Gecenin Anlamına Uygun Proje Hakkında Düşünceleriniz !!!

BANKA HESABI :

BANKA : AKBANK
ŞUBE KODU : 590
HESAP NO : 75613
IBAN : TR690004600590888000075613
İSİM SOY İSİM : BEYTULLAH VAPUR
HESABA BAĞLI PAYPAL : [email protected]

arkadaşlar bu kampanya 15 ağustosa kadar devam edecek 16 ağustosta yardımlar teslim edilip makbuz konuya eklenecek....konu sabitlenirse sevinirim....

arkadaşla aynı fikirdeyim bu kimse bunu yanlış anlamasın ama gercekten ülkemizde fazlasıyla camii var. hani mahalle başına 5-10 taneyi bulacak kadar hemde. ben artık mantıklı yardımın egitime ve gercekten ihtiyacı olan insanlara kuruluşlar veya şahsi yollar aracılıgıyla yapılması taraftarıyıım.

herkez bunu göz önünde bulundurmalı.burdan toparlanacak 10ar tl. malum önümüz bayram cocuk esirgeme kurumundaki cocuklarımıza kıyafet bayramlık - oyuncak alarakda degerlendirilebilir.

veya ziyaret edilmesi gereken o kadar fazla kurum varki hemde cok fazla ihtiyacları olan.

bu ülkede kızılay bile diyanet'e katkı payı veriyor kurbanda toplanan derilerden bile diyanet katkı payı alıyor o camii inanın olması gereken temizlik ve yapıya kavuşacaktır.

ancak digerlerinin katkı almadıgını bizlere ihtiyacları oldugunu unutmayın.

Tamamen katılıyorum hocam sana. Her taraf cami doldu zaten. Diyanet onlara ödenek ayıracaktır. Birkaç dilekçe ile halledilir. Ama sokaktaki aç insanlara yardım etmeli.

Bu mubarek günde böyle güzel fikirlerle forumu canlandırdıgıız için teşekkürler.üzerime düşeni yerine getirmeye hazırım.Konuya bir hesap no eklenince alıntı yaparsanız sevinirim.

hesap eklendi.Allah kabul etsin

---------- Mesaj saat 02:03:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:50 civarında gönderildi. ----------

Bu konu 15 ağustosa kadar aktif olup 16 ağsutos'da toplanan yardimalr teslim edilip makbuz konuya eklenecektir.allah kabul etsin yardimlarinizi

Hocam 9,00 tl gönderidm Paypal Adreseinze Kasura Bakmayın o kadar Vardı paypal hesapta :)

Aslında hani kendimi övmek icin demiyorum m sabah kalkıp din aksam yatarken din olan tiplemelerden biriyim yani devamlı ameli salih peşinde kosanlardan biriyim.Fakat ne varki camiiler ibadet yeri oldugundan cogalması lazım derdim fakat bugün her mahalleye bir camii yapılmakta fakat icine baksanız üc bes yaslı amca bulunmakta.Bundan ziyade yardımlasma bizi birbirmize bagalr her anlamda.Camiilere üc bes yıl önce olsa yardım katiyyen etmeyind erdim cünkü devlet himayesindeydi simdi ise sadece diyanetin elinde ve diyanetin onca camiiye yetecek bir maliyeti olacagını sanmıyorum.O yüzden üc bes yardım kimseyi öldürmez elinden gelen varsa sokaktaki garibana da ( dillenciye değil ) verebilir.
Hocam biraz borc icinde yüzdüğümden benim katkım olmıyacak ama ay sonunda inşalalh elimden geleni yaaprım

Forumda okumayı en son beklediğim, okuyunca da en çok sevindiğim konu bu oldu...

Bazı arkadaşlar biraz önyargılı yaklaşmış, tabi onlarında kendi çapında sebepleri olabilir fakat camilerimiz bizim ibadethanemiz...

Tamam kabul edelim çoğumuz cumadan cumaya, ramazandan ramazana uğruyoruz ama o bizim ayıbımız...

Düşününce okadar anlamsız yerlere okadar anlamsız harcamalar yapıyoruzki enazından bu harcamanın bir anlamı olucaktır.

Ben kendi adıma her ay kazancımın bir kısmını bu gibi amaçlar için kullanıyorum ve bunu tüm frm üyelerine tavsiye ederim.

Az sadaka çok belayı def eder.

Asıl yapılması gereken beytoya teşekkür etmek, böyle bir dayanışmanın parçası olma imkanını sağladığı için...

Forumda okumayı en son beklediğim, okuyunca da en çok sevindiğim konu bu oldu...

Bazı arkadaşlar biraz önyargılı yaklaşmış, tabi onlarında kendi çapında sebepleri olabilir fakat camilerimiz bizim ibadethanemiz...

Tamam kabul edelim çoğumuz cumadan cumaya, ramazandan ramazana uğruyoruz ama o bizim ayıbımız...

Düşününce okadar anlamsız yerlere okadar anlamsız harcamalar yapıyoruzki enazından bu harcamanın bir anlamı olucaktır.

Ben kendi adıma her ay kazancımın bir kısmını bu gibi amaçlar için kullanıyorum ve bunu tüm frm üyelerine tavsiye ederim.

Az sadaka çok belayı def eder.

Asıl yapılması gereken beytoya teşekkür etmek, böyle bir dayanışmanın parçası olma imkanını sağladığı için...

Allah razı olsun hocam aracı olursak ne mutlu...

deidğiniz gibi okadar çok gereksiz harcammalr oluyor ki şuraya 2 paket sigara parası kadar yardım etsek o bizi belki bir çok kazadan beladan korur....

Şunu düşünün arkadaşlar : Arabayla-motorla bir viraja çok dikkatsiz-hızlı girdiniz ama Allahtan karşıdan araba gelmedi sizce bu şans mıdır ! Yoksa Vermiş olduğumuz sadakalrımızın sonucu Allahın bir lütfumudur !!! iyi düşünmek lazım....

---------- Mesaj saat 02:55:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:55:08 civarında gönderildi. ----------

eft geçtim pazartesi hesabınızda olur.

Allah kabul etsin hesaba gelince konudaki listeye yazarım isminizi....

Beyto arkadaşımız cami için yardım topluyor pazartesi günü bende valiliğe gidip yardıma muhtaç olanların bulunduğu liste var onu isteyeceğim onların arasından bir tanesini seçip ziyaret edeceğim ve buraya yardım konusu açacağım bakalım camii kadar insanlarda değer görebilecek mi?

Not: Tartışma çıksın diye yazmıyorum bu yorumu buda benim fikrim.

Beyto arkadaşımız cami için yardım topluyor pazartesi günü bende valiliğe gidip yardıma muhtaç olanların bulunduğu liste var onu isteyeceğim onların arasından bir tanesini seçip ziyaret edeceğim ve buraya yardım konusu açacağım bakalım camii kadar insanlarda değer görebilecek mi?

ne güzel hocam çok güzel bi fikir.... ama neden camiye böle bi tavrınız var anlamış değilim açıkcası...ve neden ben bu konuyu açmadan önce valiliğe gitim bi fakir müslüman buldum ona yardım edelim demedin ? ben bunu şimdi söleyince o not kısmına yazdığın için bu yorumu yaptığını düşnürüm....Genede Allah yardım eder sen git listeyi al birini seç gel bu konuya yaz ilk yardımı ben göndercem....

Rabbim ecrini arttırsın hocam bende katılacağım inşaAllah
Serkan(Muslera) hocamla paylaştığım ve hocamızında olumlu baktığı olayıda başlatabiliriz aslında.Fikrim şu idi.Temiz bir adsense hesabı bulsak.Bu hesap sadece bu tür yardımlar için kullanılsa.İsteyen herkes birer kanalını buraya bağlasa.Burdan elde edilecek gelir her ay ihtiyaç sahiplerine bağışlansa.Ben 5 tane kanalla katılabilirim
Selam ve dua ile

Son gün ulaşırsanız o anki durumuma göre bir miktar atarım.

Sony Xperia Z cihazımdan tapatalk ile gönderildi.

Rabbim ecrini arttırsın hocam bende katılacağım inşaAllah
Serkan(Muslera) hocamla paylaştığım ve hocamızında olumlu baktığı olayıda başlatabiliriz aslında.Fikrim şu idi.Temiz bir adsense hesabı bulsak.Bu hesap sadece bu tür yardımlar için kullanılsa.İsteyen herkes birer kanalını buraya bağlasa.Burdan elde edilecek gelir her ay ihtiyaç sahiplerine bağışlansa.Ben 5 tane kanalla katılabilirim
Selam ve dua ile

çok güzel bi fikir. böyle bi projeyi yakın zamanda tam oturtup organize bi şekilde konu açılırsa takipteyim hocam.. ( İYİLİK YAP DENİZE AT, BALIK GÖRMESSE ALLAH GÖRÜR.. ) Saygılar.. Yakın Zamanda Camiye bi 10 TL Bağışta Bulunucam Beyto hocam ( Reklam İçin Yazmıyorum Konuyu Es Geçmediğimi Belirtmek İstedim ) Saygılar..

Camii ye tavrım yok kardeş ben ülkemizde bu kadar camiinin olmasına şikayetçiyim bugün bir mahallede 4 tane cami var tamam 1 tanesini yaptırdın yetmedi 2 yi yaptırdın odamı yetmedi bir mahallede o kadar nüfus varmı camiiye gidip namazını klan yok üstüne üstüne gidiyorlar bende buna sinir oluyorum.

caminin tam adresini ihtiyaç listesini ve ayrıntılı resimlerini verebilirmisin üstad

Camii ye tavrım yok kardeş ben ülkemizde bu kadar camiinin olmasına şikayetçiyim bugün bir mahallede 4 tane cami var tamam 1 tanesini yaptırdın yetmedi 2 yi yaptırdın odamı yetmedi bir mahallede o kadar nüfus varmı camiiye gidip namazını klan yok üstüne üstüne gidiyorlar bende buna sinir oluyorum.

O değil de 4 Camii yaptıracaklarına 2 Camii yaptırsınlar 1 tane hayvanlar için barınak yaptırsınlar 1 de yardıma muhtaçlar için o mahallenin yardım merkezini açsınlar. Bence daha mantıklı.

O değil de 4 Camii yaptıracaklarına 2 Camii yaptırsınlar 1 tane hayvanlar için barınak yaptırsınlar 1 de yardıma muhtaçlar için o mahallenin yardım merkezini açsınlar. Bence daha mantıklı.

Arkadaşlar mahallede 2 cami vardı 3 cami vardı takılmayın bunlara....o camiler nufüs yoğunluğuna göre sıklıkla yapılır....camileri dolduramıyorsak suc kimin ? benim-senin-babanın-amcanın yani tüm halkın....Ama unutmyaın ki cami Allah'ın evleridir....Sen bu dünyada cami yaparsan (inşllah içide dolar) ahirette de Allah sana köşk yapar biz buna inanırız....Fakir -muhtaç insanlarada yardım çok güzel tabiki ama buraya şöle bi konu açtık her konuda illa gelip:

-konu başlığı yanlış
-konu yanlış yerde
-ona vermeyin buna verin benim görüşüm bu

Gibi konuyu dağıtıcı msjları Allah rızası için bu konuda yapmayın...İşin Hayrını uçurmayın......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri