Gençlik video çekicem diye sapıtmaya başladı.

"Kamera karşısında nasıl davranacağımı unuttum resmen" diyor, önce toplum içinde nasıl davranılacağını öğrense de unutmasa keşke..

/ Bunlar hep israf, hep ziyanlıklar.

Yapilacak sey belli;

QPNr93.png

Sen bir de tiktok videolarını gör ben görünce utanıyorum

bunlar hep özentilikten oluyor aslında yapcak hiçbir şey yok kızlarında tepkisine bakın o kadar cinselliğe calısıyorki kafaları ooo çekiyormu o diyor yani direk onu düşünüyor 2004te doğan nesil çok kötü

Dünya denilince akla yüzlerce millet gelmemeli, yalnızca Amerika gelmeli. Amerika için sorun yoksa bu tür şeyler para da kazanır itibar da görür.

bu ****yi geçen hafta şikayet etmiştik skype grubunda türk kızlarını eve attım vs vs diye video çekiyor sürekli

bu veletlerin çoğu videosu kurgu. normal bir kadına gidipte tacizde bulunsa laf bile atsa gtünden kan alırlar bu ülkede.

Şiddete karşıyız ama bu çocuk tam dayaklik..Binlerce gencimiz bunları izliyor.Toplumumuz nereye gidiyor insan gerçekten çok üzülüyor

Videoları izlemedim, boşuna tık almasın bu tip.
Buralara gelsede yapsa keşke, elini ayağını, ağzını burnunu sağlam bir kırsalar.

İnsanları toplumda hangi konuda baskılarsanız genç bireyler o yöne doğru yönelir.
Topluma sigara içmesin diye zam yaparsanız ama toplum onu daha çok içer.
İnsanlara bazı şeyleri doğru yönden anlatmak yerine dolaylı yönden anlatıldığı için ülke böyle..
Şimdi diyeceksiniz ki bu arkadaşın toplumla ne alakası var?? Net söylüyorum bu arkadaş şimdi ki türk gencinin birebir aynasıdır.
Baştakilere suç bulun bu aklı yetmeyen arkadaşlara değil.
Toplum huzursuz,toplum parasız,toplum acımasız,toplum tacizci,toplum kadına dayakçı,toplum artık nefretçi,toplum artık sapık...
Değişelim,okuyalım,bilgimizi paylaşalım,gülelim,sevelim..

bir şey yok video da normal bu çok normal..

zavallı. gençlik bu değil telaşa gerek yok. yeri geldiğinde içlerindeki tohum yeşerir gençliğimizin. böyle çakallar bi halt yaptım der sorsan. neden yaptın desen dünyada cinsellik tutuluyor der.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri