Gececiler Topiği...

bu kariyer.net ten iş bulan var mı merak ediyorum.
69 sayfa gezdim 100'ün üzeri ilana başvurdum görüşmeye bile çağırmadılar :)
YT işlerini bırakıp askere gittim geldim sgk lı işe gireyim dedim ama bulamıyorum.

Reis Arapça anlamıyorum ama o kadar etkili okuyor ki, kelimeler sanki beynime yerleşiyor, sanki farklı bir boyuttan gelen bir ses gibi. Müzik dinlerken envaiçeşit enstrümanlar bir araya gelerek, çok güzel bir ses çıkarıyorken bu okuyuşta sanki hiç oynama yok ve çok güzel.

Hocam baştan sona ezberlemiştim iyiki yorum attınız 5 kere tekrar etmiş oldum :)

Bir sahne düşünün ki solistleri Barış Manço ve Cem Karaca. Orkestrası ise Kurtalan Ekspres ve Moğollar. Bir de Cahit Berkay'ın yaylı tamburu. Şimdiden sonra bu kalitede bir performans göremeyeceğimiz için üzgünüm. O bir rüzgardı geldi geçti.

https://www.youtube.com/watch?v=SVvFJilvjas

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; [MENTION=11620]era[/MENTION];
Seric33 eğitimi inceliyordunuz, yorum atacaktınız konuya

merakla bekliyoruz son durum nedir 3 saat 19 dk olmasıda sıkıntı işi gücü bırakıp izlemek gerekiyor :) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; [MENTION=11620]era[/MENTION];
Seric33 eğitimini inceliyebildiniz mi?

merakla bekliyoruz son durum nedir 3 saat 19 dk olmasıda sıkıntı işi gücü bırakıp izlemek gerekiyor :) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; [MENTION=11620]era[/MENTION];
Seric33 eğitimini inceliyebildiniz mi?

o konudada belirttigim üzere,era inceleyecek hocam.bana sormayın yani,bi bilgim yok :) ama incelemesi bittiginde,karar verdiginde belki yeni konu açarak belki o konunun kilidini açarak bi açıklama yapacaktır.

Bu forum ölmeseydi iyiydi. 2013 - 2016 kadrosu muazzam idi. Güzel konular açılırdı. Güzel muhabbetler edilir idi. Kimler geldi kimler geçti.
Serkanytli zamanlar güzel idi(2013 - 2016).
Eğitim satışı, ebook satışı, bal satışı, fıstık satışı neler yoktu ki.
Merak ediyorum eskiden yt spamdan sağlam kazanan arkadaşlar, ytparanin trend kimseleri, ytparanin duayenleri, şuan ne işle meşguller. YtSpamdan sonra ne yaptılar. Şuan hangi işlerle uğraşıyorlar.

Son düzenleme:
Bu forum ölmeseydi iyiydi. 2013 - 2016 kadrosu muazzam idi. Güzel konular açılırdı. Güzel muhabbetler edilir idi. Kimler geldi kimler geçti.
Serkanytli zamanlar güzel idi(2013 - 2016).
Eğitim satışı, ebook satışı, bal satışı, fıstık satışı neler yoktu ki.
Merak ediyorum eskiden yt spamdan sağlam kazanan arkadaşlar, ytparanin trend kimseleri, ytparanin duayenleri, şuan ne işle meşguller. YtSpamdan sonra ne yaptılar. Şuan hangi işlerle uğraşıyorlar.

Hocam benim ilk üye olduğum (2019) da bile çok kişi vardı.
Şimdi ne olduda ilgi azaldı foruma anlamak güç.

Şuraya bir soru bırakayım :) Pk başvurusu ret yerse kaç gün sonra tekrar başvuru yapılabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri