Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamak ıstedıgım unlemde bekleyen vıdeonuzmu acıldı? yoksa unleme dusup sılıp tekrar yukleyerekmı boyle actınız. eger 1. şık ise para kazanmadan giden kanalları acınca gelen unlemlerıde bu sekılde acabılırız demektır:)

ünleme düşen videoyu silip tekrar yükleyerek yaptım 1.şıkı denemedim

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] paylasim icin tesekkurler hocam.bazilari yine tartisma konusuna cevirecek burayi!!

Merhaba arkadaşlar bir yöntem denedim şuanda attıgım videoların %100 üde dolar yandı. Attıgım videolar 40dk lık diziler. ilk önce dizileri bunu yapmadan attım %90 ı ünleme düştü sonra bunu denedim %100 dolar yandı..

YÖNTEM:
VİDEONUN PARA KAZANMASINI AÇMADAN GİRİP GÖRÜNTÜ İYİLEŞTİRMEDEN TÜM DEĞERLERİ SIFIRA ÇEKİN VİDEO SİMSİYAH OLUYOR. ASIL ÖNEMLİ NOKTA BURASI BUNDAN SONRA "FİLTRE" YE GELİP BULANIKLAŞTIRMA FİLTRESİ VAR ONU SEÇİN BUDA VİDEOYU MOZAİKLEŞTİRİYOR HEM SİYAH HEM MOZİK OLUYO YANİ VİDEODAN HİÇBİŞEY ANLAŞILMIYO SONRA KAYDEDİN İŞLENDİKTEN SONRA. PARA KAZANMAYI YAKIP ORJİNALE DÖNDÜREBİLİRSİNİZ.

Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...eme-dusme-sorunu-icin-denenebilir-taktik.html

Aynen hocam. buradaki taktiğin benzeri dediğiniz,
ancak ne yazıkki yinede ! e düşen kanalda işe yaramamakta :/

---------- Mesaj saat 16:23:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:41 civarında gönderildi. ----------

Abi bota falan entegre ettirmeyin işte zaten bot bunu nasıl yapsın yapamaz boşverin bota mota entegre etmesin kimse :D
@masterthone kardeşim çok sağol ama yine spama döndüreceksin beni ne güzel özgün çalışıyordum, hadi hayırlısı :D
deme hocam öyle yapma valla insanı zorla yapmaya teşvik ettiriyorsunzu :)

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...eme-dusme-sorunu-icin-denenebilir-taktik.html

---------- Mesaj saat 16:23:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:41 civarında gönderildi. ----------

sen yaparsın sen aslansın sen kaplasın ahaha:D

hocam valla eski kanallarda denemedim ama yeni kanallarda %100 sonuç aldım. eğer o konudaki yöntemi diyorsanız bunuda bir denemek lazım eski kanallar bu mozaik işi farkettirdi bende.

---------- Mesaj saat 16:25:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:24:30 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] kardeşim eline yüreğine paylaşımına sağlık. Allah yolunu açık etsin. Paylaşımın içinde teşekkürler.. Gizlemediğin içinde!

ben teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için inşallah işe yarıyodurda kurtuluruz bu lanet ünlemden

bot sahipleri botlarına uyarlayabilirse büyük patlama yaparlar

deniyorum olursa olduğu gibi sistemime entegre edeceğim. ama sizlerden nasıl olması gerektiğine dair fikir almam gerekecek :)

Tam oldu ünlem çözüldü diyordum sonuç ortada işe yaramadı :(.Kanalı ip değiştirip yeni açtım.

b88Wdd.png

evet bu bende de yanmadı :D. başka video deneyin hocam bu video bozuk :D:D..

yada videoyu farklı kaydet deyip yapınca yanıyormuş sanırım [MENTION=530]himen32[/MENTION] arkadaş söyledi

Valla spam çalışanların biraz aklı varsa botçulardan bunu istemez :D Sonuçta arz talep meselesi arz olursa elbet bota entegre edilecek. Ama birkaç hafta sonra spamcılar kendini bitirmiş olacak :D

bot sahipleri botlarına uyarlayabilirse büyük patlama yaparlar

herşey botçuların patlaması için mi var?Arkadaş fıstık gibi yöntem vermiş illa mındar etmenin ne alemi var,bota entegre edilmesi demek 15 gün içinde bu yöntemin bitmesi demek başka birşey değil.Aklı olan bot kullanıcı da buna karşlı çıkar zaten

bota entegre edilmeden yüklemek lazım yoksa 1 haftaya kapanır açık :(
edilirsede bot kullanımını bırakırız herşeyin cılkını çıkarıyoruz malesef

evet bu bende de yanmadı :D. başka video deneyin hocam bu video bozuk :D:D..

yada videoyu farklı kaydet deyip yapınca yanıyormuş sanırım [MENTION=530]himen32[/MENTION] arkadaş söyledi

Haaa iyi güldüm %100 sonuç olmadı o zaman hocam %99 oldu :D şaka bir yana çok sağolun cidden çok yararlı bir paylaşım her videoda işe yaramıyor demekki.

herşey botçuların patlaması için mi var?Arkadaş fıstık gibi yöntem vermiş illa mındar etmenin ne alemi var,bota entegre edilmesi demek 15 gün içinde bu yöntemin bitmesi demek başka birşey değil.Aklı olan bot kullanıcı da buna karşlı çıkar zaten

botlara entegre edilmeden kullanılması zahmetlidir. eskisi gibi hemen para kazanmaların açılması için botlara ihtiyaç duyuyorum.

hangi bot saihibi bunu entegre ederse hemen satın alacağım.

malesef 15 gün içinde yöntemin bitmesi diye diye hiçbirşey paylaşmama noktasına getirildi forum. yöntemi paylaşanlara bile niye paylaşıyorsun şimdi herkes yapacak yöntem bitecek diye tepki koyanları bile gördük. neyse başlığı açan arkadaş gibi kendisini değilde herkesi düşünen kişiler varki birçok kişi bu sayede birşeyler kazanabiliyor.

Onemli olan bot satmak degil arkadaslar. Eger cogunluk istemiyorsa eklemeyiz Youploader'a bunu.. Sonucta anlik kazanc yerine daimi kazanc daha onemli Youtube'da.

botlara entegre edilmeden kullanılması zahmetlidir. eskisi gibi hemen para kazanmaların açılması için botlara ihtiyaç duyuyorum.

hangi bot saihibi bunu entegre ederse hemen satın alacağım.

malesef 15 gün içinde yöntemin bitmesi diye diye hiçbirşey paylaşmama noktasına getirildi forum. yöntemi paylaşanlara bile niye paylaşıyorsun şimdi herkes yapacak yöntem bitecek diye tepki koyanları bile gördük. neyse başlığı açan arkadaş gibi kendisini değilde herkesi düşünen kişiler varki birçok kişi bu sayede birşeyler kazanabiliyor.

Zahmetsiz oturduğun yerden video basıp para kazanma devri geçiyor artık en azından zorlaşıyor,kimse birşey paylaşmasın diyen mi var paylaşılan şeyi koruyalım diyoruz ne alakası var.iyi o zaman paylaşılan herşeyi 10 günde mındar edelim nasılsa sonsuz tane şey var paylaşılacak değil mi.

Zahmetsiz oturduğun yerden video basıp para kazanma devri geçiyor artık en azından zorlaşıyor,kimse birşey paylaşmasın diyen mi var paylaşılan şeyi koruyalım diyoruz ne alakası var.iyi o zaman paylaşılan herşeyi 10 günde mındar edelim nasılsa sonsuz tane şey var paylaşılacak değil mi.

Bunu neye göre söylüyorsunuz arkadaşlar neymiş spamcılar bota eklenmesini istemiyormuş.
Allah için söyleyin şu an spamcıyım diyen arkadaşlar günlük kaç video atıyorlar ?
Hayır 5-10 video atıyorlarsa kendine spamcı demesinler
Eğer +100 +200 video atıyorlarsa tek tek para kazanmayı açmak emin olun özgün çalışmaktan daha zor olur.
Kimse kusura bakmasın ama ben tek tek bununla uğraşamam hangi botun sahibi eklerse o bottan da alırım.

Bunu neye göre söylüyorsunuz arkadaşlar neymiş spamcılar bota eklenmesini istemiyormuş.
Allah için söyleyin şu an spamcıyım diyen arkadaşlar günlük kaç video atıyorlar ?
Hayır 5-10 video atıyorlarsa kendine spamcı demesinler
Eğer +100 +200 video atıyorlarsa tek tek para kazanmayı açmak emin olun özgün çalışmaktan daha zor olur.
Kimse kusura bakmasın ama ben tek tek bununla uğraşamam hangi botun sahibi eklerse o bottan da alırım.

Yahu açmasın o zaman tek tek kullanmasın herşey spam için mi var,bende spam yapıyorum ama bu yöntem en azından yan tarafta manuel çalışma için kalsın diyorum ne olacak 2 hafta sonra açık giderildiğinde az mantık.sen 2 hafta kullanıcan diye yöntem mi kapansın ne bencil milletiz

Beyler 15 gibi kisa bi surede kapanmaz belki ama yine de bi sekilde kapanir yogunlugu gorurlerse.. %100 de botlar yuzunden kapanir da diyemeyiz fakat ne kadar hissettirilmeden yapilirsa, o kadar uzun omurlu olur diye dusunuyorum.

Konuyu 1.207 kişi okumuş bence bu yöntem yakın bir zamanda kapanacak keşke forum dışına çıkmasa üyeliklerde açılmış :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri