben az daha ağlıyodum dedim gibi sildm 3 saat sonra aktif oldu. Yemin ediyorum evladım olsa bu kadar sevinirmiydim bilmiyorum. :D :D Beklemede kal

az bişeyler kazandıran 2 kanalıma denedim umarım haklı çıakrsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri