Geliyorlar Çok Az Kaldı

Drone o bee, amma da hayalperestsiniz. Drone salın dışarı sonra çekin video yok efenim geliyorlar. neyse şaka yaptığımı söyleyeyim de, evren çok geniş bir alan, tek olduğumuzu iddia etmek saçma olur. Bu da somut bir delil olmuş, iyi ki kaydetmiş kameraya :)

Abi gelmeleri gerekirse gelirler. Hayır zaten biz bu ırka yabancı değiliz ki :) Güzel Ülkemizde Uzaylı çok zaten :D

Ufolar dunya ya saldırsa ve bir kaos ortamı olussa ufolardan once ınsanlar birbirini yok eder

İstanbul seçimine aday olmaya geliyorlar. Askeri ücret 10 bin mars rublesi vaadettiler
Not: Siyasi olarak yazmadım.

Sexy fotoları için tıklayın.
Mynet manşetleri hiç yanıltmaz.
:D

Rihannanın bir sözü vardı hiç unutmam. Büyük babam hep derdi bir gün mutlaka gelecekler umarım o gün ben burda olmam !

Sonunda geliyorlar peki savaşa hazırmıyız. Yıllarca ufo ları arastırdım iletişime geçmeye çalıştım gerisi bana kalsın bu yılki birkaç vakadan biri.

https://www.mynet.com/thy-ekibini-saskina-ceviren-goruntu-190101156097

Neden savaş geliyor ilk akla anlamadım barış neden düşünülmüyor ?

doğaya ne veririsen yayarsan onu bulursun iyi yi yay ki barışı yay ki iyi ve barışıbul bir nevi cennet cehemnnem gibi islam dininin kitabı olan kuran'ı kerimde bile geçiyora açık açık en üst varlık insan değildirokuyun anlayın.

şu anda kullandığım cihaz ve interneti kimin sayesinde yayıldı dünyaya sanıyorsunuz ? , geliyorlar derken onlar değilde biz gelmiş olmayalım nlar zaten buradaydılar biz geldik dünyaya anlayana tabi , dünya dışı ve içi zeki varlıklarında iyisi ve kötüsü vardır .

tıpkı insanların iyi yada kötüsü olduğu gibi .. uzaya bilime ilgim vardır ama bir gerçek de şudur iletişim halindeyim bir kaç kere beni misafir ettiler ( kaçırıldım yani ) son vakam ise 10 gün önce oldu .

doğaya ne veririsen yayarsan onu bulursun iyi yi yay ki barışı yay ki iyi ve barışıbul bir nevi cennet cehemnnem gibi islam dininin kitabı olan kuran'ı kerimde bile geçiyora açık açık en üst varlık insan değildirokuyun anlayın.

şu anda kullandığım cihaz ve interneti kimin sayesinde yayıldı dünyaya sanıyorsunuz ? , geliyorlar derken onlar değilde biz gelmiş olmayalım nlar zaten buradaydılar biz geldik dünyaya anlayana tabi , dünya dışı ve içi zeki varlıklarında iyisi ve kötüsü vardır .

tıpkı insanların iyi yada kötüsü olduğu gibi .. uzaya bilime ilgim vardır ama bir gerçek de şudur iletişim halindeyim bir kaç kere beni misafir ettiler ( kaçırıldım yani ) son vakam ise 10 gün önce oldu .

Bu kacırılma olayını detaylı anlatsana daha önceden kacırılan kişiler hepsi üzerimizde deney yaptılar diyor :) sizdede deneye yaptılarmı yoksa sizinlen sohbet edip bıraktılarmı....

Hangi teknikle iletişime geçiyorsunuz bende geçmeye calıstım lakin sadece rüyalarıma girdiler o rüyalarımdada bana hep savası gösterdiler herseferindede insanlık ölüyordu. Yine aynı şey olacagını biliyorum geldiklerinde bizleri yok edecekler. Lütfen özel mesaj ile bana ulasın tekniğinizi bilmek istiyoruz.

Bende Fenafillah oldum boşluğa gittim bu dünyanın hayal olduğunu gördüm o yüzden uzaylı filan hikaye gibi geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri