..............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun.adece resim içeren sitelerde adsense reklamları yayınlamak adsense ban sebebi idi. hit pinterestten gelince bu kural esniyor mu?
Hayırlı olsun ref var mı?
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun ref varmı hocam
hayırlı satışlar
hayırlı olsun deneyebiliyor muyuz
ref varsa ben de almak isterim. Hayırlı satışlar
hocam yapilann örnekk kolajlama pinleri eklerseniz daha güzel olur.
hayırlı olsun guzel olmus..
pinterestın youtube spam gıbı cırkı çıkmış durumda herkeste aynı cerceve kalınlık vs renderle ekledıgınden hesaplar eskısı gıbı hıt almıyor.
yaptıgınız sıstemde sanırım ozellık daha fazla bu bır fark yaratabılır.
daha once bır arkdasımızdan bunun ladar gelısmıs olmasada bir ozgunlestırme eklentısı aldım fakat cok bı faydasını gormedım artısı hesap hala ban yemedı fakat hıt yeterlı degıl bence anlasılıyor cogu kısıde aynı eklentı oldugunu dusunursek cakısma cok olur.
nekadar cok ayar okadar denk gelme ıhtımalı azlıgı.yani özgünlük.
Hayırlı olsun hocam inşAllah
ref ref ref ref ref aa pardon benim sitedeki eklenti bu gayet güzel arkadaşlar![]()
Çok iyi duruyor, en kısa zamanda kullanmayı düşünüyorum![]()
Bot sadece wp eklentisimi, pintereste resim özgünleştirip atabiliyormuyuz ?
hayırlı olsun. sadece resim içeren sitelerde adsense reklamları yayınlamak adsense ban sebebi idi. hit pinterestten gelince bu kural esniyor mu?
hayırlı olsun,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.