Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende Ne Elektirik Ne Şartel Nede Işık Kaldı Öğleden Beridir verem oldum.Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.
Umarim Elektiriginiz Kesilmemiştir.
Karanlığın içine oturduk gene![]()
suan bütün kanallarımda ışıklar cayır cayır yanıyor![]()
![]()
suan bütün kanallarımda ışıklar cayır cayır yanıyor![]()
![]()
Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.
çalıntının bukadarı hocam. bu yazıyı yazmak çokmu zor geldi. şurdaki yazımı alıp kesip biçmeyle yazıyon. Kopyacılık bukadar işlemiş yani.
Orjinal Yazı
Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. tamda korktuğum geldi başıma. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.
Umarım bol enerjilidirler
Sönmesi yakındır. Benim kanallarda yavaş yavaş söndü.![]()
hocam r10da gördüm kabul ediyorum ne olmus yani . kanalima dönüp baktim benimde gitti . tartişma konusu acmayin lütfen .
zaten dogru bellı kazanamadıgım ıcın sıkıntıda olmaz. ama dediğim gibi suan hepsi yanıyor
tartışma konusu açmak değil. biraz eliniz klavyeye değsiz azıcık emeğiniz olsun. o çalıntı bu alıntı. Yani bilmiyorum
Bukadar çalmayın derim lafım sadece sana dğeil
inşallah'da sönmez hocam
---------- Mesaj saat 01:02:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:40 civarında gönderildi. ----------
ilk defa kopyala yapiştir yaptim oda kötü oldu . tamam hocam bidaha olmaz![]()
Evet arkadaşlar şuanda ışıklar gitti. bir kaç arkadaştada durum aynı sizde ışıklar ne alemde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.