Serk@nYT
Yasaklanmış
03 Çok geç bence gece 12 iyidir sabahda 7 olabilir.03:00-07:00 arası konu kilitlenip açılırsa iyi olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
03 Çok geç bence gece 12 iyidir sabahda 7 olabilir.03:00-07:00 arası konu kilitlenip açılırsa iyi olur
@mNote bunu dikkate alın bence.Gündüz açık olması iyi olmaz.![]()
Freedomdan benide attılar abi fakat 1 tane kanal kalmıs o da 2 aylık kazandırmayan kanal oldugu icin herhalde.Freedomdan attılar beni arkadaşlar ne yapacazQuizde ödeme yapmadı halen
![]()
Sakın kapıyı üstüme kitleme Mehmet gelecek şimdi kapıda kalırOzaman saatleri 00:00 - 06:00 yapalımSabahları kitler çıkarım gece açarım
8 Dak sonra kapatıyorum içerde kalmasın kimse![]()
Ozaman saatleri 00:00 - 06:00 yapalımSabahları kitler çıkarım gece açarım
03 Çok geç bence gece 12 iyidir sabahda 7 olabilir.
Ozaman saatleri 00:00 - 06:00 yapalımSabahları kitler çıkarım gece açarım
06:00 erken, gidiş saatin hep öyle mi oluyor07:00 olaydı bari
Freedomdan benide attılar abi fakat 1 tane kanal kalmıs o da 2 aylık kazandırmayan kanal oldugu icin herhalde.
1 haftadır cıkma istedigi gönderdim, mail attım ama simdide onlar beni cıkarmıyor.
Ne is bu anlamadım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.