Anason
Yasaklanmış
selamun aleykum :d
Aleyküm Selam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selamun aleykum :d
Selamun Aleyküm,
Arkadaslar adsense hesabıma yaklasık 5 saattir kaynağı belli olmayan bir sayfa görüntülenmesi geliyor. Bağlı kanalları tek tek kontrol ettim ama patlayan video yok.
Bu gelen görüntülenmede hiç kazandırmıyor. Sayta to yu dibe çekti.
Gececi tayfadan bunun neden olabileceğini bilen var mı![]()
Selamun Aleyküm,
Arkadaslar adsense hesabıma yaklasık 5 saattir kaynağı belli olmayan bir sayfa görüntülenmesi geliyor. Bağlı kanalları tek tek kontrol ettim ama patlayan video yok.
Hocam tekrar ayağa kalkarsın sen üzme kendiniBenim bütün kanallarımın hepsi spam,oyun zart zurt hikayesinden kapanmış.
ŞU AN KAZANÇLARIM : 0 0 0 0 0 0 0 Kocaman 0
Selamun Aleyküm,
Hocam tekrar ayağa kalkarsın sen üzme kendini
Hocam tek gelir kaynağınız youtube muydu ?Yok be abi belimiz büküldü, zaten 3 kuruş kazanıyoduk. Kredi kartlar patlak zaten iyce patladık oh oh![]()
Hocam tek gelir kaynağınız youtube muydu ?
Valla üzüldüm hocam, Allah yardımcın olsun.Yok abicim ya 1000 liraya çalışan adamız, evli 1 tane çocuk var. ev kira 450 tl. faturalar var. artık sen düşün abi nası geçindiğimi![]()
Valla üzüldüm hocam, Allah yardımcın olsun.
Mexis dert etme aynı şekil devam. Asıl eski kanalları yeniden yap kaybetmek yok.Teşekkür ettim sağolasın. hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.