- Web sitesi
- www.bobmarley.com
Basit bir soru ; Gizlediğimiz çocuk animasyonları 10 Aralıkta filitreye takılır mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Basit bir cevap; evet.
Çünkü yapayzeka ile tarama yapacaklardır %70
O zaman çocuk kanalı değildir diye işaretleyip ,gizlediğimiz çocuk videoları olan kanallar kapanacak mı ?
Başladı bile . Yt nin cocuk videosu diye kendi işaretlediği videolar önermeden düştü 0 izlenim geliyor. Tespit edemediği diğer videolar hala önerilenlerde . Geçmiş olsun cümlemize.Katliam yakinda acimadan patlatırlar kanalları![]()
Başladı bile . Yt nin cocuk videosu diye kendi işaretlediği videolar önermeden düştü 0 izlenim geliyor. Tespit edemediği diğer videolar hala önerilenlerde . Geçmiş olsun cümlemize.
Youtube ekibinden hariç ,Amerikadaki adı aklıma gelmedi o şirkette birzaat incelemede bulunacak diyorlardı videoda. Başına dert alma
Bu güncelleme anime kanalları da patlatirmi
Bu iş çok basit ya, demografi diye bir şey var, orada ağırlık çocuklara hitaben mi yetişkinlere hitaben mi youtube bunu taramasına bile gerek yok, sistemlerinde kayıtlı zaten adamların.
Aciklama yapmislar sadece analitik yeterli degil diye https://prnt.sc/q5qjys
yok benim derdim kanallar kapanmasın,yoksa pk için sormadım,gizlemesi silmesinden daha kolay çünkü![]()
analystics ile hiç ilgili değil sayılır....zira benim kanalın demografisine baksan 30 50 yaş ....ama youtube nerdeyse çoğunu çocuklara özel diye işaretlemiş.Aciklama yapmislar sadece analitik yeterli degil diye https://prnt.sc/q5qjys
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.