Gizza dan ayrilmak isteyenlere mujde ))

hocam şuna net cevap verebilirmisiniz, şuan hangi partner olursa olsun, kanal sahibi iptal isteği yolladığında partnerden çıkabiliyor mu 1 ay içinde

konuda öyle yazmışlardı

Hocam şuan güncelleme gelmedi detaylar hakkında malesef bilgim yok. ama partnerlerin panelinden Bağlantı kaldırma istekleri bölümünde çıkmak için istek yollayan kanallar var. orda isteği reddet ve kanal bağlantısını kaldır var. Tahminimce isteği reddet butonunu kaldıracaklar tabi emin değilim güncelleme geldiği zaman daha net konuşabiliriz. resimde yine detayları görebilirsiniz.
Screenpresso Cloud

Bu konuda herhangi bir güncelleme var mı? , sözleşmesi bulunanlar çıkış yapabiliyor mu ? ayrıca kanala zarar verme imkanı var mı bu durumun?
Eğer bu şekilde bir gelişme olursa bizim için müthiş olur :D

böyle bi kural yürürlükte varsa da partnerlerin umrunda bile degil.3 farklı partnerden kanal çıkarmaya çalışıyorum,aylardır parasını vermiyorlar kanalların ki hiçbi telif filan yok kanallarda.çıkarayım,adsensede paramı alma şansım artar diyorum ama adamlar çıkma talebimi reddediyor sürekli.

Partnerlere Yeni Düzenleme Gelmiş.. 10 Kanal kapandığında Ceza Alacaklarmış..

Bu özellik şuanda sadece bazı kanallarda var. 31 Temmuza kadar tüm kanallar bu özellikten faydalanabilecek. Tabi o zamana kadar yt fikrini değiştirmezse.
4 ay daha dişinizi sıkın :)

Son düzenleme:
saten sözleşmesi olmayan kanalın partnerden ayrılamaması aşırı saçma bir şeydi yıllarca neyi bekledi bunlar gerçekten anlamak zor.

1buçuk yıldır Gizzadaydım. Bariz bir fayda görmesemde fikir alışverişi ve üslup konusunda bi sıkıntı yaşamadım. bu hafta partnerden ayrıldım ve ayrılma aşamasıda sorunsuzdu.

sistem hala eski usül işliyor.ayrılmak isteyipde ayrılmana izin vermeyenler,yine izin vermemeye devam ediyor.aylardır sorunsuz şekilde para kazanan,ama bana para vermeyen kanallar/partnerler var.onları çıkartmaya çalışıyorum partnerden,sürekli reddediyorlar.2-3 günde bi çıkmak istiyorum diyorum,yt panelinden çıkma talep ediyorum.ertesi gün hatta bazen bikaç saat sonra bi bakıyorum reddedilmiş...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri