Gelin birlikte kazanalım . Projeme ciddi ortaklar arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sisteme dahil olanlar kendileri ne kadar harcama yapacak? Dahil olanlar otomatik -1000₺ ile başlayacak ama kazanamazlarsa bu parayı vermeyecekler doğru mu? Yapılacak işlem hesap açıp reklam çıkmak mı olacak?

Sisteme dahil olanlar kendileri ne kadar harcama yapacak? Dahil olanlar otomatik -1000₺ ile başlayacak ama kazanamazlarsa bu parayı vermeyecekler doğru mu? Yapılacak işlem hesap açıp reklam çıkmak mı olacak?

ben konuda tam olarak bahsetmedim taahhüt veriyormuş gibi olmamak için
bir hesabın ortalama maliyeti 5 tl bir hesapla 3 reklam hesabı kullanacağız toplam 60 euro yapıyor fakat bir kısım daha var onu da devreye sokarsak ki 24 saat beklemek gerekiyor 5 tl lik bir hesapla 150 euro bile çıkmak mümkün

Özetle anladığım facebook eski hesaplar alınıyor. Bunları sadece sizin bildiğiniz yöntemle 60€ vs. reklam bakiyeli hesaplara çeviriyorsunuz. Aslında 1k para istediğiniz kısım bu. Hizmeti böyle bırakmayayım, kazanç sağlayabilecekleri yöntemi de göstereyim diyorsunuz. Reklam bakiyeli facebook hesabı ayarlamayı öğrendikten sonra başka satışlar filan da yapılabilir, bu biraz da bize kalmış. Eğer doğru anladıysam:

Riski: 1k parayı çıkartmadan evvel facebook reklam hesabı açtığınız taktiğin hiç olabilmesi sanırsam. Çünkü olay tamamen bunun üzerinde dönüyor.
Avantaj: Taktik iş yaptığı sürece her tülü reklam çıkılabilmesi. Kar marjı daha yüksek ürünler ayarlanırsa kazaç arttırılabilir.
Böyle satışlarda sorguladığım tek detay neden kendi yapıp kazanmıyor oluyor. Eş dostla bile yürütülebilecek pek de vasıf gerektirmeyen bir iş.
Escrow önermişsiniz ki buda niyetinizin kötü olmadığı algısını bende fazlasıyla sağlıyor. Doğru anladıysam müşterilerinden biri olmak isteyebilirim. Sadece günlük ayırabileceğim ekstradan vakit yok.

Hocam ben zaten yapyuorum ama pazar o kadar genişki örnek veriyorum buraya belgeli olarakta ispat edebilirim 8 tsort 99 tl ye sadece bir satıcısının ayda 10k kargo çıkardığını biliyorum bir tshirt 5.30 tl 15 tl kapıda ödemeli kargo ücreti 15 tl data ücreti gerisi kar tabiii teslimat oranıda kar marjını düşürebiliyor .. ama 30 tl den aşağı bırakmıyor sadece haziran ayında 10k kargo çıkaran adam biliyorum. o yüzden ne kadar data gelirse gelsin karşılığı var . ve buda ister istemez datacının elinde bir koz oluşturuyor . herkes le iş yapılmıyor çok kişiden paramı alamadığım oldu benim çalıştığım arkadaşların öyle bir sorunu olmayacak çalıştığımız ürünler legal ve kesinlikle cloaker gerektirmeyecek.

2 kişiyiz faturalandırmayı biliyoruz reklam çıkmışlığımız var, cloakerli linkleri ve görselleri atarsan deneyelim günde 1000 tl yi rahat harcatırız ama cloaker sağlam olsun 12.5 çekmesin

Cloaker kullanmıyoruz her reklam için bir link oluşturuyoruz. İstersen dmden yaz databasi çalışabiliriz

Cloaker kullanmıyoruz her reklam için bir link oluşturuyoruz. İstersen dmden yaz databasi çalışabiliriz

Hocam selam, bu 1000 tl ücret dışında komisyonlardan ücret alıyor musun? Yani databaşı 15 tl verilirken 10 tl size 5 bana gibi ayrı bir komisyonun var mı? Hesap açma olayını da tüm açıklığıyla anlatıyor musun, eğer sağlam firma sayın data başı çalışabilecek yeteri kadar varsa ben katılıp denemek isterim. Hem de yorum olmuş olur, pazartesine kadar Bilgisayar başında olabildiğim süreler kasıtlı ama sonrasında günde 18 saat bilgisayardayım, birkaç saat ayırır denerim, yazarım kazanç nasıl. Anladığım kadarıyla kısa zamanda kazanç olur, 1000 TL’yi sana iletirim ;)

merhaba hocam . mesajınız çok iyi oldu sevindim . şöyle bir çalışma yapalım sizden önden hiç bir ücret talep etmeyeceğim bugün günlerden cuma pc de geçirdiğiniz 18 saatin günde 8 saatini bu işe ayırırsanız iddia ediyorum pazartesi günü 1000 tl yi zaten kazanmış olacaksınız :)
hemde referans olmuş olursunuz sizden iyi referans mı bulacağım.

ben herhangi bir komisyon almayacağım hatta bu 10 kişilik ekipten biri çıkar bu ürünüm var karı bu kadar 20 tl data başı veriyorum derse arkadaşın ürününüde çıkarız ben sadece performans, cinsel , iddaa , ve insanları kandırmaya yönelik olan ürünler satışına karşıyım diğer türlü herşeyi kendi bünyemizde de satabiliriz. ben istanbuldayım istoç piyasasına hakimim . örnek veriyorum haziran ayında bu fikirle gelseydim Reddex diye bir ürün var sadece 50k tl sermayeyle 3 ayda 300 400 k para kazanabilirdik. ben bunu ekip olarak yapmak istiyorum çok zor biliyorum 10 kişi birbiriyle uyumu vs ama başarabiliriz.

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:41 ----------

Hocam selam, bu 1000 tl ücret dışında komisyonlardan ücret alıyor musun? Yani databaşı 15 tl verilirken 10 tl size 5 bana gibi ayrı bir komisyonun var mı? Hesap açma olayını da tüm açıklığıyla anlatıyor musun, eğer sağlam firma sayın data başı çalışabilecek yeteri kadar varsa ben katılıp denemek isterim. Hem de yorum olmuş olur, pazartesine kadar Bilgisayar başında olabildiğim süreler kasıtlı ama sonrasında günde 18 saat bilgisayardayım, birkaç saat ayırır denerim, yazarım kazanç nasıl. Anladığım kadarıyla kısa zamanda kazanç olur, 1000 TL’yi sana iletirim ;)

merhaba hocam . mesajınız çok iyi oldu sevindim . şöyle bir çalışma yapalım sizden önden hiç bir ücret talep etmeyeceğim bugün günlerden cuma pc de geçirdiğiniz 18 saatin günde 8 saatini bu işe ayırırsanız iddia ediyorum pazartesi günü 1000 tl yi zaten kazanmış olacaksınız
hemde referans olmuş olursunuz sizden iyi referans mı bulacağım.

ben herhangi bir komisyon almayacağım hatta bu 10 kişilik ekipten biri çıkar bu ürünüm var karı bu kadar 20 tl data başı veriyorum derse arkadaşın ürününüde çıkarız ben sadece performans, cinsel , iddaa , ve insanları kandırmaya yönelik olan ürünler satışına karşıyım diğer türlü herşeyi kendi bünyemizde de satabiliriz. ben istanbuldayım istoç piyasasına hakimim . örnek veriyorum haziran ayında bu fikirle gelseydim Reddex diye bir ürün var sadece 50k tl sermayeyle 3 ayda 300 400 k para kazanabilirdik. ben bunu ekip olarak yapmak istiyorum çok zor biliyorum 10 kişi birbiriyle uyumu vs ama başarabiliriz.

Hocam mesajları okudum sistem güzele benziyor ancak benim için küçük bir hesaplama yapabilir misiniz? Toplam gider ve belirli satışlarda gelir diye. Gelir gider hesabını oturtursak ben de girmek isterim. Şöyle ;

Giderler:

RayAllen komisyonu - > x tl

10 adet reklam hesabı - > y tl

hosting - > z tl

Kazanç :

10 satıştan yaklaşık - > a tl

50 satıştan yaklaşık - > b tl gibi

Yani sistem az çok kafamda oturdu istediğim kısa bir özet. Dilerseniz pm dilerseniz konu altı mesajınızı bekliyorum.

** Yaklaşık veri istiyorum hocam direk tutmasına gerek yok.

RayaLLenn komisyonu - yok
10 hesap - 50 TL
Hosting maliyeti. - 0 TL
10 hesaptan yaklaşık 200 euro minimum reklamla 30 data
50 hesaptan yaklaşık 150 data
Kazanç data başı 10 TL 50 hesap maliyeti 250 TL
kar 1500 TL hocam

RayaLLenn komisyonu - yok
10 hesap - 50 TL
Hosting maliyeti. - 0 TL
10 hesaptan yaklaşık 200 euro minimum reklamla 30 data
50 hesaptan yaklaşık 150 data
Kazanç data başı 10 TL 50 hesap maliyeti 250 TL
kar 1500 TL hocam

Katılmak isterim ama taktiği öğretmek için siz bir ücret talep etmiyor musunuz onu anlayamadım?

Sistem çok mantıklı gerçekten forumdan bu iş ile ilgili çalıştığınız birisi var mı ? onunda tecrübelerini duymak isterim. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamın değerlendirmesinden sonra girmeyi düşünüyorum izniniz ile

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

[/COLOR [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

[/COLOR [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur hocam değerlendirmesini yaparsa ve olumlu olursa beni de 10 kişiye yazın hocam.

Onur hocamla başlayacağız çalışmalara zaten kendiside duruma göre yorumlarını yapacaktır . Herşey açık ve şeffaf kazanmak isteyen işine sahip çıkan herkese bu projede ekmek var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri