Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik ekleme WP ROBOT eklentisi ile mi yapılıyor?
Maalesef hayır. Bu sitelerde sonuç itibariyle özgün siteler olmadığı için, adsense alma ihtimaliniz çok düşüktür. Bu nedenle elinizde bir web adsense olması gereklidir. Bunun dışında adsense nasıl alabilirim özgün siteyle derseniz, bununla ilgili özgün 1 site hazırlamalısınız başvuru için. O konuda yardımcı olabilirim. Neler yapmanız gerektiği ile ilgili. Sonrasında %90 başvurunuz onaylanır.
---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------
Hayır özel yazdırdığım botlar ile.
onlarda rss den mi çekiyor? içeriği spinleyerekmi girior yoka direk %100 kopya olarak mı
yok hocam rss değil. Farklı farklı sitelerden çekiyorlar. Spin özelliği var botlarda fakat ben verim alamadığım için kapattım özelliği. Direk c/p alıyorum çok daha faydasını goruyorum. Fotoğraflarda ufak işlemler yaptırıyorum botlara.
bilgiler için teşekkürler fiyatta biraz daha indirime giderseniz satışlarınız artabilir
Kendi sunucunuzda degilde direkt bizim vps mize , domaini siz degil de bizim aldigimizi varsayarak , 1 adet degil de 10 adet alim yaptigimizi dusunerek bir calisma yaparsaniz fiyatla beraber bir pm alabilirmiyim?
Kategorileri sizmi seçiyorsunuz yada en iyi gelir getiren kategori hangileridir.
3 ay icinde yuzde yuz kazanma garantisi veriyormusunuz?
detaylı bilgi verir misiniz? Skype adresinizi mesaj olarak iletir misiniz?
Sistem iyi guzel de iste bu web adsense ayarlama isi beni ugrastiracak nokta. O yuzden sikintim var. Bu fiyata cidden uygun bi sistem ama
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.