Gelirli, tasarımlı ve aboneli 2,5 yıllık Quiz kanalımı satıyorum

ManWhoDaresWins

Kayıtlı Üye
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Haber (Özgün dokunuşlarla)
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :13 Haziran 2013
Abone Sayısı : 3.573
Toplam video sayısı: 66
izlenim Sayısı : 2.281.078
izlenme süresi : 4.521.737 dk
Kanalınızda UYARI var mı? : Telifi yok. Sadece geçen ayın başlarında bi' videoya eşleşen gelmişti, para kazanması başkasına gidiyordu ben de abone çekmesi amacı ile silmemeyi tercih etmiştim ama bi' hafta sonra bi' videoma daha eşleşen gelince sırtımdan para kazanmayı alışkanlık haline getirmemeleri adına sildim iki videoyu da. Şu an temiz, ne eşleşen ne telifi var.
Kanalınızın Günlük Kazancı : $6,11 (Eylül-Ekim-Kasım ayları toplam kazancını 91'e bölerek hesapladım)

İstediğim fiyat 10.000TL
Mantık çerçevesi içerisinde bir miktar pazarlık payı elbette vardır. Yakın zamanda telefon bozuldu, bu sebepten ihtiyaçlarımı karşılayabilecek yani üst düzey modellerde telefon ya da fotoğraf makinesi+para şeklinde de anlaşabiliriz, fotoğraf makinesi minimum 1080p video çekebilmelidir, telefon minimum 3gb ram'e sahip olmalıdır.

Kanalın kategorisinin biraz dışına çıkmıştım ilk dönemlerde antikalarla ilgili bi' tv programının 3 bölümünü koymuştum, iyi kazandırdığını görünce oradan yürüyeyim derken normalde hiç yapmadığım youtube to youtube olayını yaptım yaklaşık 14-15 ay kadar önce ve 3 video daha ekledim seriye, takip eden günlerde de bir telif aldı kanalım tv kanalından, o gün bu gündür video yüklemiyorum riske atmak istemedim, Ekim 18 'de telifin süresi doldu ve kanalım temize çıktı şu an sorunsuzdur. Geçen yılın sonlarına doğru aylık $20 olan kazanç $50 c,varına çıktı, senenin başından beri ise $100 civarı rakamlar alıyordum ki $150'ye zorluyordu genelde, yakın zamanda ise 150 nin altına inmedi. Eklediğim fotoğraflarda da görüleceği üzere Eylül ayında $200'ın üzerine tırmandı, abone sayısı da her geçen gün artıyor. Geçen yılın toplam kazancı $302,55 iken sadece geçtiğimiz son 3 aya bile bakarsanız kazançtaki artışı fark edeceksinizdir ki önerilen videolarda çıkıyor artık videolarım, en güzel getiriyi de bunlar sağlıyor. Kanalı alacak arkadaşa her türlü kaynak ve yöntem verilecektir, maili kendim açmıştım, ilk videom özgün ve halen duruyor, abonelerin tamamı da organiktir. Kabaca tanımlamak gerekirse grafik tasarım sektöründe olduğum için kanal tasarımı da bana ait ve oldukça iyi, kanalın sloganı da var, vds siz bi' şekilde evimden giriyorum kanala yani lokasyon Türkiye, kurtarma maili muhtemelen benim günlük hayatta kullandığım ana mail olduğu için onu değiştirerek teslim edeceğim. Kanalı açtığımda adsense'deydi 24 Tem 2014'den bu yana Quiz ile çalışıyorum, ödeme yöntemi webmoney. Sene başında işten ayrılmıştım YT ile devam edebileceğime inanarak, nitekim annemin sağlık problemleri sebebi ile boyuma aşacak şekilde kredi kartına abandım ve sıkıntısını çekiyorum. Kanalım bu sebepten satılıktır, iki yıldır kıyımlardan sıyrılmıştır, kazancı günden güne artmaktadır, alacak arkadaş benim yönlendireceğim şekilde video yüklemeye devam ederse hiçbir sorun ile karşılaşmayacaktır, ilan süresi 30 gündür, satılmadığı takdirde yeni videolar ile devam edeceğim, dediğim gibi ihtiyaç sebebi ile satıyorum. Saygılar..

Toplam kazanç resmini güncelledim ve Eylül-Ekim-Kasım aylarına ait kazançları da ekledim. Abone sayısı, izlenim sayısı ve süresi de güncellendi.

İlan süresi 30 gün demiştim ama güncel tutamadığım için bir süre daha uzatmaya karar verdim.
Aldığım parayı borçlarımı kapatmak için kullanacağım için, malesef garanti veremiyorum.
Kanal son quiz kıyımlarından da sağ çıktı dikkatinizi çekerim.
Saygılar..

Son düzenleme:
ihtarlı kanal satmak yasak diye biliyorum

kanalda ihtar kalkmış 18 ekimde.

Kanalın bu ayki ortalama kazancı 4,92$. Ortalama kazanç artmamış, aksine azalmış. Bu kanal istediğin fiyattan satabilirsin ama 10 bin tl filan etmez.

Hayırlı satışlar

kanalda ihtar kalkmış 18 ekimde.

Kanalın bu ayki ortalama kazancı 4,92$. Ortalama kazanç artmamış, aksine azalmış. Bu kanal istediğin fiyattan satabilirsin ama 10 bin tl filan etmez.

Hayırlı satışlar

Dalgalanır durulur ama $100'ın altına düşmez şu saatten sonra hiç yeni video eklenmese dahi, nitekim yeni video eklenirse yeni açılmış kanala benzemez çok daha hızlı kazandırır hocam. Fiyat konusuna gelince o sizin görüşünüz, 5 aylık özgün olmayan kanallara euro üzerinden fiyat veren arkadaşlar var ki benim kanal 2,5 senedir ayakta ne kıyımlardan kurtuldu, sadece son 1 senedir yeni video eklenmedi. Belki fazla bile ederi var, benim ihtiyacımı görecek rakam bu olduğu için ben bunu yazdım, görüşünüz için tekrar teşekkürler, saygılar..

ben anladıgım dilde yazıyorum
kanal 27 ayda 1500 dolar kazandırmış bugünki kesintiyi düşersen 1200 $ kalır
1200*2,9 - 3480 TL
bu hesaba göre bu kanalın 10k kazandırması 77 ay sürer.
kanalın 7 dolar günde bıraktıgını hesaplarsak kesintileri düşünce kanal 20 ay sonunda 9744 TL kazandırıcak ben bi yerde hatamı yapıyorum aydınlatırsanız sevinirim

ben anladıgım dilde yazıyorum
kanal 27 ayda 1500 dolar kazandırmış bugünki kesintiyi düşersen 1200 $ kalır
1200*2,9 - 3480 TL
bu hesaba göre bu kanalın 10k kazandırması 77 ay sürer.
kanalın 7 dolar günde bıraktıgını hesaplarsak kesintileri düşünce kanal 20 ay sonunda 9744 TL kazandırıcak ben bi yerde hatamı yapıyorum aydınlatırsanız sevinirim

Hocam bırakın alacak arkadaş kendi hesabını yapsın, ilk 3 ay $0 kazancı olduğunu ben biliyorum, resimlerde görüldüğü üzere geçen yıl toplamının da 300 civarı olduğu görülüyor, sadece geçen aykinin de 200 küsür olduğu belli, öyle düz mantıkla hesap yapmak bence pek doğru değil, ki son 1 yıldır yeni video yüklenmediğini de yazdım. Saygılar..

Hayırlı satışlar dostum. Arkadaş güvenilirdir kendimi bildim bileli tanırız birbirimizi. Aklınızda en ufak bir şüphe kalmasın.

Bana güvendiğiniz gibi ona da güvenebilirsiniz arkadaşlar..

Alana şimdiden hayırlı olsun..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı satışlar dostum. Arkadaş güvenilirdir kendimi bildim bileli tanırız birbirimizi. Aklınızda en ufak bir şüphe kalmasın.

Bana güvendiğiniz gibi ona da güvenebilirsiniz arkadaşlar..

Alana şimdiden hayırlı olsun..

Teşekkür ederim dostum, kanalı açtığım günü bilirsin, çocuğumu satıyor gibiyim şu an :rolleyes: inşallah bakacak birisine gider de kendi evde otururken çocuğu çalışır ona bakar :)..

Teşekkür ederim dostum, kanalı açtığım günü bilirsin, çocuğumu satıyor gibiyim şu an :rolleyes: inşallah bakacak birisine gider de kendi evde otururken çocuğu çalışır ona bakar :)..
Çocuk satılır mı la ☺
Bilmem mi dostum inşallah dediğin gibi olur..

Çocuk satılır mı la ☺
Bilmem mi dostum inşallah dediğin gibi olur..

Vallahi dostum sıkışığım biliyorsun :( şu an çocuk da satarım, kariyer de :D özgün yolunda olmasam uğraşırım ama biliyorsun hedef büyük, aradan çıksın istedim, alana da yarasın satana da :)..

Kusura bakmayın anlamadığım adam satıcı ister 100000 der ister fazla herbsatis konusunda hocam bu fiyat etmez su fiyat etmez herkes matematiğe baslio bence yetkililer böyle satış konularında bu tur msjlara önlem almalı hayırlı satislar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.5 yıllık kanal 1 senedir video atılmıyor ve günlük 6 dolar para getiriyor. aylık 500 desek, 10 bine daire alıp aylık 500'e kira verir gibi düşününce çok karlı gözüküyor. :)
fiyata yorum yapmaya gerek yok aklına yatan alır. hayırlı satışlar hocam.

Kusura bakmayın anlamadığım adam satıcı ister 100000 der ister fazla herbsatis konusunda hocam bu fiyat etmez su fiyat etmez herkes matematiğe baslio bence yetkililer böyle satış konularında bu tur msjlara önlem almalı hayırlı satislar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.5 yıllık kanal 1 senedir video atılmıyor ve günlük 6 dolar para getiriyor. aylık 500 desek, 10 bine daire alıp aylık 500'e kira verir gibi düşününce çok karlı gözüküyor. :)
fiyata yorum yapmaya gerek yok aklına yatan alır. hayırlı satışlar hocam.

İkiniz de çok haklısınız hocam, çok sağolun :) böyle güzel mesajlar görmek sevindirici :o..

İlan günceldir, satışa devam.

Not: Bu ayki gelirin düşük olmasının sebebi quiz'in 68 videonun tamamında uzun ve atlanamayan reklamlar tikini aktifleştirmiş olmasıymış, tiki kaldırıp eski haline getirdim, kazanç kendine gelecektir..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri