Ben şu an deniyorum arkadaşlar ama tekrar ünleme düşme durumu falan oluyor mu acaba bu yöntemde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hemen deniyorum bakalım sağolasın
birde böyle şeyleri botlara entegre edilmesin bence, botla binlerce video bu şekilde yapınca açıklar kapatılıyor, soru işareti yöntemide işe yarıyordu botlara entegre edildi binlerce videoyu bu şekilde geçirildi sonra açığı kapattılar hemen, biraz uğraşarak spam yapalımki kıymeti bilinsin
Bana böyle pm atmışsın hocam. Burdan cevap vereyim ben bir çok taktiği yöntemi bu forumdan paylaşılanlarla öğrendim. Burdan ögrendiklerimle para kazandım. Şimdide öğrendiğimi paylaşmamanının NANKÖRLÜK olacağını düşündüm.. Korkmayın eğer işe yarıyosa ve botada entegre edilirse hepimize yeter. Yöntem çöp olur diye bişey yok, eğer olursa bile el birliğiyle başka bişey buluruz. Bu forumda yardımsever paylaşmayı seven arkadaşlar çok..
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.."
Evet özel mesajdan yazdım ve arkasındayım eğer gerçekten uzun soluklu işe yarayacaksa botlara entegre edildiğinde bu yöntem çöp olacaktır.![]()
Abi bota falan entegre ettirmeyin işte zaten bot bunu nasıl yapsın yapamaz boşverin bota mota entegre etmesin kimse![]()
[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] kardeşim çok sağol ama yine spama döndüreceksin beni ne güzel özgün çalışıyordum, hadi hayırlısı![]()
dün gece yüklediğim 2 video ünleme düşmüştü, konuda ki gibi düzenleme yaptım para kazanılıyor ibaresi geldi sanırım yöntem iş yapacak
hemen deniyorum bakalım sağolasın
birde böyle şeyleri botlara entegre edilmesin bence, botla binlerce video bu şekilde yapınca açıklar kapatılıyor, soru işareti yöntemide işe yarıyordu botlara entegre edildi binlerce videoyu bu şekilde geçirildi sonra açığı kapattılar hemen, biraz uğraşarak spam yapalımki kıymeti bilinsin
Demek istediğim olay bu ben buna karşıyım işe botlara entegre ediliyor daha sonra tüm yöntemler çöp oluyor .
Adamlar 100 kanalı bağlıyorlar botlara bot oto işini yapıyor zaten ee google salak değil ya bunu önüne geçmek için elbet atak yapacak böyle yöntemleri bu botlar yüzünden kaybediyoruz .
Tam oldu ünlem çözüldü diyordum sonuç ortada işe yaramadı.Kanal yeni açtım yeni ip ile.
![]()
Herkes bildiğini belirtmek, söylemek , yazmak , dökmek zorunda mıdır?
İsteyen istediğini paylaşır istemeyen paylaşmaz.
O kadar paylaşıldı da ne oldu ? bizim milletimiz hep bizi vurdu. Ben kaç yıldır bu işi yapıyorum elin adamından 1 defa bile telif yemedim bizimkilerden yediğim kadar ..
Kusura bakma benim mantığımda yaşın yanında kuruda yanar ..
nası yani unleme dusen vıdeon duzeldımı bu yontemle şimdi?
evet hocam botlara entegre edilmese manuel yapsak zaten böyle binlerce videoyu yapamayız zaman alıyor manuel hem temiz olur hem sağlam olur
---------- Mesaj saat 16:12:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:12:02 civarında gönderildi. ----------
hocam o videoyu bana atarmısınız ? bide ben deneyim
hocam ben komik videolar paylaşıyorum 10 dk civarı dün 2 tane indirip yüklemiştim direk ünleme düştü 2side az önce tekrar onları deneyeyim dedim bu yöntemle ünlem çıkmadı şu an para kazanılıyor görüntüde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.