arkadaşlar bende yavaş yavaş gameplay a yönelmeyi düşünüyorum gameplay çalışıp videolarını ünlemden kurtaran varmı adsense çalışanlar için ?
yani hiç kanıtlayanınız oldumu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunu mu sordum ben iyi oku sordugumu partnere geçmelimi gameplayda partner olmalı mı diye mi sordum ?İş ortaksız Gameplay çalışılmaz
arkadaşlar bende yavaş yavaş gameplay a yönelmeyi düşünüyorum gameplay çalışıp videolarını ünlemden kurtaran varmı adsense çalışanlar için ?
ben varım hiç ünlem gelmiyor adsense
Buzzmyvideos ile çalışın. Videolarınız sizin ise 3. Taraf desteği veriyorlar . Videonuz kopyalansa reklam gelirleri size yansır
Tapatalk ile yazıyorum
Buzzmyvideos hakkında bilgi verebilir misin? Bunlar da partner network şirketi midir?
Anladığım kadarıyla partner şirketi. Peki kesintisi falan ne veya bu bilgilere ulaşabileceğim bir yer? Sitesi var inceledim ancak sanki pek detay yok ne iş yaptıklarıyla ilgili.Yeni bir şirket 1 sene olmuş herhalde ama arkadaşım var , Youtube de efe aydal, gayet memnun ben geçeli 2 hafta oldu Türkçe desteği De var
Tapatalk ile yazıyorum
Ben takılmıyorum sorun yok.Adsense üzeri game play videoları partner değil.
Oynayıp direk youtube atıyorum üstad.Konu harici gibi olsada icerik onun hakkinda bir sorum olacak. Gameplay Videolarinizda konusma yapiyormusunuz yoksa sadece oynayip youtube'ye mi atiyorsunuz?
2-5-20-40 Dakikalar arası değişiyor.hocam çalıştığınız videoların süresi ortalama ne kadar ?
Arkadaşın sordugu soru ile alakasız olcak belki ama şimdiden türkçe gameplay ile videolar çekmeye başlayan ileride çok rahat edecek haberiniz olsunAyrıca gameplay oynarken sesini kullanıcaksın mecburen. Ünlem geldiği zaman kanıt için örnek bir ses kaydeder gönderirsin kalkar ünlemin.
oyunun da kullanım yada video çekme ile ilgili bir izin olması gerektiğini okumuştum geçen google sorunlarında... birisi gamaplay videosunun ünleme düştügünü yakınıyordu ordaki yetkilide mesela atıyorum fifa için ea gamesten belge istiyorduArkadaşın sordugu soru ile alakasız olcak belki ama şimdiden türkçe gameplay ile videolar çekmeye başlayan ileride çok rahat edecek haberiniz olsunAyrıca gameplay oynarken sesini kullanıcaksın mecburen. Ünlem geldiği zaman kanıt için örnek bir ses kaydeder gönderirsin kalkar ünlemin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.