Garip Bir Olay !!!

efsane1903

Yasaklanmış
arkadaşlar farkedeniniz varmı bilmem fakat adsensede izlenimler çoğalınca tbm düşüyor, izlenimler azalınca tbm artıyor. yani sürekli bir ters orantı var ve kazanç sabit düzeyde seyrediyor. böyle bi gariplik yaşayan benmiyim sadece.

arkadaşlar farkedeniniz varmı bilmem fakat adsensede izlenimler çoğalınca tbm düşüyor, izlenimler azalınca tbm artıyor. yani sürekli bir ters orantı var ve kazanç sabit düzeyde seyrediyor. böyle bi gariplik yaşayan benmiyim sadece.

İzlenimlerle alakası yok hocam To yükselince tbm düşer, to düşünce tbm artar ;)

İzlenimlerle alakası yok hocam To yükselince tbm düşer, to düşünce tbm artar ;)

kardeş to ile tbm nin bi alakası yok bence. to içeriğe göre deişir. tbmde aynı şekilde. yani ikiside içeriğe bağlı. yani ne kadar izlenirse o kadar artar ikiside.

bendede durum aynı..

Son ıkı uç gundur sayfa to 2 lerden şuan 0.50-1 arasında aşırı derece dusuş var sayfa to da nasıl yukseltebılırım katagorıde hep uzun vıdeolar var 1 saatın uzerınde genelde ama yınede sayfa to çok dusuk

adsense şu aralar yerlerde sürünüyor günlük 35k-45k izlenime verdiği rakam komedi ötesi...

Aynı durum bende de mevcut tabi sürekli değil ama şunu söyleyeyim adsense adeta bi terazi gibi tbm,to,izlenme hepsi birbirine bağlı.

to ile tbm'yi birbiriyle bağlantılı kılan arkadaşlar, bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin azıcık mantıklı konuşun. To ile TBM'nin ne alakası var Allah aşkına.

Bu hep böyleydi zaten :) ne kadar çok kanal olursa tbm o kadar düşer ne kadar az kanal olursa tbm artar 2005 den beri böyleydi zaten :)

to ile tbm'yi birbiriyle bağlantılı kılan arkadaşlar, bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin azıcık mantıklı konuşun. To ile TBM'nin ne alakası var Allah aşkına.

Üstüme alınıyorum :D Dostum tıklanma oranı az ve kaliteli reklamlar olursa bu tbm yükseltir(bazen niche bazen kategori alakalı), tıklanma oranı çok fazla olur rastgele karışık reklam gelir tbm düşürür diğer yandan adsense gözlemlediysen eğer ben gözlemlerime dayalıda konuşurum "terazi" benzetmesini yerinde görüyorum.

Not: Bence 3ü ayrılmaz bağlantılı 2 şekilde bağlantı her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir.

Günaydııın. Bendede durum hep böyle. İzlenme azken 0.50 tbm gördüğümü bilirim. İzlenmeler 100 200 k ya yol alıncada tbm 0.10 falan oluyor.

tbm in to artıkça düşmesi şartı yok ancak genellikle böyledir. Sebebi ise tbm miktarının reklamdan reklama değişmesi ve gösterilen reklamların genellikle ziyaretçi eğilimi (çerezlerine) göre değişmesidir.

Pek bişey farketmiyo hocam kimi zaman bize 4 tane 25 kurus veriyor, kimi zaman 2 tane elli kurus, sonuçta 1 liramız oluyor.

üstten baktım cevabını görmedim yaılmışsa kusura bakmayın söyle açılıyayım tıklanma sayısınınartması video reklamın çok çıkmasya alakalı millet yanlışlıkla tıklıyor bildiğiniz üzre video reklamlarında tbm si düsük ortalamayı düşürüyor

Adsense sisteminde bence Düzen yok,
ne zaman nolacağı hiç belli olmuyor, Bazen BGBG 20 Lirayı gördüğü oldu Bazen 3 Liralarda Bazen 8 liralarda hiç belli olmuyor.. sürekli değişiyor,
Ama son 2 aydır BGBG ortalama 3 Lira falan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri