MarshallTeach
Yasaklanmış
Beyler geçersiz tıktan ban yiyipte sonra açtığı adsenselerde durduk yere banlanan varmı aramızda ? 1 tık aldığı halde banlanan vs ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yav arkadaş yeter be hep aynı konu açıyorsun başka işin yok mu ? Youtube'u bırak sende hile,hurda ile iş yürütmeye kalkarsan böyle ban yersin, hesapta açtırmazlar. Adamların işi gücü yok senle mi uğraşacak.
Ya hacı beyinsizsin desem yine anlamazsın sanane benim konumdan ben senmiyim hile kullanayım oraya yazmışım geçersiz tıktan ban yiyipte tekrar açtığı hesap kapanan varsa yorum atsın sen niye gelip böyle yorum atıyon 1 tık diyorum 1 tık alınan hesap durduk yere kapanırmı ? birşey bildiğin yok buraya yorum atma
Dostum senin banlanma serüvenin ilk adsensenin banlanmasıyla başladı sonraki 8 tane ile devam etti. 1 Tık değil istersen 1 izlenme olsun. Seni tespit ettikleri an yine banlarlar. Milletin pc sini ip sini banlıyolar Senin bulunduğun ile ambargo uygular oldular artıkBiraz ara ver dedik 8 tane adsense banlanttın usanmadın. Senin için serkan abi bile baktı sana çözüm yok. Google ban list in en başında senin adın var
harbi çok ilginçmiş.ne yaptında sana böyle sardı bu google![]()
yav arkadaş yeter be hep aynı konu açıyorsun başka işin yok mu ? Youtube'u bırak sende hile,hurda ile iş yürütmeye kalkarsan böyle ban yersin, hesapta açtırmazlar. Adamların işi gücü yok senle mi uğraşacak.
Ya hacı beyinsizsin desem yine anlamazsın sanane benim konumdan ben senmiyim hile kullanayım oraya yazmışım geçersiz tıktan ban yiyipte tekrar açtığı hesap kapanan varsa yorum atsın sen niye gelip böyle yorum atıyon 1 tık diyorum 1 tık alınan hesap durduk yere kapanırmı ? birşey bildiğin yok buraya yorum atma
sana tavsiye vereyim artık banın açılınca okursun.
1 adet türkiye lokasyonlu sağlam donanımlı vps'e al.başvuruyu girişlerini ordan yap.en temizinden başka bir şehirde yaşayan eş,dost,akraba üzerine al hesabı.ve kendi pc ve ip'inden kesinlikle ne kanallara ne adsense giriş yap.en temizi bu
sana tavsiye vereyim artık banın açılınca okursun.
1 adet türkiye lokasyonlu sağlam donanımlı vps'e al.başvuruyu girişlerini ordan yap.en temizinden başka bir şehirde yaşayan eş,dost,akraba üzerine al hesabı.ve kendi pc ve ip'inden kesinlikle ne kanallara ne adsense giriş yap.en temizi bu
Dostum senin banlanma serüvenin ilk adsensenin banlanmasıyla başladı sonraki 8 tane ile devam etti. 1 Tık değil istersen 1 izlenme olsun. Seni tespit ettikleri an yine banlarlar. Milletin pc sini ip sini banlıyolar Senin bulunduğun ile ambargo uygular oldular artıkBiraz ara ver dedik 8 tane adsense banlanttın usanmadın. Senin için serkan abi bile baktı sana çözüm yok. Google ban list in en başında senin adın var
Müdür o deilde benim kapanan adsense hesapları hepsi youtube üstüne şimdi başka yerden başka kişinin adına adres isim tel ıp herşey farklı adsense alıp blog kursam reklamları alsam tekrar ban yeme imkanı olurmu ? komik bir dizi varda .d bir kezban bir mahmut ona ait sayfamda varyani izlenim fln her türlü alırım ordanda tık alsa ban yeme ihtimalı warmı ? ne diyosun .
usta dizi sitelerinde adsense kullanmak yasak !!
Adamın şansına bak YTpara 'dan da banlandı.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.