Gene 1 astsubay Şehit

• Kullanıcı efsane1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ISID e halen terorist demeyen AKP zihniyeti utansin , ulkeyi ne hale getirdiler , Allah surum surum surundursun onlari , yazik bu askerlere , insallah ulkeyi bu hale getirenlerin sonunu gormeden olmem , .

arkadaşlar oyun içinde oyun var gerçekden. siz işid diye seviniyosunuzda işid güçlenince bu ülkenin başınada bela olacak onu düşünmüyosunuz. bence hitler gibi soykırım yapmak lazım vatan hainlerine. hepsini kazanlara atıp sabun yapacaksın bu soysuzların.

saçma sapan konuşmayın.işid i övmek ne demek.
ülkemi seviyorum ama bu yönetiliş şekillerinden kafaların çalışma şeklinden nefret eder oldum.
kim gelse kendine çalışıyor.yiye yiye bitiremediler

İşisin yanlılığını yapanlar inşallah işidin sıradaki hedefi bu ülkedeki bu insanlar olur bu ülkeyede birgün işid girecek neler neler yapacak ozaman bende canı gönülden bağırıcam YAŞASIN İŞİD diye

Kardeşim ben işidciyim demiyorum.Teröristleri temizlicekse desteklerim diyorum.Onun haricinde yapılanlara karşıyım tabiki.Ama sokağın ortasında askerimizi arkasından vuran ********lere işid gibi işkence yapan kafa kesen insanların elinden gebermek düşer.

işid inşallah bu teröristlerin hakkından gelir temizler hepsini.abd zaten işide karşı işid bir şekilde temizlencek önemli olan ilk önce bu ********lerin temizlenmesi.
Zaten Amerikada Turkiyede PKK yi koruyor,yoksa simdiye kadar ISID hepsini kokten temizlemisti..

etekle ısidden kacanlar anca böyle kahpece askerleri arkadan vururlar

korkak bir ülke korkak bir millet olduk. Hicbir seye karsilik verememiyoruz.

Kardeşim ben işidciyim demiyorum.Teröristleri temizlicekse desteklerim diyorum.Onun haricinde yapılanlara karşıyım tabiki.Ama sokağın ortasında askerimizi arkasından vuran ********lere işid gibi işkence yapan kafa kesen insanların elinden gebermek düşer.

ne terösti ordaki halkın ne suçu var tecavüz edilen asılan kesilen senin bi yakının olsaydı haykırırdın yaşasın YPG diye öyle tr medyasını izleyip konuşmaman lazım

İşidle pkk farklı hala anlayamadınız işid ülke dışından roket yollasa karşılık veririz o farklı bir şey.
ama bu pkk, teröristlere hiç bir şey yapmıyor devlet.Çözüm süreciymiş yok öcelanmış bilmem neymiş öcalanı öldürsen en fazla 2 3 gün bir şeyler yaparlar zaten yapabileceklerinin maksimumunu yapıyorlar. Elinde silahla gezeni kafadan head shot atacan bak bakayım yiyor mu bi tarafları?

[MENTION=11620]era[/MENTION] izin ver bu kansizlarin soyundan girip sopundan cikayim , bu konu icin o kansiz serefsiz pkk lilar icin serbest yapin bu konuyu , bayan uyeleri ( ablalarimi ) biliorum biksc tane onlarda bizlere hak vericektir

Siyasi tartısmaya döndüğü için kilitliyorum.
Sehidimize Allah rahmet eylesin. Geride Kalanlarına Allah sabır versin.
Bunu yapan serefsizler insallah cezalarını bulacaklar buna inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri