Gameplay Kanalı

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mazlumty

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba Beyler. Ben Mazlum. İlk Kanalımı Açmıştım Ama Şuan için ona kısa bi ara verdim Çalıştığım iş ve erişim sıkıntımdan dolayı. Bulunduğum bölgede pek fazla çekim fırsatı bulunmuyo . çalışabileceğim bi partner yok ,kameraman sıkıntım var . Ama Kesinlikle Devam Edilecek. Ozamana Kadar Üretmek istedim ve oyun kanalı açtım ve iyiyce yoğunlaşacam bu konal üstüne günde en az 1 2 video atarım diye planlıyorum . Şuan için İzlenme ve Abone Sıkıntım var . Fikri ve Görüşleri olan Arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim . Teşekkürler

Stronghold Crusader 2 Türkçe | Dağların Ardı | Over The Mountain | Bölüm #2 - YouTube

Stronghold Crusader 2 Türkçe | Beyinsiz Fare | Rat in the Cage | Bölüm #3 - YouTube

Stronghold Crusader 2 Türkçe | İlk izlenim | Tutorial | Bölüm #1 - YouTube

Biliyorum Çok Fazla Kanal var Bu Kategoride Ama Yine de
Değerli Yorumlarınızı ve Fikirlerinizi Eksik Etmeyin

Son düzenleme:
hocam çalışman güzel ve tutulur, aklıma bu oyunu görünce cossack geldi:)
çekimi hangi programla yapıyorsun acaba?

Bana göre Biraz daha canlı anlatman lazım.Absürd hareketler şakalar vs...

Seri şeklinde oyunlar çekmeye devam edersen ilerde muhakkak abonende izlenmende artar.Dost kayaoğlu var 60k'dan fazlası abonesi, 7m izlenmesi var aylık 50 dolar çıkartabildiğini söylüyordu yani gelir biraz az olabiliyor yabancılarada hitap etsen daha iyi olur

Herkese Merhaba Beyler. Ben Mazlum. İlk Kanalımı Açmıştım Ama Şuan için ona kısa bi ara verdim Çalıştığım iş ve erişim sıkıntımdan dolayı. Bulunduğum bölgede pek fazla çekim fırsatı bulunmuyo . çalışabileceğim bi partner yok ,kameraman sıkıntım var . Ama Kesinlikle Devam Edilecek. Ozamana Kadar Üretmek istedim ve oyun kanalı açtım ve iyiyce yoğunlaşacam bu konal üstüne günde en az 1 2 video atarım diye planlıyorum . Şuan için İzlenme ve Abone Sıkıntım var . Fikri ve Görüşleri olan Arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim . Teşekkürler

Stronghold Crusader 2 Türkçe | Dağların Ardı | Over The Mountain | Bölüm #2 - YouTube

Stronghold Crusader 2 Türkçe | Beyinsiz Fare | Rat in the Cage | Bölüm #3 - YouTube

Stronghold Crusader 2 Türkçe | İlk izlenim | Tutorial | Bölüm #1 - YouTube

Biliyorum Çok Fazla Kanal var Bu Kategoride Ama Yine de
Değerli Yorumlarınızı ve Fikirlerinizi Eksik Etmeyin
Dostum Eline sağlık güzel olmuş kapak resimlerini hangi program ile ayarlıyorsun. kafak resimdeki yazı stilini nerede yazabilirim transparan olarak.

Kapak Resimlerini güzel ayarlamışsın titiz çalışmaya devam edersen tutar bence.

Hocam öncelikle başarılar dilerim...Video Özel Resimleriniz Çok Güzel Olmuş.Önerim Kanal Resminizi Kendinizi Koymak Yerine Güzel Bi Tasarım Yapsanız Daha İyi Olur Sanki... :)

Dostum Eline sağlık güzel olmuş kapak resimlerini hangi program ile ayarlıyorsun. kafak resimdeki yazı stilini nerede yazabilirim transparan olarak.

Çok Teşekkürler Beyler. Henüz Yeni Daha Kanalın İsmi Bile Kesin Değil Değiştirecem de Güzel Bi isim Bulmaya Çalışıyorum .

Şöyle Bişey söylemek istiyorum . şimdiye kadar oyunlarda hiç anlatım yapmadığım için hiç alışık değilim yeni yeni ısınıyorum .ilerledikça daha da ısınırım daha canlı anlatabilirim umarım . çünkü aralarda oyuna dalıp anlatımı unuttuğum bile oluyor.
Sadece izlenim sıkıntım var videolar insanlara ulaştıramıyorum bunları paylaşabileceğim forum sitelere ihtiyacım var biraz.

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Bana göre Biraz daha canlı anlatman lazım.Absürd hareketler şakalar vs...

Seri şeklinde oyunlar çekmeye devam edersen ilerde muhakkak abonende izlenmende artar.Dost kayaoğlu var 60k'dan fazlası abonesi, 7m izlenmesi var aylık 50 dolar çıkartabildiğini söylüyordu yani gelir biraz az olabiliyor yabancılarada hitap etsen daha iyi olur

aylık 50 dolar mı ? Ciddi misin hayal kırıklığı bu :S

Kardeş Demin Adamın Kanalına Bakdım da. Son 1 aylık izlenimi Sadece 140.000 İzlenme Bence sana yanlış bilgi vermiş . bu izlenmenin ölüsü bile 200 tl eder bence . dediğim doğruysa eğer tuhaf. çok tuhaff

---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

photshop ile kardeşim . fontları da herhangi bi siteden beğendiğini indirip bilgisayara kur .photshopdan görünür onlar

[MENTION=8869]mazlumty[/MENTION] hayırlı olsun yeni kanalın .. hepsini gezdim.. kendini de göstermelisin yanlız biliyorsun değil mi ? =)

Oynadığın oyunu sevdim age of tarzı strateji oyunlarına bayılırım , başarılarının devamını dilerim sen türkçe ben ingilizce çalışıyorum tavsiyem videoları çektikten sonra sony vegas prodan videonun kenarındaki siyahlıkları kaldır ve oyunun sesini birazcık aç ama senin sesin ile karışmamasına dikkat et :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri