Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sisteme dahil olanlar kendileri ne kadar harcama yapacak? Dahil olanlar otomatik -1000⺠ile başlayacak ama kazanamazlarsa bu parayı vermeyecekler doğru mu? Yapılacak işlem hesap açıp reklam çıkmak mı olacak?
Cloaker kullanmıyoruz her reklam için bir link oluşturuyoruz. İstersen dmden yaz databasi çalışabiliriz
Hocam selam, bu 1000 tl ücret dışında komisyonlardan ücret alıyor musun? Yani databaşı 15 tl verilirken 10 tl size 5 bana gibi ayrı bir komisyonun var mı? Hesap açma olayını da tüm açıklığıyla anlatıyor musun, eğer sağlam firma sayın data başı çalışabilecek yeteri kadar varsa ben katılıp denemek isterim. Hem de yorum olmuş olur, pazartesine kadar Bilgisayar başında olabildiğim süreler kasıtlı ama sonrasında günde 18 saat bilgisayardayım, birkaç saat ayırır denerim, yazarım kazanç nasıl. Anladığım kadarıyla kısa zamanda kazanç olur, 1000 TLyi sana iletirim![]()
RayaLLenn komisyonu - yok
10 hesap - 50 TL
Hosting maliyeti. - 0 TL
10 hesaptan yaklaşık 200 euro minimum reklamla 30 data
50 hesaptan yaklaşık 150 data
Kazanç data başı 10 TL 50 hesap maliyeti 250 TL
kar 1500 TL hocam
Konuda belirttiğim gibi projeye katılmak isteyen kişi 1000 TL ödeme yapacak
tamam pm atıyoruz dönüş olmuyor hocam posta kutusumu dolu yoksa
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.
---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------
[/COLOR [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.