Garip bir durum Adsense 8 inde kesinleşti

• Kullanıcı sedjr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

sedjr

Kayıtlı Üye
az önce baktım
bunce yıldır ilk defa adsensede ayın 8 inde kesinleşme olmuş garip seyler oluyor

konumuzla alakası yok ama adsense den gelirlere bakamıyorum.yeni versyonunda bulamadım.artık sadece YT de mi gösterilecek acaba gelirler

usa adsense kesinleşen varmı acaba ve usa adsenseye vergi bilgilerini giren varmı?

Benimde para kazanması kapanan kanaldan beklediğim bir ödemem vardı, Kesinleşmemiş, Para kazanma kapandıgında kesinleşme olmuyormu bilginiz varmı, Yada 11 nisana kadar kesinleşme ihtimali ?

Benimde para kazanması kapanan kanaldan beklediğim bir ödemem vardı, Kesinleşmemiş, Para kazanma kapandıgında kesinleşme olmuyormu bilginiz varmı, Yada 11 nisana kadar kesinleşme ihtimali ?

Ne zaman ve neden kapandı hocam pk?

Benim bir adsense kesinleşmiş diğeri kesinleşmemiş tr kesinleşmeyen var mı?

USA Adsense hala kesinleşmedi ayni durymda olan varmi

Kesinleşme tarihi ayın 11i olduğu için erken kesinleşenlere bakıp henüz kesinleşmemiş hesaplar için takılmayın fazla, benim de 5 hane kazanç var henüz kesinleşmeyen, 11i kesinleşecektir

7 Mayıs'ta kesinleşme oldu. İlk defa böyle oluyor şaşkınım

7 Mayıs kesinleşti. Çok ilginç inşallah ödemede erken gelir

bugün benimki de kesinleşti. kesinleşmeyenler endişelenmesin 11i kesinleşir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri