Mixnewss★★★ [Garantili] Onaylı Kanal Satışı ★★★
Sipariş ALımı açık
Stok 63
Refler dagıtılmıştır
Sipariş Teslim Edebileceğimiz Tarihler ve Adetleri
10.07.2015 100
11.07.2015 100
12.07.2015 100
13.07.2015 100
14.07.2015 100
Sipariş ALımı açık
Stok 63
Kanallarınız özenle kanal başına ip adresleri her kanalda değiştirilerek açılır.
Her kanal açılışından sonra çerezler temizlenir.(2Program kullanılır)
Kesinlikle 1 adet ip ile 1 den fazla kanal açılması söz konusu değildir.
Her kanal bilgisayar üzerinden açılmakta olup kanal açılışında asla Android KULLANILMAMAKTADIR
Satılan her kanal 1 hafta boyunca garantilidir en ufak bir sorunda iade garantisi verilmektedir(Video atılmamış giriş yapılmamış olması şartıyla)
1 haftadan sonra kanallar için iade veya değişim söz konusu olamaz.
Kanallarınız şahsım tarafından emek ve özen verilerek açılmaktadır, lütfen android üzerinden açılan maillerle karıştırmayınız.
Kanal açılışında kimseyi çalıştırmıyorum kanallarımı kendim açıyorum oyüzden fazla sipariş alıp kimseyi günlerce bekletmemek için stoklu olarak çalışıcam
Ödeme Yöntemi Paypal ve Enpara
Onaylı 1,50
Aynı Kanala Daha ucuza SAhip Olmak için Bu linke Tıkla
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...al-ucuza-al-kanal-arama-derdinden-kurtul.html
ReferanslarımızHer kanal açılışından sonra çerezler temizlenir.(2Program kullanılır)
Kesinlikle 1 adet ip ile 1 den fazla kanal açılması söz konusu değildir.
Her kanal bilgisayar üzerinden açılmakta olup kanal açılışında asla Android KULLANILMAMAKTADIR
Satılan her kanal 1 hafta boyunca garantilidir en ufak bir sorunda iade garantisi verilmektedir(Video atılmamış giriş yapılmamış olması şartıyla)
1 haftadan sonra kanallar için iade veya değişim söz konusu olamaz.
Kanallarınız şahsım tarafından emek ve özen verilerek açılmaktadır, lütfen android üzerinden açılan maillerle karıştırmayınız.
Kanal açılışında kimseyi çalıştırmıyorum kanallarımı kendim açıyorum oyüzden fazla sipariş alıp kimseyi günlerce bekletmemek için stoklu olarak çalışıcam
Ödeme Yöntemi Paypal ve Enpara
Onaylı 1,50
Aynı Kanala Daha ucuza SAhip Olmak için Bu linke Tıkla
100 Adet sipariş verilmiştir.
Geçenlerde 10 kanal vermişti sadece kullanmam için , kanallarda bi sıkıntı yok , zaten androidden açılmadıgı için bir adım önde , maşallah , Bol Kazançlar![]()
çekilişten 5 adet kazandım. mailler gayet başarılı
Hayırlı satışlar
Hiç tereddüt etmeden mail alabilirsiniz satışa başlamadan önce nasıl daha temiz iş yaparım da müşterileri sıkıntıya sokmam diye temiz mail açma yollarını araştırıp durdu![]()
Arkadaşın kanalları gayet başarılı bir sıkıntı yasamadım kesinlikle tavsiye edilir.
Hocam 5 mailden 2'sini kullanma şansım oldu kanallar yükleme yapıldıktan 5 gün sonra hala ayakta. Hayırlı satışlar, bol kazançlar.
kanallara daha video yükleme fırsatı bulamadım fakat herşey saglam duruyorMalum adsense elimizi kolumuzu bagladı
kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor.
Kullanıyorum ben de, hiçbir problem yaşamadım. Kanallar çok sağlam, umarım ileride daha sık çalışacağız hocamla.
Refler dagıtılmıştır
Sipariş Teslim Edebileceğimiz Tarihler ve Adetleri
10.07.2015 100
11.07.2015 100
12.07.2015 100
13.07.2015 100
14.07.2015 100
Son düzenleme: