Geçersiz Tık'tan Ban Yiyenler Konuya Bakabilirlermi ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Beyler geçersiz tıktan ban yiyipte sonra açtığı adsenselerde durduk yere banlanan varmı aramızda ? 1 tık aldığı halde banlanan vs ?

yav arkadaş yeter be hep aynı konu açıyorsun başka işin yok mu ? Youtube'u bırak sende hile,hurda ile iş yürütmeye kalkarsan böyle ban yersin, hesapta açtırmazlar. Adamların işi gücü yok senle mi uğraşacak.

yav arkadaş yeter be hep aynı konu açıyorsun başka işin yok mu ? Youtube'u bırak sende hile,hurda ile iş yürütmeye kalkarsan böyle ban yersin, hesapta açtırmazlar. Adamların işi gücü yok senle mi uğraşacak.

Ya hacı beyinsizsin desem yine anlamazsın sanane benim konumdan ben senmiyim hile kullanayım oraya yazmışım geçersiz tıktan ban yiyipte tekrar açtığı hesap kapanan varsa yorum atsın sen niye gelip böyle yorum atıyon 1 tık diyorum 1 tık alınan hesap durduk yere kapanırmı ? birşey bildiğin yok buraya yorum atma

Ya hacı beyinsizsin desem yine anlamazsın sanane benim konumdan ben senmiyim hile kullanayım oraya yazmışım geçersiz tıktan ban yiyipte tekrar açtığı hesap kapanan varsa yorum atsın sen niye gelip böyle yorum atıyon 1 tık diyorum 1 tık alınan hesap durduk yere kapanırmı ? birşey bildiğin yok buraya yorum atma

Dostum senin banlanma serüvenin ilk adsensenin banlanmasıyla başladı sonraki 8 tane ile devam etti. 1 Tık değil istersen 1 izlenme olsun. Seni tespit ettikleri an yine banlarlar. Milletin pc sini ip sini banlıyolar Senin bulunduğun ile ambargo uygular oldular artık :) Biraz ara ver dedik 8 tane adsense banlanttın usanmadın. Senin için serkan abi bile baktı sana çözüm yok. Google ban list in en başında senin adın var

harbi çok ilginçmiş.ne yaptında sana böyle sardı bu google :D

Dostum senin banlanma serüvenin ilk adsensenin banlanmasıyla başladı sonraki 8 tane ile devam etti. 1 Tık değil istersen 1 izlenme olsun. Seni tespit ettikleri an yine banlarlar. Milletin pc sini ip sini banlıyolar Senin bulunduğun ile ambargo uygular oldular artık :) Biraz ara ver dedik 8 tane adsense banlanttın usanmadın. Senin için serkan abi bile baktı sana çözüm yok. Google ban list in en başında senin adın var

Abi anlamıyorum neler neler denedim olmadı dün birşey denedim tuttu gibi 5 tık aldım izlenmede aldım 2 gün adsense dayandı 3. gün sıfırdan başka bir ıp den gmail aldım eve gelip ayarladım 2 3 şey sonra adsenseye bağlamadım ama sabah 8.49'da tekrar ban .. anlamıyorum cidden niyeki birşey yapsam tamamda yapmıyorum yine ban !!

---------- Mesaj saat 12:32:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:30:45 civarında gönderildi. ----------

harbi çok ilginçmiş.ne yaptında sana böyle sardı bu google :D

Bende bilsem :S

Tartışma mesajları veya bu durumu tetikleyecek her durumdan sakının. Konu sahibi 1 gün aramızda yok. Diğer arkadaşımız ise son kez uyarılıyor.

sana tavsiye vereyim artık banın açılınca okursun.

1 adet türkiye lokasyonlu sağlam donanımlı vps'e al.başvuruyu girişlerini ordan yap.en temizinden başka bir şehirde yaşayan eş,dost,akraba üzerine al hesabı.ve kendi pc ve ip'inden kesinlikle ne kanallara ne adsense giriş yap.en temizi bu

1 adet türkiye lokasyonlu sağlam donanımlı vps'e al.başvuruyu girişlerini ordan yap.en temizinden başka bir şehirde yaşayan eş,dost,akraba üzerine al hesabı.ve kendi pc ve ip'inden kesinlikle ne kanallara ne adsense giriş yap.en temizi bu

kardeşim ben öyle yapıyorum ama lokasyon ingiltere. bi vpsden adsenseye girdim şimdi yeni bi vps alıp adsenseme ordan gireceğim sıkıntı olurmu?

partnerlikle uğraşıyom artık reis vps alsam yine boş 3-5 adsense daha alsam tekrar ban :) adsense dava bile açar . 1 2 ay yokum youtubede eyw yorumun için

Müdür o deilde benim kapanan adsense hesapları hepsi youtube üstüne şimdi başka yerden başka kişinin adına adres isim tel ıp herşey farklı adsense alıp blog kursam reklamları alsam tekrar ban yeme imkanı olurmu ? komik bir dizi varda .d bir kezban bir mahmut ona ait sayfamda var :D yani izlenim fln her türlü alırım ordanda tık alsa ban yeme ihtimalı warmı ? ne diyosun .

Müdür o deilde benim kapanan adsense hesapları hepsi youtube üstüne şimdi başka yerden başka kişinin adına adres isim tel ıp herşey farklı adsense alıp blog kursam reklamları alsam tekrar ban yeme imkanı olurmu ? komik bir dizi varda .d bir kezban bir mahmut ona ait sayfamda var :D yani izlenim fln her türlü alırım ordanda tık alsa ban yeme ihtimalı warmı ? ne diyosun .

usta dizi sitelerinde adsense kullanmak yasak !!

Hiç bir illegal bir şey yapmıyoruz yinede kanallar hesaplar gidiyor nedir bu arkadaş ya bende şans yok yada bu youtube iyice işi zorlaştırdı

bu sabah 3. Adsensemı aldım farklı pc farklı ıp ana pcden adsenseye gırıs felanda yapmıyacagım bakalım ne olucak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri