Gareth Bale - Ronaldo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray soyunma odası:
stc42.jpg

Şaka bi yana daha ilk maç Kopenhagdan 6 puan gelirse en azından uefaya gider orda puan toplar inşallah galatasaray.

6-1 yenildi diyenler, Dünyanın en iyi takımıyla bir kere de siz oynama şansı bulursanız oturup bir konuşalım.

Birincisi burada kimse zaten prof. futbolcu değil çıkıp madrid ile oynayacak. Şimdi sizde bizde kabul etmeliyiz ki Galatasaray'dan yenilmesi beklenebilir ama 6 tane yemesi beklenmez. Bu takım Real madrid de olabilir barcelona da olabilir. Ama 6-1 normal bir skor gibi konuşmak bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben Fenerbahçe'liyim ama Galatasaray'ın 6 tane yemesini hiç ama hiç beklemiyordum. 2 fark olur 3 fark olur o zaman deriz rakip madrid olağan şey.

Neyse grup maçları sonuçta önüne bakmalı Galatasaray. Kopenhag Juve ile 1-1 kalabiliyor ise Galatasaray 'da yenebilir.

Herkes yeterince üzgün yeterince mutsuz. Kimse istemezdi böyle olmasını. Defans Allahlıktı musleraya acıdım resmen. Herkes bu kadar kızgın ve üzgünken olumsuz yorum yapmamak için sakin olalım. Hatta susalım. Düştüysek kalkarız elbet. Madrid atkısı takıp onlardan çok sevinenlere selam olsun, mutluluktan kudurun biz kendimize yeteriz..

Olur böyle şeyler...

Skora şaşırmadım fakat üzülmediğim de söylenemez...

Sonuçta bir TR markası olarak o sahaya çıkıyorsun, TR Ligi şampiyonu olarak...

Yinede daha ilk maç daha 5 maçı daha var! Toparlaması dileği ile!

Eleştirilerinizi ya da yorumlarınızı yapar iken üsluba dikkat ederseniz daha sağlıklı olacağı kanısındayım...

Önce milli takım bugünde gs, türk futbolu için bence tehlike çanları çalıyor.Zaten feneri safdışı bıraktılar. Gidişat ii değil, türk seyircisi olarak bakın arkadaşlar bırakın fanatizmi. Türk futbolu elden gidiyor.

Belki toparlanırız dedim belki yeneriz dedim ama fark yiyeceğimiz lig başlangıcından da belliydi açıkcası ama 6'yı da beklemiyodum.
Forvette Drogba'nın oynadığı takımın defansı Kasımpaşa'dan beter.Yahu benim anlamadığım 4'ü yemişsin o dakikadan sonra daha ne diye atak yapmaya çalışıyosun.Hadi atağa çıkacaksın bi oyuncularına bak tek forvetle atak futbolu oynandığı nerede görülmüş.
Geçen yıldan beri sol kanatın yol geçen hanı olduğu ortadaydı resmen Galatasaray'ın kanayan yarası sol kanat ama orayı bile kapatamadılar yabancı sıkıntısı var diye almadıkları Ali Adnan bonservisini Rize'de ikiye katladı.Bu şekilde üst turada biraz zor çıkarız.Aldığımız stoperin Danny'den fazlası yok Gökhan oynasa daha fazla işe yarardı.
Burak'ın performansıyla alakalı olarak değil ama futboldan birazcık anlayan adam Burak'ın ahım şahım bi forvet olmadığını neredeyse şans eseri goller attığını da bilir keşke onu satıp adam gibi bi forvet alsaydık da ne taraftar ıslıklasaydı ne de Burak taraftarın anasına küfür etseydi.Şampiyonlar liginden o kadar para geldi bu kadar para geldi diye övünmeyi biliyoruz ama o parayı adam gibi kullanmayı beceremiyoruz.(Bruma hariç.)
Galatasaray'ın bu halde olmasının sebebi de TFF'dir sanki her yıl yetişiyomuş gibi yabancı kısıtlaması koyarsan gelen 6'da atar 7'de atar 8'de atar Türk futbolcuları düşündükleri kadar Türk futbolunu düşünmeyi beceremediler.Şampiyonlar liginde ilk 11'de oynayan adam ligde formanın yüzünü göremiyo.Bu yabancı kısıtlaması bugün Galatasaray'a yarın Fenerbahçe'ye öbür gün Beşiktaş'a zarar verecek istedikleri kadar inkar etsinler.
Ayrıca Fatih Terim'in artık kararını vermesi gerekiyor Yıldırım Demirören'in koltuğunu kurtarmak uğruna biz harcanıyoruz belli ki bu iki görev aynı anda yürümüyo milli takımı çalıştıracaksa Galatasaray'dan ayrılması en iyisi ve yahut milli takımı bırakması iki taraf içinde hayırlı olur.

Skora göre taraftar olunsaydı ülkede taraftar kalmazdı.
Galatasaray 1 : 6 Real Madrid
Sigma Olumuc 7 : 1 Fenerbahçe
Liverpool 8 : 0 Beşiktaş

6 yediğiniz maci hatirliyor musun ? dendiğinde 'Hangisini'diyebilmektir 6alatasaraylilik

---------- Mesaj saat 00:56:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:54:52 civarında gönderildi. ----------

Skora göre taraftar olunsaydı ülkede taraftar kalmazdı.
Galatasaray 1 : 6 Real Madrid
Sigma Olumuc 7 : 1 Fenerbahçe
Liverpool 8 : 0 Beşiktaş

Sigma Olumuc sene 1947:D

Bu konudan çok fazla ban çıkmadan kapatıyorum. 6saray muhabbetti yapıp tartışmaya yol açanları 6 ay süre ile banlıcam yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri