Gizemli youtube kanali (77.000 video)

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yuh Daha Geçen Gün 4 bin abonesi vardı 22 bin olmuş la :D ahh ahh şu kanal adsenseme bağlı olacaktı :D

Cidden sasirilacak bir durum. Birden aklima "Fringe" dizisi geldi nedense :D.

iPhone 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamı buldum
attachment.php

Baya artıyor izlenmesi gittikçe. 1 saatte bir sürü yeni video da koyuyor. İlginç bir şeyi var mı acaba.

seslerin ve şekillerin kombinasyonu vardır bence birşeyler ifade ediyordur bilmedimiz bi alfabede belki mors alfebesinde felan.

ilginçmiş. :D
denemek lazım böyle birşey.
millet ne yapacağını şaşırdı :D

Adamın hesabının isimini youtubede arattım heryer mavi kırmızı oldu youtubede ilk defa böyle bişe gördüm :D:confused::confused:

Şu an bende denedim. Gerçekten çok ilginç. Sol alt taraftada aqua.flv Slide 00001 yazıyor 00009 a kadar gidip tekrar başa dönüyor. :D

abi aramaya webdriver torso yazıyorsun index Kırmızı ve mavi oluyor. Burdan da Youtubenin kendi saçma sapan işlerinden biri olduğu anlaşılıyor :D Google'nin de bu tür şeyleri var, sallanıyo falan google bişe arattınmı. Hatta youtube de video izlerken bişeler yapıyodun videonun hemen üstünde oyun oynama penceresi açlıyodu bitane, gelen füzeleri felan vurmaya çalışıyordun :D Yani YT'nin kendi yapmış olduğu bişe.. 8 sayfa mesaj var belki benim yazdıklarımı yazan arkadaşlar vardır ben yeni gördüm konuyu yazıyorum :)

bu kanal tapınak şovalyelerine yada bu gibi derin mason kuruluşlarına ait, bu şekilde haberleşiyolar :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri