Gitti Bizim İşıklar.

fero5634

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.

Umarim Elektiriginiz Kesilmemiştir.

bazıları mahallelerde yanıyo ama genel olarak karanlıktayım

Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.

çalıntının bukadarı hocam. bu yazıyı yazmak çokmu zor geldi. şurdaki yazımı alıp kesip biçmeyle yazıyon. Kopyacılık bukadar işlemiş yani.

Orjinal Yazı

Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. tamda korktuğum geldi başıma. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.

Umarım bol enerjilidirler

çalıntının bukadarı hocam. bu yazıyı yazmak çokmu zor geldi. şurdaki yazımı alıp kesip biçmeyle yazıyon. Kopyacılık bukadar işlemiş yani.

Orjinal Yazı

Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. tamda korktuğum geldi başıma. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.

Umarım bol enerjilidirler

hocam r10da gördüm kabul ediyorum ne olmus yani . kanalima dönüp baktim benimde gitti . tartişma konusu acmayin lütfen .

hocam r10da gördüm kabul ediyorum ne olmus yani . kanalima dönüp baktim benimde gitti . tartişma konusu acmayin lütfen .

tartışma konusu açmak değil. biraz eliniz klavyeye değsiz azıcık emeğiniz olsun. o çalıntı bu alıntı. Yani bilmiyorum

Bukadar çalmayın derim lafım sadece sana dğeil

zaten dogru bellı kazanamadıgım ıcın sıkıntıda olmaz. ama dediğim gibi suan hepsi yanıyor

inşallah'da sönmez hocam

---------- Mesaj saat 01:02:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:40 civarında gönderildi. ----------

tartışma konusu açmak değil. biraz eliniz klavyeye değsiz azıcık emeğiniz olsun. o çalıntı bu alıntı. Yani bilmiyorum

Bukadar çalmayın derim lafım sadece sana dğeil

ilk defa kopyala yapiştir yaptim oda kötü oldu . tamam hocam bidaha olmaz :)

hocam bu gereksiz konunun açılmaması konusunda tek konu altında yazılması söylenmişti ve o konu şuan aktif hiç mi formu okumazsınız kardeşim siz ya sanane ne alemdeyse ışıklar.

Her seferinde aynı konu açılıyor !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri