Geri Dön Emri Almamak İçin Telsizleri Kapatıp Operasyona Çıktılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş Milliyetçidir, sinirler gergin, dalga geçer gibi yazdı hoş olmadı. ama Milliyetçidir Mustafa.

Aynen katılıyorum. Mustafa'yı boş yere banladılar. Keşke bu haber gerçek olsa ve asparagas çıkmasa. Kaynağı belli olmayan haberlere (olumlu-olumsuz) itibar etmeyelim lütfen. Kendimizi kandırmış oluruz.

Arkadaş Milliyetçidir, sinirler gergin, dalga geçer gibi yazdı hoş olmadı. ama Milliyetçidir Mustafa.

Asker namusu dini inanci temsil eder. O askerler sehit oldugu icin namaz kiliyoz oruc tutuyoz dua ediyoz. o askerler sehit oldugu icin kadinlarimiz kole pazarlarin da satilmiyor. O askerler oldugu icin yasiyoruz. Askerle dalga gecirilen milliyetciligi yerim. Herkes aklini basina alip malini canini namusunvu koruyan askerine polisine sahip ciksin.

Son düzenleme:
PKK mağarasında bulunan bir yazı;

Eğer bir asker sizi Gördüğü Zaman Durmadan Ateş Ediyorsa, Bilin Ki O Acemidir... Kurşununun Bitmesini Bekleyin... Bittiği Zaman Gidin Ve Kafasına Sıkın...

Eğer Sadece Sizi Gördüğü Zaman Ateş Ediyor Saklandığınız Zaman Duruyorsa O Bir Komandodur... Kaçın Ve Canınızı Kurtarın...

Eğer Sizi Gördüğü Zaman Ortadan Kaybolmuşsa Ve Etraf Sessizce Bilin Ki O Bordo Berelidir... Merak Etmeyin O Sizi Bulur...

1 Tabur 500 550 askerin operasyon yaptığı bölğelerde tunceli,bingöl,ağrı,diyarbakır ve ilçelerinde,köylerinde nahiyelerinde. hakim tepelerde dere yataklarında çataklarda 3 tane 5 tane özel harekat görürdük bunlar burda nasıl yaşıyor derdik.Bizim gibi sırt çantaları yükleri filan olmazdı bi silah birde hucum yeleği. Güzelde kelle avlarlardı parçalarını görürdük. haberlerde hiç görmezdim bu terör leşlerini,yaralı ve sağ eleğeçirilenleri bizzat ordaydım bırak haberciyi kumanya helikopterle gelirdi. Beresi olmazdı bunların görünen rutbeside:). Vesselam mevzu kandil dedikleri birtane dağ'sa bu millet silahı bırak odunla indirir onları dağdan. Şehirdekiler bırak eylem yapmayı seslerini çıkaramaz bizzat yardımcı olurlar.
Dağda avla şehirde makam aracı polis koruması ver lojman ver kırmızı pasaport ver maaş ver?

yav he he.. Onların öldürdükleri gerçek bizimkiler balon... Demi ?

ne alakası var cizredeki şehit haberi yalan çıktı dağlıcada 70-80 şehit var dediler yalan çıktı inanmak istediğiniz gibi inanıp sadece kendini kandırırsınız
edit: herhangi bir asker veya resmi açıklamada söylense inanırım ama bazı facebook sayfalarının prim çabası
edit2: RESİM Bak facede paylaşılmış bir resim kendi kendine mesaj atıp ortalığı karıştırmaya çalışan insanlarla dolu ortalık

Son düzenleme:
Bu haber yalansada değilsede herkes ülkemizin ve tsknın güçlerini çok iyi biliyor.Yakınlık payı yüksek bende haberlerde dünden itibaren 100 ü aşkın daha terorist öldürüldüğü söylüyordu tvde.
unutmayın 1 asker ne kadar zorlukla yetişirken bordo berelilerin gücünü bilmeyen yoktur.

edittt

Dünkü kapanan konuda da böyle birşeyler yazmışlardı.
Artık insanların böyle HİKAYELERE karnı tok.

Askerlik yapmamış liseli Ergenler Face'te yazıp çiziyor insanlarda bunlara inanıyor.
Bu iletişim çağında ben artık çarşaf çarşaf terörist Leş'i görmek istiyorum.
Desinlerki birileri basına sızdırmış.
Koysunlar Liveleak'a fotoları o zaman?
Görmeden inanmayın boş muhabbet hepsi.

Ne yazıkki sadece Şehit cenazelerinde böyle hikayeleri bilerek halka yaymaya çalışıyorlar, biraz olsun halkın tepkisi azalsın diye.
Olan Şehitlerimize oluyor.
Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
[MENTION=13695]erbain[/MENTION] hocam o tür paylaşımlar yasak.
Linki editlemeni tavsiye ederim.

+ İlk 2-3 satır hariç hepsi Eski resimler.
Ben butür resimleri+videoları kendimi bildim bileli nete girdim gireri takip ederim.

Yav daha cenazeleri alamamislar koyluler gidip almis bide operasyon yapip 73 pkkli oldurmusler tek tek saymislar herhalde bunlara gercekten inanan varmı diye dusundum baya varmis...

En son gökten üç elma düşmüş yazmayı unutmuşsun.

ya hikaye diyor herkes ama ciddden girseler temizlerler bunlar çok eğitimli birimler ve karşılarında normal askerler var israil gibi bi ülke yok. 3 5 köpeği gayette girseler temizlerler. Ama şu çözüm süreci falan ülkenin içine etti bazıları o yüzden herkes askerimizi zayıf güçsüz sanıyor ama eli kolu bağlı ölmeyi bekliyor asker çok üzücü bi durum :(

Haberin kaynağına bakmak lazım ya da artık haberin kaynağı da önem arz etmiyordur muhtemelen. Sırf halkı gazlamak, helal olsun bizimkiler de cevaplarını verdiler denmesi için yapılmış, asparagas bir haber muhtemelen. Örneğin biz şehit sayısını ilk olarak Reuters'den öğrendik, Reuters gibi bazı yabancı kaynaklar ve aynı zamanda Fuat Avni, şehir sayısının daha fazla olduğu, aslında bu verilen sayıların insanları ayaklandırmamak için verildiğini söylüyorlar. Hatta rehin alınıp götürülen askerlermiz de olduğu söyleniyor. Umarım bunlar yalandır tabi ama ne bileyim insan olabileceğine kanaat getiriyor.

Bir pkklıyı süperman gibi anlatsalar bunu kabul edersiniz ama Türk askeri olunca alay edip , dalga geçiyorsunuz.

Dün Ankara'da şehitler için yürüyüş yapanlara taşlarla saldırıp kürdistan diye bağırıp silah çekip ateş ederler , buna karşın yürüyüş yapan halk tepkisini koyar ama sosyal medyada Türkler gariban işçi kürtleri darp ediyor olur. Koydukları fotoğraflarda yerde yatan çocuk yürüyüş yapanlardan olur ama onu kendilerindenmiş gibi gösterirler.

Kaynağı belli olmayan , sadece ortada bir tane motorlu resmi olan birinin fotoğrafını koyup İStanbul'da kürtçe konuştu diye öldürüldüğünü söylerler. Buna inanan var mı İstanbul'da yaşayanlara soruyorum , çevrenizde kaç tane kürt var . Böyle bir şey olabilir mi.

Şimdi bakıyorum cumhuriyet haber sitesinde ülkücülerin mhpli birini hdpli diye dövdüğü yazıyor ama bakıyorum ne isim var ne fotoğraf yayılmış gidiyor.

Bu psikolojik bir savaştır , maalesef bunu da kaybettik.

Biz bu psikolojik savaş dediğin olayın dürüst kalan taraflarına laf söylemişsin bol bol kiko. Ülkenin doğusunda patlamalara müsade edip futbol maçı izleyenler ya da bu acı günün ertesi sabahında 400 vekil söylemleri yapanları değiştireceksin kardeşim. Başımızdakileri oraya getirerek zaten kaybettik 14 senedir. O vakitten sonra tek yapılabilecek şey onları değiştirmek olur. Başka türlü düzelmez hiç bir şey. Buna inan.

siyaset başka birşey Türk olmak duyarlı olmak başka birşey.

Ben a,b,c ne yapıyor ne diyor umursamıyorum kusura bakmayın. Burada şehit olan askerlerimizin polislerimizin ve onların silah arkadaşlarının haberine bakıyorum ve siz olsanız silah arkadaşınızın şehit olması karşısında duyarsız mı kalırdınız yoksa canınızı ortaya katıp intikam mı alırsınız haber abartıdır değildir ancak bildiğim tek şey var orada şehit olanda BİZİM insanımız gidip 73 ********i öldürende BİZİM insanımız.

Sadece empati yapın siz olsanız elinizde imkan olsa aynısını yapmaz mısınız canım pahasına heryerime bomba koyar girerdim mağaralarına ********lerin.

O yüzden burada yok şşunlar bunu yapmış bunlar bunu yapmış şööyle söylemiş hiç birşeyi değiştirmez eğer bir siyasetçi değilseniz halktan biriyseniz kusura bakmayın sizin yaptığınız siyaset karın doyurmaz kimse de sizin sözlerinizle fikrini değiştirmez.

sonuç olarak burada kahraman şehitlerimize bakıp onlar için birşey yapan kahraman türk askerlerinin haberini okuyorum. a,b,c'ye uğraşmam hiç bir şehidimizi geri getirmeyecektir.

Ruhları Şad olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri