Geleneksel Youtube ÜNLEM YAĞDIRMA şenlikleri vol2 (28.01.14)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
benim 3 videoma ünlem gelmiş. özgün videolar değil fakat çeşitli video düzenleme programlarıyla üzerinde uzun süre uğraşarak kendi çapımda özgün hale getirdiğim videolar. silmeye kıyamıyorum. para kazanmasını kapatıp öyle dursa videolar kanal için bir sıkıntı olurmu acaba?

rüyamda gördüm ben bu olayı ama benim kanallarda tık yok :) acaba az ilendiğim içinmi :D

benimde bir elin parmagini gecmicek bi ozgun videolarimdan birine gelmis, para kazanma durumunu kapattim, tekrar ac kapa denemek icin fakat bu sefer de kazanma bolumu kayboldu, spam'a tesvik ediyolar :rolleyes:

Partnerlerde hiç bir sıkıntı yok. Dün hayvanlarla alakalı bir kanalıma gelmiş bir iki tane videoları silmek zorunda kaldım..

ünlem gelenler Türkçe mi yoksa başka bir dilde mi içerik yüklüyosunuz acaba ?

Bu Youtube'un sadece biz Türklere bi garezimi var anlamadım gitti lanet seyi

tahmin ediyorum ki ünlem gelen videoların çoğu film,çizgi film videoları çünkü benim 2 3 tane maç özeti olan videoma gelmiş bide fragman kanallarıma gelmiş ünlemler hep

Bunalttı bu ünlemler atılan her 10 videodan 4-5i ünleme düşüyor.Yarı yarıya emek kaybı artı tıklama düşüklüğü.

Deneme amaçlı 1-2 kanalıma gelen ünlemleri silmedim ve para kazanması 2 gün sonra kapandı, sildiklerimde ise bir sorun çıkmadı henüz.

Bilgilerinize...

ben silmiyorum ünlemleri.. para kazanmalarını kapatıyorum sorun olmadı daha

adamlar işi baya bir sağlama bağladılar hadi hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Bu gün yine gitmiş videolar saat 11-12 civarı kontrol edin arkadaşlar.

bugün 10 ünlem birden silmek zorunda kaldim. Yok ya bu adsenseyle de ugrasilmaz.

aynen durumlar vahim benımde gitti yazık oldu videolara

Benim 70 videolu bi kanalımda artık sadece 10-15 tane para kazaır şekilde video var, awe yolları gözüktü yoksa kanal çöpe dönecek:/

gitti gitti gitti en hit 3 kanalım patladı gitti adsenseye bağlı 3 kanalda onlarla ama yılmak yok ne diyor muslera banlandıkca daha bir azimle :):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri