ya söyleme bari adam üzülmüyor bile17 Milyon izlenimi olan kategorisi çizgi film olan 45K abonesi olmuş bir kanalımı buldum 1 sene olmuş Adsense bağlamamışım![]()
https://www.youtube.com/watch?v=oS2G0eIrsWw
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya söyleme bari adam üzülmüyor bile17 Milyon izlenimi olan kategorisi çizgi film olan 45K abonesi olmuş bir kanalımı buldum 1 sene olmuş Adsense bağlamamışım![]()
kesin domuzlardır ya hatta tahmin ediyom o kanalı![]()
kesin domuzlardır ya hatta tahmin ediyom o kanalı![]()
Bildin ya la. Heh işte o kanalın bağı yokmuş![]()
Çok kanal olsa Adsense veri saysa anlıcam unutmuşundurda 15 gün adsenseye bakmamakta acayip iş yaniSağlık olsun gelecek 15 günü iyi alırsın artık. İşimiz bu daha dikkatli olmak lazım önemsemek lazım
![]()
bağı olsa nolacak ya eşleşenli hep![]()
O domuzları kim izliyor çok merak ediyorum. Clips in sahibi burdamı?![]()
niye boşa gitsin ki hocam ?
o kanalı yine bağlayın adsenseye
hesaplar kesinleştiği gün fazladan para görürsünüz hesabınızda o para da işte bu cağnim dolarcıklar olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.