Gazamız Mübarek Olsun

Youtube hesaplarıma giriş yaptığımda bu zamana kadar hiç görmediğim, hatta görmediğiniz bir güncelleme yapmış durumda buna göre; telefon doğrulaması, ikinci e-posta adresi ve güvenlik sorusunu cevaplamamı istiyor, fakat kanallar açık ....

İyi Haber :

Kanalların telefon numarıyla doğrulayabiliyorsunuz, yani kanallar açılıyor....

Kötü Haber :

Bu zamana kadar açılmış hesapların telefon numaralarını bilemeyeceğimiz için kanal açık kalacak fakat kanalların çoğuna giriş yapamacağımız için kanal Allah'a Emanet olacak, Buna bağlı olarakda kanallara müdahale edemeyeceğimiz için para kazanması devre dışı kalınca alayı gitmiş olacak, Adsensede yanmış olacak...

bende henüz birşey yok,ön izleme atabilirmisin??

Beyler doğru söyleyin hanginiz Youtube'de çalışıyo!! Yemin ediyorum sırf bu forumu bitirmeye yönelik çalışma yapmışlar

eğer bu konuda anlatılanlar doğruysa -bu işin sonu geldi demektir,böyle bir algoritma spamcilerin işini bitirir!!!

Bugüne kadar spam yapan ve önlem almayanları bitirir.Youtube insanları akıllıca oynamaya teşvik ediyo mesela ben bundan sonra açacağım kanallarda telefon doğrulaması,e-mail,güvenlik sorusu tümünü verebilecek duruma gelirsem Youtube'un bir dahaki hamlesi ne olacak? Anlık temizlik bunlar komple bitirmek istese zaten adsense yardımıyla bunu çoktan yapardı.

sinirden gülüyorum :D herşey üst üste geliyor .. Youtube bu sefer işi kökten bitirdi çok ince düşünülmüş bir algoritma. Eğer böyle devam ederlerse işimiz yaş ayrıca bu seferki dalga çok büyük hatta kalıcı bir dalga olmuş .. Allah sonumuzu hayır etsin

---------- Mesaj saat 14:59:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:56:40 civarında gönderildi. ----------

sizin dediğiniz doğrulamayı burda herkes biliyor zaten doğrulama bu şekilde değil. farklı bir panelde yani daha önce görmediğimiz bir doğrulama çıkıyor hocam

kardeş ciddimisin harbi
bende hala bir sorun yok, bütün kanallara baktım daha bir sorun yok inş olamaz
ama tahminim ne olursa olsun, yani ne çıkarsa çıksın, illaki bir yolunu buluruz

3cx anlatım konusunu bulamıyorum bilen?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri